Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 26.8.2012)
Příjemný večer strávený v příjemné společnosti vynikajících herců a s vtipnou inscenací.
(zadáno: 19.1.2014)
Nic hlubokomyslného, přesně dle vyjádření autora v rozhovoru uvedeném v tištěném programu: " Divadlo není výchovná pomůcka nebo debatní kroužek. Divadlo je zábava a ne další odnož filozofie. " Byla to docela vtipná zábava.
(zadáno: 30.5.2018)
Zajímavě a vtipně zpracované nevšední a trochu morbidní téma. Dobré výkony herců, bavili jsme se.
(zadáno: 8.6.2018)
Dobře napsaná hra, zajímavé téma, výborné herecké výkony, nápaditá scénografie, jen paní režisérka zřejmě soutěží o cenu za nejvíce šokující režii za každou cenu, jak je teď v módě. No hlavní výhra už patří stejně do Brna. Každý divák, i s minimální fantazií, si určitě umí představit sex homosexuálů, není třeba to předvádět tak naturalisticky na jevišti. Diváci pak nejsou šokováni, ale znechuceni a předčasně odcházejí. Škoda dobré hry, první polovina se sice trochu táhla, druhá výborná, s inteligentnější režií to mohlo být skvělé představení, obsah na to měl a rozhodně i herci.
(zadáno: 10.3.2013)
Docela jsme se bavili, ale myslím, že hlavní vtip měl být původně v kontrastu rezervovanosti anglických lordů a volné diskuzi o sexu včetně dvousmyslných, ba přímo vulgárních výrazů. Vzhledem k tomu, že herci příliš "tlačili na pilu" co se týče vulgárnosti a "lidovosti", tak to úplně nevyšlo. I v tomto případě by méně, znamenalo více.
(zadáno: 4.4.2013)
(zadáno: 4.4.2013)
Notoricky známou operetu docela oživil četnický humor. Inovacím klasického repertoáru normálně příliš nefandíme, ale tady se nám to líbilo. T. Trapl byl jako vždy výborný, B.Kotiš bohužel neměl svůj nejlepší den.Milovnící klasických operet si určitě přijdou na své.
(zadáno: 17.10.2017)
J.Pidrmanová, P.Děrgel, R.Mácha všichni recitovali krásné texty krásnou češtinou, zrozumitelně, bez přehnaných gest. Modernizace tentokrát byla ku prospěchu představení. Nápaditá "moderní" scénografie i kostýmy.
(zadáno: 17.10.2017)
Podle týmu autorů jsem očekávala dobré představení a vše se také vyplnilo.
Překvapivě dobře zpívající Z. Kajnarová, vynikající i ostatní herci, hra měla spád, dobré kostýmy i scénografie. Povedené představení.
(zadáno: 21.4.2013)
Opravdu hodně povedené, kultivované představení. Radka Coufalová byla vynikající, jak po pěvecké, tak taneční stránce. Vnučky byly nadšené a my také, hlavně proto, že to bylo krásné pohádkové téma, bez krve a násilí.
(zadáno: 10.4.2017)
Vynikající Jan Holík. Konečně zase normální činohra, bez nesmyslných experimentů.
(zadáno: 11.6.2013)
Představení, na které se nezapomíná. Smekám před odvahou a noblesou všech hereček, hlavně V. Hybnerové. Nutné vidět, závěrečný potlesk ve stoje byl zasloužený.
(zadáno: 14.2.2019)
Na můj vkus trochu morbidní hra, místy příliš hlasitá hudba, ale působivé, dobře udělané představení. Vynikající Ondřej Rychlý.
(zadáno: 19.11.2016)
Klasický pohádkový příběh hlavně pro starší děti.
(zadáno: 13.1.2014)
Nic převratného, vynikající Z.Bydžovská, tradiční J.Bartoška, kterého jsme ale viděli i v lepších rolích.
(zadáno: 26.8.2012)
Výborná zábava, hlavně pro milovníky Monty Pythonovského humoru, ale i pro ty, kteří Monty Pythony nesledují. Není to nic "intelektuálního", divák se "jen" dobře baví. Vtipné dialogy, melodická hudba, nápadité kostýmy, dobré herecké i pěvecké výkony. Viděli jsme to třikrát, naposledy s vnučkami, které sice nepochopily vždy dialogy, ale i pro ně to byla zábavná podívaná.
(zadáno: 25.8.2012)
Skvělý výkon obou hereček. Hra, na kterou se hned tak nezapomene. Vtipně podané smutné události života.
(zadáno: 25.8.2012)
Starý dobrý anglický humor by určitě lépe vynikl, kdyby herci neměli problémy s výslovností a s pamatováním textu. U konverzační komedie tohoto typu je opravdu důležité každé slovo. Seděli jsme v první řadě a dost často nebylo dialogům rozumět.
(zadáno: 4.4.2013)
Vynikající klasika, přesně odpovídající představám o úrovni repertoáru Národního divadla. Výborné herecké výkony všech, kostými i scéna. I když je to všeobecně známá inscenace, je možné vidět opakovaně.
(zadáno: 28.8.2012)
Viděli jsme dvakrát a hlavně představení, kde hrála Venuše Dvořáková, která pouze zaskakovala za původně obsazené zpěvačky, bylo výborné. Nechápu proč nebyla původně vůbec obsazená. Jan Ježek tradičně vynikající. Plzeňské provedení nebylo o nic horší, než v Hudebním divadle Karlín.
(zadáno: 11.6.2013)
Přesně podle tabulky : klidně vynechejte. Docela velká slátanina.
(zadáno: 26.8.2012)
Vynikající hudba Karla Svobody. Známé herecké tváře bez výrazných pěveckých výkonů. Dobře zpívá vlastně jen Bohuš Matuš.
(zadáno: 4.4.2019)
Režijní záměr D. Špinara mne opět minul. S jiným režisérem to možná mohla být přijatelná hra, námět byl docela zajímavý, herci jako vždy vynikající, jen kdyby ještě měli co hrát. Procenta patří výhradně hercům.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>