Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (47)
Jiří Landa: 14 % (105)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)
Lukáš Dubský: 16 % (26)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 10.10.2014)
Překvapivě dobré představení s výbornými pěveckými výkony. Jevištní technika sice zkolabovala, inscenace se odehrála jen v úvodních kulisách, přesto si s tím účinkující dobře poradili a výsledek nepůsobil vůbec násilně, ani jsme se necítili nijak zvlášť ošizení. Technika je ke zkráceným termínům zkoušek evidentně méně tolerantní než herci.
(zadáno: 10.10.2014)
Škoda dobrých hereckých výkonů.
(zadáno: 10.10.2014)
Délka představení 3 hodiny je malý mínus.
(zadáno: 10.10.2014)
Klidně vynechejte, opravdu o nic nepřijdete.
(zadáno: 14.8.2014)
Snahu účinkujících je třeba přece jen nějak ocenit.
(zadáno: 14.8.2014)
Představení, které si divák určitě zapamatuje. Zasloužená nominace Jany Kubátové na cenu Thálie.
(zadáno: 14.8.2014)
Trvale příjemné představení, krásné staré melodie, výborný B.Kotiš.
(zadáno: 14.8.2014)
Občas docela vtipné, nenáročné, místy jsme se i bavili. Janě Paulové by prospělo civilnější pojetí role.
(zadáno: 14.8.2014)
Hodně statické představení rozhodně nedosáhlo úrovně, kterou slibovala reklama.
(zadáno: 19.4.2014)
Vynikající Michael Kluch.
(zadáno: 2.4.2014)
Vynikající Karel Heřmánek, vtipné dialogy bez hluchých mist. Bavili jsme se.
(zadáno: 20.2.2014)
Přesně podle tabulky, konzumace tohoto představení škodí zdraví.
(zadáno: 20.2.2014)
Výborný Petr Štěpánek i Dana Syslová.
(zadáno: 20.2.2014)
Po všech stránkách dobré představení, ovšem na velice ponuré téma.
(zadáno: 19.1.2014)
Představení hlavně pro menší děti, vtipné a zábavné. Vnučky spokojené.
(zadáno: 19.1.2014)
Nic hlubokomyslného, přesně dle vyjádření autora v rozhovoru uvedeném v tištěném programu: " Divadlo není výchovná pomůcka nebo debatní kroužek. Divadlo je zábava a ne další odnož filozofie. " Byla to docela vtipná zábava.
(zadáno: 13.1.2014)
Nic převratného, vynikající Z.Bydžovská, tradiční J.Bartoška, kterého jsme ale viděli i v lepších rolích.
(zadáno: 13.1.2014)
Klasické provedení Jana Ježka v Plzni bylo mnohem lepší, než režie stejné operety A. Procházky v Hudebním divadle Karlín. Milovníci operety rozhodně nebudou litovat.
(zadáno: 13.1.2014)
Ne zcela klasické pojetí v tomto případě bylo ku prospěchu představení.
(zadáno: 13.1.2014)
(zadáno: 3.12.2013)
Klidně vynechejte. U notoricky známé inscenace jsme v první polovině mysleli, že jsme omylem na nějakém jiném představení. Inovativní přístup nebyl ku prospěchu inscenace. Herecké výkony přesto obdivuhodné.
(zadáno: 6.11.2013)
Klasická opereta s tradičně pitomým dějem, jak už to u operet bývá, ale velice příjemná hudba s krásnými starými písničkami,které potěší spíše seniory. Herecké i pěvecké výkony všech výborné. Krásné kostýmy, klasická scénografie. Příjemné představení.
(zadáno: 6.11.2013)
Zbytečně zdlouhavé představení, vhodné hlavně pro menší děti. Krásné kostýmy a vtipná scénografie, hudba sice melodická, ale celkem monotónní. Herecké a pěvecké výkony ucházející, jen J. Štědroně už by měl někdo poslat konečně do důchodu.
(zadáno: 6.11.2013)
Vtipné, místy sice zbytečně vulgární, ale docela příjemná zábava. Nadprůměrný herecký výkon T.Wilhelmové.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>