Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 26.8.2012)
Dobrá oddechová komedie "pouze" pro pobavení. Herci vynikající.
(zadáno: 26.8.2012)
Žádný zázrak, ale ještě docela přijatelné. Viděli jsme oba herce už v lepších komediích.
(zadáno: 25.10.2012)
Překvapivě dobré výkony dětských herců, tradičně dobře poslouchatelná hudba M. Davida. Pro děti to bude rozhodně zábavné.
(zadáno: 16.11.2012)
Představení vhodné hlavně pro členy fanklubu M. Donutila, což my tak úplně nejsme. Jeho trochu prvoplánový humor nám není vždy sympatický, ale jinak docela přijatelná klasická komedie.
(zadáno: 10.3.2013)
Docela jsme se bavili, ale myslím, že hlavní vtip měl být původně v kontrastu rezervovanosti anglických lordů a volné diskuzi o sexu včetně dvousmyslných, ba přímo vulgárních výrazů. Vzhledem k tomu, že herci příliš "tlačili na pilu" co se týče vulgárnosti a "lidovosti", tak to úplně nevyšlo. I v tomto případě by méně, znamenalo více.
(zadáno: 10.3.2013)
Dobré představení hlavně díky výkonu O.Víznera. Těšili jsme se hlavně na všeobecně uznávaný výkon S. Stašové a byli jsme docela zklamaní. Na náš vkus příliš pavlačová interpretace role, hodně přehnaných gest, křiku a nesrozumitelné artikulace a to i na "italskou" herečku.
(zadáno: 4.4.2013)
(zadáno: 4.4.2013)
Z ponuré předlohy ponuré představení, odpovídající námětu. Stránského výkon opět výborný, Jan Maléř přijatelný, ostatní výkony dost nevýrazné.
(zadáno: 11.6.2013)
Opět jsme měli dojem z herectví S. Stašové, že příliš " tlačí na pilu ", trochu umírněnejší, civilnější projev by prospěl všem hercům, které známe i z jiných inscenací.
(zadáno: 11.6.2013)
Příjemná, vtipná, oddechová a nenáročná podívaná.
(zadáno: 26.9.2013)
Herecké výkony výborné, ale hra rozvláčná s příliš předvídatelným vývojem děje.
(zadáno: 3.10.2013)
Vtipné dialogy Neila Simona, výkony herců nás opravdu nenadchly s výjimkou S. Stašové a i ona často přehrávala. Očekávali jsme rozhodně více.
(zadáno: 6.11.2013)
Vtipné, místy sice zbytečně vulgární, ale docela příjemná zábava. Nadprůměrný herecký výkon T.Wilhelmové.
(zadáno: 19.1.2014)
Nic hlubokomyslného, přesně dle vyjádření autora v rozhovoru uvedeném v tištěném programu: " Divadlo není výchovná pomůcka nebo debatní kroužek. Divadlo je zábava a ne další odnož filozofie. " Byla to docela vtipná zábava.
(zadáno: 20.2.2014)
Výborný Petr Štěpánek i Dana Syslová.
(zadáno: 14.8.2014)
Hodně statické představení rozhodně nedosáhlo úrovně, kterou slibovala reklama.
(zadáno: 19.11.2014)
Nic hlubokomyslného, ale docela příjemná zábava. Vynikající Iva Janžurová.
(zadáno: 24.2.2015)
Karel Roden výborný, Jana Krausová dost afektovaná, ale dobrý text i námět.
(zadáno: 10.4.2015)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>