Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 6.11.2013)
Vtipné, místy sice zbytečně vulgární, ale docela příjemná zábava. Nadprůměrný herecký výkon T.Wilhelmové.
(zadáno: 3.10.2013)
Vtipné dialogy Neila Simona, výkony herců nás opravdu nenadchly s výjimkou S. Stašové a i ona často přehrávala. Očekávali jsme rozhodně více.
(zadáno: 26.9.2013)
Noví, mladí členové muzikálového a operetního souboru podali velmi dobrý výkon, ale hudební stránka muzikálu se nám nelíbila, choreografie byla zmatená.
(zadáno: 26.9.2013)
Herecké výkony výborné, ale hra rozvláčná s příliš předvídatelným vývojem děje.
(zadáno: 16.9.2013)
Nikdy jsme nepatřili do fanklubu Richarda Krajča, ani jako herce a jako zpěváka už vůbec ne, ale jeho excelentní výkon v této inscenaci nás doslova porazil. Již dlouho jsme neviděli tak věrohodný herecký výkon, jak Richarda Krajča, tak Davida Švehlíka. O něm jsme věděli, že je to výborný herec, ale Richard Krajčo nám vyrazil dech. Celkově skvělé představení. Oba by si zasloužili cenu Thálie, ale Krajčo, který ji dostal, byl přece jen o něco lepší. Zase jedno představení, na které dlouho budeme vzpomínat.
(zadáno: 27.8.2013)
Doposud asi nejlepší výkon Simony Stašové na jevišti, který jsme viděli.
(zadáno: 11.6.2013)
Příjemná, vtipná, oddechová a nenáročná podívaná.
(zadáno: 11.6.2013)
Opět jsme měli dojem z herectví S. Stašové, že příliš " tlačí na pilu ", trochu umírněnejší, civilnější projev by prospěl všem hercům, které známe i z jiných inscenací.
(zadáno: 11.6.2013)
Představení, na které se nezapomíná. Smekám před odvahou a noblesou všech hereček, hlavně V. Hybnerové. Nutné vidět, závěrečný potlesk ve stoje byl zasloužený.
(zadáno: 11.6.2013)
Přesně podle tabulky : klidně vynechejte. Docela velká slátanina.
(zadáno: 21.4.2013)
Opravdu hodně povedené, kultivované představení. Radka Coufalová byla vynikající, jak po pěvecké, tak taneční stránce. Vnučky byly nadšené a my také, hlavně proto, že to bylo krásné pohádkové téma, bez krve a násilí.
(zadáno: 4.4.2013)
Notoricky známou operetu docela oživil četnický humor. Inovacím klasického repertoáru normálně příliš nefandíme, ale tady se nám to líbilo. T. Trapl byl jako vždy výborný, B.Kotiš bohužel neměl svůj nejlepší den.Milovnící klasických operet si určitě přijdou na své.
(zadáno: 4.4.2013)
Z ponuré předlohy ponuré představení, odpovídající námětu. Stránského výkon opět výborný, Jan Maléř přijatelný, ostatní výkony dost nevýrazné.
(zadáno: 4.4.2013)
Zas jednou klasicky provedená komedie odpovídající době vzniku, žádné rušivé inovace ničící dobovou atmosféru a vtip. Herci hráli s viditelnou chutí.
(zadáno: 4.4.2013)
Vynikající klasika, přesně odpovídající představám o úrovni repertoáru Národního divadla. Výborné herecké výkony všech, kostými i scéna. I když je to všeobecně známá inscenace, je možné vidět opakovaně.
(zadáno: 4.4.2013)
(zadáno: 10.3.2013)
Dobré představení hlavně díky výkonu O.Víznera. Těšili jsme se hlavně na všeobecně uznávaný výkon S. Stašové a byli jsme docela zklamaní. Na náš vkus příliš pavlačová interpretace role, hodně přehnaných gest, křiku a nesrozumitelné artikulace a to i na "italskou" herečku.
(zadáno: 10.3.2013)
Docela jsme se bavili, ale myslím, že hlavní vtip měl být původně v kontrastu rezervovanosti anglických lordů a volné diskuzi o sexu včetně dvousmyslných, ba přímo vulgárních výrazů. Vzhledem k tomu, že herci příliš "tlačili na pilu" co se týče vulgárnosti a "lidovosti", tak to úplně nevyšlo. I v tomto případě by méně, znamenalo více.
(zadáno: 3.3.2013)
Škoda dobrých hereckých výkonů pro docela nudnou inscenaci. Nehrát tak výborně herci, tak hra je tak na 30%. Na divadlo Ungelt zklamání.
(zadáno: 14.1.2013)
Výborné představení pro děti, díky nápadité scénografii a jasným dialogům srozumitelné a zábavné. Naše vnučky, které chodí do divadla pravidelně, byly nadšené. Měli jsme obavy, jak bude původně filmový děj převeden na jeviště, ale pan režisér Herz opravdu umí. Tradičně dobré herecké výkony, hezké a pro děti zábavné kostýmy. Opravdu zdařilé představení.
(zadáno: 16.11.2012)
Představení vhodné hlavně pro členy fanklubu M. Donutila, což my tak úplně nejsme. Jeho trochu prvoplánový humor nám není vždy sympatický, ale jinak docela přijatelná klasická komedie.
(zadáno: 16.11.2012)
Přesně podle tabulky " klidně vynechejte ". Nechali jsme se zlákat naším oblíbeným autorem jinak výborných divadelních her. V tomto provedení nudné představení, i na konverzační komedii zbytečně moc nic neříkajících dialogů, nepřesvědčivé herecké výkony. Nevím, zda je chyba už u autora, nebo u herců, nebo v režii, ale někde se stala chyba určitě. Nejspíš u nás, že jsme raději nešli na skleničku.
(zadáno: 16.11.2012)
Dobrá konverzační komedie našeho oblíbeného autora a díky vynikajícímu výkonu Karla Heřmánka příjemný večer. Jen Martin Kubačák zdaleka nedosáhl úrovně ostatních dvou herců. Již jsme tuto hru viděli s jiným obsazením ( P.Nárožný, L.Mrkvička ) a představení v Divadle Bez zábradlí se nám zdálo lepší. Karel Heřmánek je opravdu nerudný děděk, jak vyšitý z příručky o stáří.
(zadáno: 30.10.2012)
Příjemné překvapení. Dobře napsané i zahrané drama ( hlavně A. Černá ). Byli jsme připraveni na moderní "umění" a za každou cenu "avantgardní ", jak říká pan Munzar. Tyto hry jsou často nesrozumitelné a nepochopitelné nejen pro diváka, ale někdy mám dojem, že i pro autora. V tomto případě příjemně ztrávený divadelní čas.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>