Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 8.4.2017)
Mohla to být dobrá parodie na všeobecně známé téma, byla to jen slátanina s humorem na úrovni základní školy.
(zadáno: 9.11.2016)
Skvělé konverzační drama, vynikající herecké výkony, hlavně O. Brouska, ale i T.Töpfera a P.Kostky. O třídu horší D. Havlová.
(zadáno: 28.8.2012)
Byli jsme připraveni na tradičně nekonečně dlouhé představení s dlouhými a špatně srozumitelnými monology, jak je bohužel většina shakespearovských her prezentována. Byli jsme docela příjemně překvapeni poměrně svižným průběhem a většina herců se nám tady také líbila.
(zadáno: 6.11.2013)
Klasická opereta s tradičně pitomým dějem, jak už to u operet bývá, ale velice příjemná hudba s krásnými starými písničkami,které potěší spíše seniory. Herecké i pěvecké výkony všech výborné. Krásné kostýmy, klasická scénografie. Příjemné představení.
(zadáno: 19.11.2014)
Nic hlubokomyslného, ale docela příjemná zábava. Vynikající Iva Janžurová.
(zadáno: 24.2.2015)
Výborná inscenace, neodolatelný M. Stránský v teplákách až do podpaží, nemohla jsem se přestat smát. Herecký výkon M.Stránského je vůbec to nejlepší, co inscenace nabízí. Slibný O. Rychlý.
(zadáno: 19.11.2016)
(zadáno: 17.10.2017)
Zkrácení sáhodlouhých Shakespearových textů je přínosné, mírná modernizace a přiblížení dnešní době také, ale v této inscenaci to vypadalo, že nezávisle na sobě hrají herci dvě různá představení. Scény "kouzelných bytostí" výborné,jak herecky,tak kostýmy i texty.Scény řemeslníků primitivní, trapné, plné zbytečných lascivních gest, opakované gagy, které nebyly vtipné ani poprvé. Proč autor těchto textů nenapíše vlastní hru, pod svým jménem a milovníci tohoto druhu zábavy jistě zaplní každý večer hlediště. Milovníci Shakespeara zůstanou doma. Spojit obojí dohromady je špatně.
(zadáno: 24.2.2015)
Karel Roden výborný, Jana Krausová dost afektovaná, ale dobrý text i námět.
(zadáno: 9.2.2019)
Velice vtipná a vkusně napsaná hra o intimních vztazích. Je vidět, že lze napsat zábavnou hru o sexu i bez zbytečných vulgarit a lascivnosti. Herecké výkony, hlavně p. Zindulky, vynikající.
(zadáno: 27.8.2013)
Doposud asi nejlepší výkon Simony Stašové na jevišti, který jsme viděli.
(zadáno: 15.1.2018)
Milan Kňažko opět nezklamal! Vynikající výkon, ostatně jako pokaždé, ve velice dobře napsané hře na aktuální téma " každý kecá do všeho ". Duo Radek Balaš a Milan Kňažko předvedli, jak má vypadat one man show, které udrží pozornost diváka po celou dobu představení. Zasloužený potlesk ve stoje a zcela zasloužená cena Thálie.
(zadáno: 4.4.2019)
Opravdu to nebylo hlubokomyslné představení, které by zanechalo silnou a dlouhotrvající odezvu v mé divadelní duši, nicméně jsme se výborně bavili a smáli celý večer, což v dnešní době bývá spíše výjimkou, než pravidlem. Představení jsme již viděli v jiném provedení v Praze a to v Plzni nebylo vůbec o nic horší. Naopak, doma je doma !!! Už dávno jsme v Plutu nebyli, což je evidentně chyba a určitě ji napravíme. Velká pochvala všem !!!!! Skvělý večer !!!
(zadáno: 30.11.2015)
(zadáno: 28.1.2018)
Dobré herecké výkony, dobře vykreslené charaktery postav, až na postavu D.Benedikta, který byl na můj vkus příliš ukřičený a nesmyslně rozjuchaný. Nelehký veršovaný text byl krásný. Klasicky zpracovaná hra klasického autora oživena bizarními kostýmy potěšila.
(zadáno: 16.11.2012)
Představení vhodné hlavně pro členy fanklubu M. Donutila, což my tak úplně nejsme. Jeho trochu prvoplánový humor nám není vždy sympatický, ale jinak docela přijatelná klasická komedie.
(zadáno: 17.10.2017)
Docela přijatelné představení, zatím nejlepší role J.Matějky.
(zadáno: 9.2.2019)
Viděla jsem již několik her od tohoto autora a díky tomu jsem čekala více. Příliš mnoho dlouhých dialogů a hluchých míst.
(zadáno: 19.1.2014)
Představení hlavně pro menší děti, vtipné a zábavné. Vnučky spokojené.
(zadáno: 10.10.2014)
Délka představení 3 hodiny je malý mínus.
(zadáno: 7.6.2016)
(zadáno: 20.2.2014)
Přesně podle tabulky, konzumace tohoto představení škodí zdraví.
(zadáno: 22.10.2015)
Hudba je opravdu hrozná.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>