Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (47)
Jiří Landa: 14 % (105)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)
Lukáš Dubský: 16 % (26)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >

(zadáno: 25.10.2012)
Překvapivě dobré výkony dětských herců, tradičně dobře poslouchatelná hudba M. Davida. Pro děti to bude rozhodně zábavné.
(zadáno: 25.10.2012)
(zadáno: 28.8.2012)
Představení se docela přiblížilo vynikajícímu provedení v Divadle Broadway v Praze. Škoda, že kromě Jiřího Langmajera, který byl výborný i v Praze nepřijel hostovat i Petr Vondráček. Jozef Hruškoci byl v roli Nicka Cartera dost nevýrazný.
(zadáno: 28.8.2012)
Byli jsme připraveni na tradičně nekonečně dlouhé představení s dlouhými a špatně srozumitelnými monology, jak je bohužel většina shakespearovských her prezentována. Byli jsme docela příjemně překvapeni poměrně svižným průběhem a většina herců se nám tady také líbila.
(zadáno: 28.8.2012)
Bohužel máme ještě stále v paměti provedení z Divadla na Vinohradech. Tím plzeňským jsme příliš nadšeni nebyli, hlavně ne Pavlem Pavlovským. Dobrá komedie, ale špatně provedená.
(zadáno: 28.8.2012)
Viděli jsme dvakrát a hlavně představení, kde hrála Venuše Dvořáková, která pouze zaskakovala za původně obsazené zpěvačky, bylo výborné. Nechápu proč nebyla původně vůbec obsazená. Jan Ježek tradičně vynikající. Plzeňské provedení nebylo o nic horší, než v Hudebním divadle Karlín.
(zadáno: 28.8.2012)
Na představení jsme vzali naše devítileté vnučky, těm se to líbilo. Alespoň někomu.
(zadáno: 28.8.2012)
Tohle představení ocení hlavně diváci, kteří se umí zasmát i sami sobě.
(zadáno: 26.8.2012)
Žádný zázrak, ale ještě docela přijatelné. Viděli jsme oba herce už v lepších komediích.
(zadáno: 26.8.2012)
Většinou mi tento druh humoru nepřipadá příliš veselý, ale tentokrát jsem se překvapivě hodně nasmála. Herci na jevišti se vysloveně dobře bavili a dobrá nálada zřejmě přeskočila i do hlediště. Taková míra improvizace asi není vůbec jednoduchá a Maroš Kramár s Filipem Blažkem jsou opravdu sympaťáci, schopni udělat si legraci hlavně sami ze sebe. Text byl v tomto případě evidentně nepodstatný.
(zadáno: 26.8.2012)
Opravdu vtipně a pravdivě okomentované momenty ze života stárnoucích dlouholetých manželů ocení hlavně ti diváci, kteří tohle prožívají i ve skutečnosti. Úvodní scéna při odchodu manželů do společnosti mne opravdu nadchla. Když to vidím v divadle, doma se mi to zdá již normální. Pan Lasica je opravdu vynikající, kultivovaný herec.
(zadáno: 26.8.2012)
Dobrá komedie, výborně zahraná, bavili jsme se. Vynikající Pavel Kikinčuk a příjemně nás překvapila Vanda Hybnerová.
(zadáno: 26.8.2012)
Opravdu nenáročná podívaná s celkem přijatelnými hereckými výkony i když Jiří Langmajer nám místy připadal, že není úplně "ve své kůži".
(zadáno: 26.8.2012)
Vtipné retro, občas trochu laciné, ale i blbostem se občas člověk může s chutí zasmát. Bára Hrzánová je obdivuhodná, jak skoro sama utáhne celé představení.
(zadáno: 26.8.2012)
Dobrá oddechová komedie "pouze" pro pobavení. Herci vynikající.
(zadáno: 26.8.2012)
Nenadchlo nás to, přijatelný byl snad jen Ondřej Brzobohatý.Ivana Chýlková nás v této roli vysloveně zklamala.
(zadáno: 26.8.2012)
Vynikající hudba Karla Svobody. Známé herecké tváře bez výrazných pěveckých výkonů. Dobře zpívá vlastně jen Bohuš Matuš.
(zadáno: 26.8.2012)
Pro milovníky klasické staromódní komedie rozhodně zábavné.
(zadáno: 26.8.2012)
Výborná politická satira, výkony hlavních protagonistů vynikající. Dobře jsme se bavili, stejně jako u anglického televizního seriálu.
(zadáno: 26.8.2012)
Sice nenáročná, ale s různým obsazením mnoho let úspěšně hraná dobrá komedie. Díky výkonu Viktora Preisse a Ivana Trojana příjemná zábava, stejná jako se starým představením s panem Brodským.
(zadáno: 26.8.2012)
Průměrný text s výbornými hereckými výkony, které umožnily shlédnout inscenaci do konce bez újmy na zdraví.
(zadáno: 26.8.2012)
Příjemný večer strávený v příjemné společnosti vynikajících herců a s vtipnou inscenací.
(zadáno: 26.8.2012)
Výborná zábava, hlavně pro milovníky Monty Pythonovského humoru, ale i pro ty, kteří Monty Pythony nesledují. Není to nic "intelektuálního", divák se "jen" dobře baví. Vtipné dialogy, melodická hudba, nápadité kostýmy, dobré herecké i pěvecké výkony. Viděli jsme to třikrát, naposledy s vnučkami, které sice nepochopily vždy dialogy, ale i pro ně to byla zábavná podívaná.
(zadáno: 26.8.2012)
Vynikající hra, vynikající herecké výkony, hlavně Martinu Stránskému tato role perfektně "sedla". Jan Maléř nezůstává v ničem pozadu. Komorní prostředí Divadla v klubu umocňuje divácký zážitek. Tuto inscenaci zařazuji do své kategorie "divadelní lahůdka". Rozhodně chci vidět znovu.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >