Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >

(zadáno: 3.12.2013)
Klidně vynechejte. U notoricky známé inscenace jsme v první polovině mysleli, že jsme omylem na nějakém jiném představení. Inovativní přístup nebyl ku prospěchu inscenace. Herecké výkony přesto obdivuhodné.
(zadáno: 27.5.2018)
Vynikající představení po všech stránkách, velká pochvala režisérovi i všem účinkujícím. Mám srovnání s plzeňským představením před 18 lety i s představením v Divadle na Fidlovačce s T.Topferem a to aktuální provedení se mi zdá nejlepší. T.Topfer také toho moc nenazpíval, ale vše to skvěle uhrál, jako pan Mejzlík. Určitě chci vidět znovu.
(zadáno: 16.11.2012)
Dobrá konverzační komedie našeho oblíbeného autora a díky vynikajícímu výkonu Karla Heřmánka příjemný večer. Jen Martin Kubačák zdaleka nedosáhl úrovně ostatních dvou herců. Již jsme tuto hru viděli s jiným obsazením ( P.Nárožný, L.Mrkvička ) a představení v Divadle Bez zábradlí se nám zdálo lepší. Karel Heřmánek je opravdu nerudný děděk, jak vyšitý z příručky o stáří.
(zadáno: 2.11.2014)
Zdařilé, dynamické, melodické, výborné. Vhodně vybrané písně pro mladý soubor, který je opravdu dobrý pěvecky i pohybově. Dobrý orchestr i choreografie. Ze starších členů souboru vynikla hlavně Venuše Dvořáková, která předvedla, že stále disponuje vynikajícím hlasem. Milovníci muzikálů budou spokojení.
(zadáno: 27.5.2018)
Velice povedené představení po všech stránkách ( scéna, vůně, kostýmy, náročná choreografie, pěvecké i herecké výkony ). Režiséra i všechny účinkující nelze jinak, než pochválit, jak na tak malém prostoru dokázali realizovat "velké divadlo". Plzeňský muzikál v současné době prostě frčí, "mladá krev" i "staří" bardi předvádějí výkony na vysoké úrovni, současný šéf muzikálu opravdu UMÍ.
(zadáno: 4.4.2013)
Zas jednou klasicky provedená komedie odpovídající době vzniku, žádné rušivé inovace ničící dobovou atmosféru a vtip. Herci hráli s viditelnou chutí.
(zadáno: 10.2.2017)
Vynikající Pavel Neškudla i Ondřej Rychlý.
(zadáno: 2.12.2019)
Vtipná a dobře zahraná komedie. Michal Dlouhý sice, jako vždy, trochu přehrává, ale protože ho máme rádi, tak mu to odpustíme.
(zadáno: 26.8.2012)
Dobrá oddechová komedie "pouze" pro pobavení. Herci vynikající.
(zadáno: 26.11.2018)
(zadáno: 20.2.2014)
Výborný Petr Štěpánek i Dana Syslová.
(zadáno: 13.12.2015)
Po dlouhé době v ND dobré představení.Mladí herci ND výborně nejen hráli, ale i zpívali a tančili. Odřej Havelka opět ukázal že opravdu umí.
(zadáno: 28.10.2012)
Dost nudné, bez vtipu, bez nápadu. Časté přebrebty herců v textu. My seděli v druhé řadě a zajímalo by mne, co mohlo být slyšet v posledních řadách.
(zadáno: 9.2.2019)
Klasické provedení, bez různých režijních modernizací, opět jednou slavilo úspech. Po všech stránkách vydařené představení. Velká pochvala p. Otavovi.
(zadáno: 23.2.2016)
Jako velký divadelní fanoušek jsem zastávala názor,že na každém představení se něco kladného najde.Mýlila jsem se.Nevadil mi ani fotbalový námět,ani diskutované vulgarismy.Vadil mi naprosto stupidní děj,texty písní na úrovni rýmovaček ze základní školy,totální trapnost mnohých scén."Veselá taškařice",která by si určitě našla jinou cílovou skupinu diváků,než majitele klasického předplatného.Mělo to být volné představení,milovníci fotbalu by si koupili vstupenky,vzali šály a šli se pobavit do divadla,nic proti tomu.Milovníci divadla by zůstali doma.20% jinak výborným hercům,role si nevybírají.
(zadáno: 25.10.2017)
" Stará garda " je ještě stále vynikající, jen bohužel neměla tak úplně co hrát. Divná hra a 60% patří výhradně hercům, protože patřím mezi dlouholeté majitele předplatného a byla to příjemná nostalgie.
(zadáno: 9.11.2016)
(zadáno: 26.8.2012)
Nenadchlo nás to, přijatelný byl snad jen Ondřej Brzobohatý.Ivana Chýlková nás v této roli vysloveně zklamala.
(zadáno: 26.8.2012)
Většinou mi tento druh humoru nepřipadá příliš veselý, ale tentokrát jsem se překvapivě hodně nasmála. Herci na jevišti se vysloveně dobře bavili a dobrá nálada zřejmě přeskočila i do hlediště. Taková míra improvizace asi není vůbec jednoduchá a Maroš Kramár s Filipem Blažkem jsou opravdu sympaťáci, schopni udělat si legraci hlavně sami ze sebe. Text byl v tomto případě evidentně nepodstatný.
(zadáno: 10.4.2015)
(zadáno: 23.3.2015)
Vtipná hra o vážných momentech života. Výborné herecké výkony všech.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >