Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8

(zadáno: 26.8.2012)
Vynikající hra, vynikající herecké výkony, hlavně Martinu Stránskému tato role perfektně "sedla". Jan Maléř nezůstává v ničem pozadu. Komorní prostředí Divadla v klubu umocňuje divácký zážitek. Tuto inscenaci zařazuji do své kategorie "divadelní lahůdka". Rozhodně chci vidět znovu.
(zadáno: 25.8.2012)
Pan režisér Procházka prošpikoval tuto docela dobrou klasickou operetu svými "aktuálními" vtípky, které jsou v jeho autorských komediích celkem ucházející. Tady ovšem byly vysloveně nevhodné, zbytečné, ba přímo rušivé.
Škoda dobré operety.
Po šesti letech jsme viděli znovu a názor jsme nezměnili. Ale hudba stále krásná a pěvecké výkony také.
(zadáno: 25.8.2012)
Vynikající provedení této hudebně skvělé operety. Obsazení s Ivetou Dufkovou a Alešem Brisceinem by bylo za 100 procent. Viděli jsme třikrát, bohužel dvakrát se Sisou Sklovskou, která je po všech stránkách výkonem hodně daleko za I.Dufkovou. Marián Vojtko má pohybové rezervy, ale pevěcky je skvělý. Pavla Břínková je stále neuvěřitelě výborná. Celkově pro milovníky klasické operety je to velmi příjemný zážitek.
(zadáno: 25.8.2012)
Skvělý výkon obou hereček. Hra, na kterou se hned tak nezapomene. Vtipně podané smutné události života.
(zadáno: 25.8.2012)
Vynikající Veronika Freimanová. Zdařilé a věrohodné dialogy.
(zadáno: 25.8.2012)
Starý dobrý anglický humor by určitě lépe vynikl, kdyby herci neměli problémy s výslovností a s pamatováním textu. U konverzační komedie tohoto typu je opravdu důležité každé slovo. Seděli jsme v první řadě a dost často nebylo dialogům rozumět.
(zadáno: 25.8.2012)
Výborné provedení této všeobecně známé a zdařilé komedie. Martin Stránský v roli profesora Higginse je opravdu vynikající.
(zadáno: 25.8.2012)
Výborně napsaná konverzační komedie. Oběma protagonistům by prospěl trochu civilnější herecký projev. Simona Stašová často přehrává a některé grimasy Petra Nárožného jsou místy zbytečné.

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8