Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 21.5.2015)
Ano, líbí se. Klasicky předvedená opereta, se dle stále se opakující velice kladné reakce diváků, líbí vždy. Na režii Zbyňka Brabce je vidět, že operetu má rád a rozumí jí. Pánská část účinkujících neměla chybu ( J.Ježek, J.Moravec, J. Hliněnský ) u dámské části
( L.Albrechtová ) by se dalo ještě něco vylepšit, s výjimkou P. Břínkové, ta byla jako vždy vynikající.
Další shlédnutí - jiné obsazení, Anna Klamo zatím nejlepší Sylva Varescu, jakou jsme viděli včetně představení v Karlíně.
(zadáno: 9.2.2019)
Hrobové ticho v hledišti po celou dobu představení svědčí o tom, že tato hra úplně diváka pohltí a vtáhne do děje. Výborně napsané, výborně zahrané a zrežírované. Divadelní lahůdka po všech stránkách.
(zadáno: 25.8.2012)
Výborné provedení této všeobecně známé a zdařilé komedie. Martin Stránský v roli profesora Higginse je opravdu vynikající.
(zadáno: 25.8.2012)
Skvělý výkon obou hereček. Hra, na kterou se hned tak nezapomene. Vtipně podané smutné události života.
(zadáno: 25.8.2012)
Vynikající provedení této hudebně skvělé operety. Obsazení s Ivetou Dufkovou a Alešem Brisceinem by bylo za 100 procent. Viděli jsme třikrát, bohužel dvakrát se Sisou Sklovskou, která je po všech stránkách výkonem hodně daleko za I.Dufkovou. Marián Vojtko má pohybové rezervy, ale pevěcky je skvělý. Pavla Břínková je stále neuvěřitelě výborná. Celkově pro milovníky klasické operety je to velmi příjemný zážitek.
(zadáno: 26.8.2012)
Vynikající hra, vynikající herecké výkony, hlavně Martinu Stránskému tato role perfektně "sedla". Jan Maléř nezůstává v ničem pozadu. Komorní prostředí Divadla v klubu umocňuje divácký zážitek. Tuto inscenaci zařazuji do své kategorie "divadelní lahůdka". Rozhodně chci vidět znovu.
(zadáno: 4.4.2013)
Vynikající klasika, přesně odpovídající představám o úrovni repertoáru Národního divadla. Výborné herecké výkony všech, kostými i scéna. I když je to všeobecně známá inscenace, je možné vidět opakovaně.
(zadáno: 11.6.2013)
Představení, na které se nezapomíná. Smekám před odvahou a noblesou všech hereček, hlavně V. Hybnerové. Nutné vidět, závěrečný potlesk ve stoje byl zasloužený.
(zadáno: 16.9.2013)
Nikdy jsme nepatřili do fanklubu Richarda Krajča, ani jako herce a jako zpěváka už vůbec ne, ale jeho excelentní výkon v této inscenaci nás doslova porazil. Již dlouho jsme neviděli tak věrohodný herecký výkon, jak Richarda Krajča, tak Davida Švehlíka. O něm jsme věděli, že je to výborný herec, ale Richard Krajčo nám vyrazil dech. Celkově skvělé představení. Oba by si zasloužili cenu Thálie, ale Krajčo, který ji dostal, byl přece jen o něco lepší. Zase jedno představení, na které dlouho budeme vzpomínat.
(zadáno: 19.4.2014)
Vynikající Michael Kluch.
(zadáno: 10.12.2014)
Představení, na které se nezapomíná.
(zadáno: 31.3.2015)
Nejlepší muzikál, který jsme doposud viděli, rozhodně srovnatelné s londýnským provedením.
(zadáno: 13.12.2015)
Po dlouhé době v ND dobré představení.Mladí herci ND výborně nejen hráli, ale i zpívali a tančili. Odřej Havelka opět ukázal že opravdu umí.
(zadáno: 17.10.2017)
J.Pidrmanová, P.Děrgel, R.Mácha všichni recitovali krásné texty krásnou češtinou, zrozumitelně, bez přehnaných gest. Modernizace tentokrát byla ku prospěchu představení. Nápaditá "moderní" scénografie i kostýmy.
(zadáno: 15.1.2018)
Milan Kňažko opět nezklamal! Vynikající výkon, ostatně jako pokaždé, ve velice dobře napsané hře na aktuální téma " každý kecá do všeho ". Duo Radek Balaš a Milan Kňažko předvedli, jak má vypadat one man show, které udrží pozornost diváka po celou dobu představení. Zasloužený potlesk ve stoje a zcela zasloužená cena Thálie.
(zadáno: 27.5.2018)
Vynikající představení po všech stránkách, velká pochvala režisérovi i všem účinkujícím. Mám srovnání s plzeňským představením před 18 lety i s představením v Divadle na Fidlovačce s T.Topferem a to aktuální provedení se mi zdá nejlepší. T.Topfer také toho moc nenazpíval, ale vše to skvěle uhrál, jako pan Mejzlík. Určitě chci vidět znovu.
(zadáno: 27.5.2018)
Velice povedené představení po všech stránkách ( scéna, vůně, kostýmy, náročná choreografie, pěvecké i herecké výkony ). Režiséra i všechny účinkující nelze jinak, než pochválit, jak na tak malém prostoru dokázali realizovat "velké divadlo". Plzeňský muzikál v současné době prostě frčí, "mladá krev" i "staří" bardi předvádějí výkony na vysoké úrovni, současný šéf muzikálu opravdu UMÍ.
(zadáno: 7.11.2018)
Vynikající po všech stránkách. Herecké i pěvecké výkony na vysoké úrovni. Humorný pohled na docela smutné téma se povedl ve srovnání s filmem na jedničku.
(zadáno: 9.2.2019)
Klasické provedení, bez různých režijních modernizací, opět jednou slavilo úspech. Po všech stránkách vydařené představení. Velká pochvala p. Otavovi.
(zadáno: 4.4.2019)
Znám příběhy Betty MacDonaldové téměř nazpaměť a měla jsem obavy, že budu divadelním představením zklamaná. Byla jsem nadšená! Hlavní postavy byly zahrané přesně podle toho, jak je autorka napsala a vystihly i v detailech knižní předlohu. Byly vybrané ty nejvtipnejší části, které nejvíce charakterizují postavy i dobu,v které se děj odehrává.Vynikající M.Málková, J.Smutná a J.Hána. Od T.Kostkové jsem popravdě očekávala více. Milovníci BettyMacDonaldové museli být spokojeni ze setkání s oblíbenými postavami i na jevišti a rádi odpustili některé nedostatky. Chválím odvahu autorů.
(zadáno: 4.4.2019)
Opravdu to nebylo hlubokomyslné představení, které by zanechalo silnou a dlouhotrvající odezvu v mé divadelní duši, nicméně jsme se výborně bavili a smáli celý večer, což v dnešní době bývá spíše výjimkou, než pravidlem. Představení jsme již viděli v jiném provedení v Praze a to v Plzni nebylo vůbec o nic horší. Naopak, doma je doma !!! Už dávno jsme v Plutu nebyli, což je evidentně chyba a určitě ji napravíme. Velká pochvala všem !!!!! Skvělý večer !!!
(zadáno: 18.9.2019)
Nepamatuji, kdy jsme se tak v divadle nasmáli. Je to pecka !!!!! Přímočarý humor, který chce
? jen ? pobavit, což se mu opravdu daří a co rozhodně není málo. Výborně zahrané všechny role, Karel Heřmánek ml. nejlepší.
(zadáno: 26.8.2012)
Výborná zábava, hlavně pro milovníky Monty Pythonovského humoru, ale i pro ty, kteří Monty Pythony nesledují. Není to nic "intelektuálního", divák se "jen" dobře baví. Vtipné dialogy, melodická hudba, nápadité kostýmy, dobré herecké i pěvecké výkony. Viděli jsme to třikrát, naposledy s vnučkami, které sice nepochopily vždy dialogy, ale i pro ně to byla zábavná podívaná.
(zadáno: 26.8.2012)
Příjemný večer strávený v příjemné společnosti vynikajících herců a s vtipnou inscenací.
(zadáno: 26.8.2012)
Výborná politická satira, výkony hlavních protagonistů vynikající. Dobře jsme se bavili, stejně jako u anglického televizního seriálu.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>