Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 8.4.2017)
Dobré, dynamické představení s dobrým obsazením, scénografii, kostýmy. Nic hlubokomyslného, jen příjemné odpoledne s vnučkami.
(zadáno: 10.4.2017)
Vynikající Jan Holík. Konečně zase normální činohra, bez nesmyslných experimentů.
(zadáno: 10.4.2017)
Moje vnoučata se náramně bavila.
(zadáno: 17.10.2017)
Podle týmu autorů jsem očekávala dobré představení a vše se také vyplnilo.
Překvapivě dobře zpívající Z. Kajnarová, vynikající i ostatní herci, hra měla spád, dobré kostýmy i scénografie. Povedené představení.
(zadáno: 28.1.2018)
Dobré herecké výkony, dobře vykreslené charaktery postav, až na postavu D.Benedikta, který byl na můj vkus příliš ukřičený a nesmyslně rozjuchaný. Nelehký veršovaný text byl krásný. Klasicky zpracovaná hra klasického autora oživena bizarními kostýmy potěšila.
(zadáno: 27.5.2018)
Pro milovníky operetního žánru příjemné představení. Na "velké" operety to nedosáhne, ale to se ani nepředpokládalo. Oblíbení zpěváci plzeňské operetní scény opět nezklamali, překvapivě vynikající Z. Kopřivová v hlavní roli, výborná scéna, kostýmy, příjemná prvorepubliková atmosféra. Milovníci operety budou rozhodně spokojeni.
Doufám, že pan Z. Brabec bude i nadále pokračovat v této bohulibé činnosti.
(zadáno: 7.11.2018)
Výborný výkon všech účinkujících, hlavně v taneční části. Při písni Somewhere v podání V. Zaoralové Dvořákové mi běhal mráz po zádech.
(zadáno: 9.2.2019)
Velice vtipná a vkusně napsaná hra o intimních vztazích. Je vidět, že lze napsat zábavnou hru o sexu i bez zbytečných vulgarit a lascivnosti. Herecké výkony, hlavně p. Zindulky, vynikající.
(zadáno: 9.2.2019)
Nezapomenutelný Michal Dlouhý.
(zadáno: 16.2.2019)
Dobře jsme se bavili celé představení. Excelentní Michal Dlouhý, jako vždy !
(zadáno: 4.4.2019)
Skvělé představení po všech stránkách, nutné vidět znovu.
(zadáno: 25.8.2012)
Vynikající Veronika Freimanová. Zdařilé a věrohodné dialogy.
(zadáno: 26.8.2012)
Sice nenáročná, ale s různým obsazením mnoho let úspěšně hraná dobrá komedie. Díky výkonu Viktora Preisse a Ivana Trojana příjemná zábava, stejná jako se starým představením s panem Brodským.
(zadáno: 26.8.2012)
Vtipné retro, občas trochu laciné, ale i blbostem se občas člověk může s chutí zasmát. Bára Hrzánová je obdivuhodná, jak skoro sama utáhne celé představení.
(zadáno: 26.8.2012)
Většinou mi tento druh humoru nepřipadá příliš veselý, ale tentokrát jsem se překvapivě hodně nasmála. Herci na jevišti se vysloveně dobře bavili a dobrá nálada zřejmě přeskočila i do hlediště. Taková míra improvizace asi není vůbec jednoduchá a Maroš Kramár s Filipem Blažkem jsou opravdu sympaťáci, schopni udělat si legraci hlavně sami ze sebe. Text byl v tomto případě evidentně nepodstatný.
(zadáno: 28.8.2012)
Byli jsme připraveni na tradičně nekonečně dlouhé představení s dlouhými a špatně srozumitelnými monology, jak je bohužel většina shakespearovských her prezentována. Byli jsme docela příjemně překvapeni poměrně svižným průběhem a většina herců se nám tady také líbila.
(zadáno: 28.8.2012)
Představení se docela přiblížilo vynikajícímu provedení v Divadle Broadway v Praze. Škoda, že kromě Jiřího Langmajera, který byl výborný i v Praze nepřijel hostovat i Petr Vondráček. Jozef Hruškoci byl v roli Nicka Cartera dost nevýrazný.
(zadáno: 30.10.2012)
Příjemné překvapení. Dobře napsané i zahrané drama ( hlavně A. Černá ). Byli jsme připraveni na moderní "umění" a za každou cenu "avantgardní ", jak říká pan Munzar. Tyto hry jsou často nesrozumitelné a nepochopitelné nejen pro diváka, ale někdy mám dojem, že i pro autora. V tomto případě příjemně ztrávený divadelní čas.
(zadáno: 4.4.2013)
Zas jednou klasicky provedená komedie odpovídající době vzniku, žádné rušivé inovace ničící dobovou atmosféru a vtip. Herci hráli s viditelnou chutí.
(zadáno: 6.11.2013)
Klasická opereta s tradičně pitomým dějem, jak už to u operet bývá, ale velice příjemná hudba s krásnými starými písničkami,které potěší spíše seniory. Herecké i pěvecké výkony všech výborné. Krásné kostýmy, klasická scénografie. Příjemné představení.
(zadáno: 13.1.2014)
Ne zcela klasické pojetí v tomto případě bylo ku prospěchu představení.
(zadáno: 19.1.2014)
Představení hlavně pro menší děti, vtipné a zábavné. Vnučky spokojené.
(zadáno: 20.2.2014)
Po všech stránkách dobré představení, ovšem na velice ponuré téma.
(zadáno: 2.4.2014)
Vynikající Karel Heřmánek, vtipné dialogy bez hluchých mist. Bavili jsme se.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>