Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (47)
Jiří Landa: 14 % (105)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)
Lukáš Dubský: 16 % (26)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 29.5.2018)
0% dávám jen proto, že tabulka neumožňuje minusové hodnoty. Slibovaná částečně dokumentární inscenace je ve skutečnosti nepřetržitý sled trapností, samoúčelné vulgarity a lascivnosti nejhrubšího druhu. Je mi líto šéfky činohry, že se musí zviditelňovat timto způsobem a je mi líto dobrých herců, kteří se dokáží zviditelnit i "obyčejným" herectvím, že musí něco podobného hrát. Vynaložené náklady měli raději propít.
(zadáno: 26.8.2012)
Opravdu nenáročná podívaná s celkem přijatelnými hereckými výkony i když Jiří Langmajer nám místy připadal, že není úplně "ve své kůži".
(zadáno: 14.8.2014)
Snahu účinkujících je třeba přece jen nějak ocenit.
(zadáno: 28.8.2012)
Představení se docela přiblížilo vynikajícímu provedení v Divadle Broadway v Praze. Škoda, že kromě Jiřího Langmajera, který byl výborný i v Praze nepřijel hostovat i Petr Vondráček. Jozef Hruškoci byl v roli Nicka Cartera dost nevýrazný.
(zadáno: 14.8.2014)
Hodně statické představení rozhodně nedosáhlo úrovně, kterou slibovala reklama.
(zadáno: 11.11.2019)
Zařadit tuto inscenaci na předplatné pro dospělé diváky je nehoráznost. Prozíravě jsem místo manžela vzala sebou desetiletou vnučku, která chodí do divadla často, ale ani té se to nelíbilo, hodnotila to jako slátaninu.Pro menší děti, kvůli složitému a místy nesrozumitelnému textu a horrorovému ladění, zcela nevhodné. Nevím pro jakou cílovou skupinu to mělo být. Reakce seniorů, za zlevněné vstupné mimo předplatné, byly také negativní, jak jsem slyšela. Paní Deáková opět zklamala, už pokolikáté !!! 10% za kostýmy, finančně evidentně náročné a herce, kteří sice dělali co mohli, leč zbytečně.
(zadáno: 25.10.2012)
Překvapivě dobré výkony dětských herců, tradičně dobře poslouchatelná hudba M. Davida. Pro děti to bude rozhodně zábavné.
(zadáno: 11.11.2019)
(zadáno: 13.6.2017)
Další povedená inscenace této autorky a výborné herecké výkony.
(zadáno: 28.8.2012)
Na představení jsme vzali naše devítileté vnučky, těm se to líbilo. Alespoň někomu.
(zadáno: 10.12.2014)
Představení, na které se nezapomíná.
(zadáno: 28.6.2016)
Výborná hudba, dobrá scénografie,dobré herecké výkony, hlavně vynikajicí Pavel Režný.
(zadáno: 26.8.2012)
Sice nenáročná, ale s různým obsazením mnoho let úspěšně hraná dobrá komedie. Díky výkonu Viktora Preisse a Ivana Trojana příjemná zábava, stejná jako se starým představením s panem Brodským.
(zadáno: 20.10.2014)
Vtipné dialogy, dobré herecké výkony, bavili jsme se.
(zadáno: 26.8.2012)
Průměrný text s výbornými hereckými výkony, které umožnily shlédnout inscenaci do konce bez újmy na zdraví.
(zadáno: 13.12.2015)
(zadáno: 25.8.2012)
Vynikající provedení této hudebně skvělé operety. Obsazení s Ivetou Dufkovou a Alešem Brisceinem by bylo za 100 procent. Viděli jsme třikrát, bohužel dvakrát se Sisou Sklovskou, která je po všech stránkách výkonem hodně daleko za I.Dufkovou. Marián Vojtko má pohybové rezervy, ale pevěcky je skvělý. Pavla Břínková je stále neuvěřitelě výborná. Celkově pro milovníky klasické operety je to velmi příjemný zážitek.
(zadáno: 21.5.2015)
Ano, líbí se. Klasicky předvedená opereta, se dle stále se opakující velice kladné reakce diváků, líbí vždy. Na režii Zbyňka Brabce je vidět, že operetu má rád a rozumí jí. Pánská část účinkujících neměla chybu ( J.Ježek, J.Moravec, J. Hliněnský ) u dámské části
( L.Albrechtová ) by se dalo ještě něco vylepšit, s výjimkou P. Břínkové, ta byla jako vždy vynikající.
Další shlédnutí - jiné obsazení, Anna Klamo zatím nejlepší Sylva Varescu, jakou jsme viděli včetně představení v Karlíně.
(zadáno: 23.2.2016)
(zadáno: 9.2.2019)
Hrobové ticho v hledišti po celou dobu představení svědčí o tom, že tato hra úplně diváka pohltí a vtáhne do děje. Výborně napsané, výborně zahrané a zrežírované. Divadelní lahůdka po všech stránkách.
(zadáno: 28.8.2012)
Tohle představení ocení hlavně diváci, kteří se umí zasmát i sami sobě.
(zadáno: 10.4.2017)
Moje vnoučata se náramně bavila.
(zadáno: 7.11.2018)
Dobrý pěvecký a taneční výkon M. Stránského mne docela překvapil. Výběr Martina Haricha do hlavní role se tak úplně nepovedl, hlavně když jste viděli film.
(zadáno: 9.2.2019)
Nezapomenutelný Michal Dlouhý.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>