Profil uživatele

Bova

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 15 % (4)
Iva Bryndová: 19 % (8)
Jan Pařízek: 26 % (8)
Pavel Širmer: 26 % (16)
Helena Grégrová: 31 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 2.12.2019)
Naprosto úžasné představení.Krásná, chytrá a velmi vtipná hra.Výborné herecké výkony Evy Novotné a Milana Kňažka.
(zadáno: 12.6.2021)
Moc jsem se bavila.Výborná Dagmar Pecková a Bára Hrzánová.Jen mě mrzí,že představení bylo velmi krátké.
(zadáno: 28.7.2021)
Báječné představení.Výborná Anna Polívková.Moc jsem se těšila,protože představení bylo několikrát odloženo.Z divadla jsem odcházela ve velmi dobré náladě.Divadlo mi velmi chybělo.
(zadáno: 13.10.2021)
Představení bylo několikrát odloženo a moc jsem se těšila.Byla to trefa do černého.Výborné představení.Vynikající Vilma Cibulková a Jana Boušková.Tomu se říká herecký koncert.Dlouho jsem se tak nepobavila.Pane režisére Svojtko bravo!Jen tak dál!
(zadáno: 14.1.2022)
Výborná volba hlavní představitelky Markéty Matulové.Když zpívala,tak mi šel mráz po zádech.Splnilo se mi moje přání.Přála jsem si,aby se toto představení hrálo v Praze.Chtěla bych poděkovat divadlu V Dlouhé,že mi umožnilo toto představení vidět.
(zadáno: 9.3.2022)
Výborné představení.Moc jsem se pobavila.Herecký koncert.
(zadáno: 10.4.2022)
Fantastická Zuzana Kajnarová.Věřila jsem jí každé slovo.Klobouk dolů.
(zadáno: 30.8.2022)
Perfektní herecké výkony všech herců.
(zadáno: 15.11.2019)
Skvělé představení.Velmi vyrovnané herecké výkony všech hereček.Nejvíce se mi líbila Klára Cibulková,která nejvíce vystihla mentalitu Adiny Mandlové.Všem doporučuji vidět toto představení.
(zadáno: 15.11.2019)
Shlédnuto na veřejné generálce.Velmi povedené představení.Výborné herecké výkony Vandy Hybnerové a Davida Novotného.Skvěle jsem se pobavila.Všem vřele doporučuji.
(zadáno: 12.6.2021)
Výborná komedie.Hodně jsem se pobavila.Skvělá Zuzana Slavíková,kterou mám moc ráda.Velmi mile mě překvapila Kateřina Holánová.
(zadáno: 28.9.2021)
Viděno na veřejné generálce.Výborné představení
(zadáno: 17.12.2019)
Herecký koncert pana Donutila a paní Kronerové,která to měla o to těžší,že svoji roli ztvárnila v bravurní češtině.Dobrý tah na branku byl,že představení bylo bez přestávky.Hra pak měla větší intenzitu.
(zadáno: 12.6.2021)
Výborná paní Dagmar Pecková.0 tomto představení jsem věděla velmi dlouho dopředu.Moc jsem se těšila.Paní Pecková dokázala,že není jen
výborná operní zpěvačka,ale i výborná činoherní herečka.Paní Pecková odvedla 100% práci.Bohužel to se nedá říci o ostatních hercích,kteří ji absolutně nestačili.Proto nedávám plných 100%.
(zadáno: 14.10.2021)
Představení se mi moc líbilo.Výborná Barbora Hrzánová.
(zadáno: 10.11.2021)
Skvělá komedie.Výborná Veronika Freimanová,Petr Nárožný a Antonín Procházka.
Všem doporučuji.
(zadáno: 19.5.2022)
Představení se mi moc líbilo.Vynikající Regina Rázlová,která mě nikdy nezklamala.Skvělá hudba a nádherné kostýmy.
(zadáno: 21.11.2019)
Velmi dobré představení.Všichni herci předvedli skvělé výkony.Nejvíce mě zaujala Jitka Čvančarová, která byla úžasná a roztomilá.Viděla jsem ji na více pražských scénách a nikdy mě nezklamala.
(zadáno: 10.3.2020)
Viděno na veřejné generálce.Velmi zvláštní představení.Moc se mi líbila v monologu matky vynikající Zuzana Stivínová.Výborná byla také velmi talentovaná Anička Fialová.
(zadáno: 12.6.2021)
Moc jsem od toho neočekávala,ale nakonec jsem se dobře pobavila.
Skvělá oddechovka.
(zadáno: 11.10.2021)
Skvělé představení.Výborná Anna Polívková a Lukáš Burian.
(zadáno: 10.4.2022)
Moc se mi líbila Nela Boudová a Martin Sitta.Dobře jsem se bavila.
(zadáno: 2.12.2019)
Dávám jen 60%, protože půlku představení jsem si mohla jen domýšlet co se dělo na levé straně.Seděla jsem v l.loži vlevo v přízemí na čtvrté židli.Ten kdo dělá scénu by si tam měl odsedět celé představení,aby pochopil.Představení bylo krásné,ale mám z toho poloviční dojem.
(zadáno: 12.6.2021)
Asi jsem od toho čekala víc.Dobré herecké výkony,ale zbytečně dlouhé představení.
(zadáno: 12.6.2021)
Nebylo to ani tak dlouhé představení,ale pro mě neuvěřitelná nuda.
1 2  >