Profil uživatele

Brouček

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 4 % (76)
Jiří Koula: 7 % (39)
Lukáš Dubský: 7 % (31)
Jan Pařízek: 8 % (44)
Jiří Landa: 8 % (68)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 20.6.2014)
První část trochu nuda, ale v druhé půlce se už děj dobře rozjel. Výborný výkon M. Dlouhého a J. Hány.
(zadáno: 22.4.2014)
Spokojenost předčila očekávání. Příjemně překvapilo pojetí, scéna, humor. Jen pásmo se strážníky mohlo být povedenější. Výborný zejména Marek Němec.
(zadáno: 11.12.2013)
Skvělé od začátku do konce :) Tvůrci si opravdu vyhráli a vymysleli úžasné vtipnosti. Nadchlo i hudebně a výtvarně.
(zadáno: 25.11.2013)
Příběh Markéty na mě v ABC bohužel nezapůsobil. Nevím přesně proč, prostě to na mě "nezafungovalo". Choreografie mě spíš rušila. Scéna byla povedená. A jako vždy přesvědčivý výkon Jitky Smutné.
(zadáno: 18.11.2013)
Rockopera se mi hodnotí těžko, nechce se mi porovnávat třeba s muzikály. Nakonec mě napadlo srovnání s klasickou operou - tam je také třeba předem nastudovat děj :) Tedy chci říct, že i u metalové opery je hlavní prožitek ze zpěvu a hudby a děj má menší roli. A technická poznámka: nazvučení bylo nyní lepší než při Antigoně, kterou jsem viděla vloni.
(zadáno: 18.11.2013)
Představení geniálně, humorně a krásně nabourává zajeté způsoby myšlení a vnímání skutečnosti.
(zadáno: 9.11.2013)
Vše už tady asi zaznělo. Scény netvoří celek, písně jsou k nim našroubované. Nad vodou to držel výkon B. Polákové, zpěv V. Noida Bárty a jedna krásna scéna.
(zadáno: 28.10.2013)
Choreografie a scéna dokonalá. Výborné výkony, fantastická company. Texty nenadchly.
(zadáno: 28.10.2013)
Celkově příjemná podívaná, od začátku dokonale navozená atmosféra. Jen pěvecky by to chtělo místy vylepšit.
(zadáno: 18.5.2013)
(zadáno: 18.5.2013)
Nejvíce mě bavily písničky a jejich podání. Co se týče humoru je knížka nesrovnatelně lepší. Úžasné výkony L. Lipského, J. Smutné, M. Písaříka. Nasazení ale trošku chybělo panu Kaplanovi.
(zadáno: 18.5.2013)
(zadáno: 22.2.2013)
Představení mě zaujalo hlavně obsahem a atmosférou, kterou se v divadle povedlo vytvořit.
(zadáno: 22.2.2013)
Zkraje jsem měla chuť odejít, ale poté co se k hlavnímu "hrdinovi" na scéně přidaly další postavy, tak se představení postupně rozjelo a začalo mít šťávu :) Třešničkou na dortu byly scénky s panem Traplem :)
(zadáno: 8.12.2012)
Kabaret byl skvělý, asi i díky svojí bezprostřednosti. Různá čísla - jímavá recitace, vtípky kabaretiéra, písnička v rychlejším tempu...všechno to plynulo jedno za druhým a vytvářelo zvláštní atmosféru. A do toho se pořád pletl UBU. Nejsem moc fanouškem drsnějšího humoru, ale tady mi to sedlo a dávalo smysl. Herecké výkony výborné, snad jen pan Koliáš by se mohl přiučit od pana Tesaře, jak hrát opilce :-)
(zadáno: 5.12.2012)
Skvělá choreografie. Jedna Lucrezia dokonale tančí a druhá dokonale zpívá, jen to střídání byl vždycky trochu šok :-)
(zadáno: 5.12.2012)
30.11. v HDK. Zejména se mi líbily výkony H.Holišové a P.Štěpána.
(zadáno: 18.11.2012)
Humor značně břitký, o komičnost rozhodně nebyla nouze :-) Některé charaktery dovedeny do extrému, ale nějaká ta paralela s normálním životem se taky našla.
(zadáno: 13.10.2012)
(zadáno: 13.10.2012)
Dasha vynikající po všech stránkách. L.Bílá a Noid samozřejmě pěvecky skvělí, oproti minulým rokům mě docela mile překvapili i herecky. Škoda, že scéna byla přepyramidovaná a překlad textů nebyl vyladěnější.
(zadáno: 18.3.2012)
Hodně se mi líbilo groteskní pojetí, které podtrhovalo tragikomičnost děje a myšlenky v něm obsažené. Bohužel ale musím souhlasit, že hra byla nevyvážená a vývoj některých situací byl až příliš zkratkovitý, nebo naopak plný zbytečného karikování.
(zadáno: 18.3.2012)
Nadšení většiny účinkujících je nakažlivé. Je velká škoda, že režie nedokázala pro představení udělat více. Navíc technická úroveň dost pokulhává, pár výkonů zaniklo ve hřmění hudby (která byla ale skvělá)...
(zadáno: 18.3.2012)
Tato role padne Květě Fialové neuvěřitelně. J. Kubáník byl ve všech ohledech ale také velmi přesvědčivý. Představení mě nabilo optimismem :-)
(zadáno: 18.3.2012)
Něco, co se opravdu povedlo - příběh, scéna a hlavně herci dohromady vytváří krásný zážitek. Obzvlášť skvělý výkon od R. Jíchy a H. Holišové. Příliš mě nezaujal jen R. Novotný.