Profil uživatele

Brouček

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 4 % (76)
Jiří Koula: 7 % (39)
Lukáš Dubský: 7 % (31)
Jan Pařízek: 8 % (44)
Jiří Landa: 8 % (68)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.12.2014)
První část výborná! Obzvlášť na mne zapůsobil monolog paní Pokorné před přestávkou. Co mi naopak nesedlo, byla scénka dvou seniorů v nemocnici. Najednou to bylo z úplně jiného soudku - depka oproti jinak jemně melancholické náladě hry. Možná to na mne ale tak působilo kvůli vlastním nemocničním zážitkům, každopádně mi tato scénka nabourala celkový divadelní dojem :(
(zadáno: 18.11.2013)
Rockopera se mi hodnotí těžko, nechce se mi porovnávat třeba s muzikály. Nakonec mě napadlo srovnání s klasickou operou - tam je také třeba předem nastudovat děj :) Tedy chci říct, že i u metalové opery je hlavní prožitek ze zpěvu a hudby a děj má menší roli. A technická poznámka: nazvučení bylo nyní lepší než při Antigoně, kterou jsem viděla vloni.
(zadáno: 13.10.2012)
Dasha vynikající po všech stránkách. L.Bílá a Noid samozřejmě pěvecky skvělí, oproti minulým rokům mě docela mile překvapili i herecky. Škoda, že scéna byla přepyramidovaná a překlad textů nebyl vyladěnější.
(zadáno: 18.3.2012)
Nadšení většiny účinkujících je nakažlivé. Je velká škoda, že režie nedokázala pro představení udělat více. Navíc technická úroveň dost pokulhává, pár výkonů zaniklo ve hřmění hudby (která byla ale skvělá)...
(zadáno: 25.6.2011)
Jako oddechovka to ušlo, ale když srovnávám s jinými podobně "nenáročnými" komediemi, mohu dát maximálně 50%.
(zadáno: 29.10.2015)
Některé pasáže by zasloužily trošku proškrtat (kabelky mě doslova šokovaly). V úvodní části bych uvítala i sem tam lehce ztlumit zvuk. Skvělé výkony všech účinkujících - J. Kříž, M. Blahynková (krásně zazpívané More spí), M. Procházková, Z. Fric, P. Pálek, R. Tomeš, M. Doubravová.
(zadáno: 16.12.2016)
Krása čisté a otevřené duše a její střet se zlem. Úžasný výkon Z. Kaliny i dalších. Příběh dokreslovala výborně i scéna, kostýmy a artistická čísla. Některá hudební čísla mě rušily, ale asi to byl záměr vytrhnout diváka z té jímavé melancholie.
(zadáno: 14.10.2016)
Moc příjemné po hudební stránce. Příběh o lásce, která se nebojí brzkého konce. Výborní Noid, Dasha, M. Písařík, J.Schneiderová, Bohouš Josef.
(zadáno: 20.3.2011)
(zadáno: 4.4.2011)
(zadáno: 5.12.2012)
30.11. v HDK. Zejména se mi líbily výkony H.Holišové a P.Štěpána.
(zadáno: 18.5.2013)
(zadáno: 26.12.2017)
(zadáno: 19.9.2014)
Výborná komedie s vážnějšími podtóny. Charaktery postav jsou trošku extrémní, ale tím více vtipností z toho vyplyne :)
(zadáno: 18.11.2013)
Představení geniálně, humorně a krásně nabourává zajeté způsoby myšlení a vnímání skutečnosti.
(zadáno: 20.3.2011)
(zadáno: 28.10.2013)
Celkově příjemná podívaná, od začátku dokonale navozená atmosféra. Jen pěvecky by to chtělo místy vylepšit.
(zadáno: 29.9.2011)
Zajímavá hra, výborná Veronika Kubařová a Martin Písařík.
(zadáno: 30.10.2015)
Nádherná výprava. Skvělá hudba. Velmi dobré výkony M. Sommerové, R. Schwaba, A. Gabrišové.
(zadáno: 7.11.2015)
Skvělá hudba, výborný výkon V. Dyka.