Profil uživatele

Burbot

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 10 % (4)
Jiří Koula: 16 % (8)
Pavel Širmer: 17 % (11)
Pavla Haflantová: 17 % (3)
Jiří Landa: 18 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 29.11.2015)
Škoda, že nejde dát víc, snad nejlepší dětské představení, jaké jsem (zatím) viděla!!! Milé, vtipné, vizuelně kouzelné a ještě s dohrou :-)
(zadáno: 4.9.2020)
Vizuelně povedený, nápaditý, dobře zahraný a hlavně vtipný dětský kousek, na kterém se nenudili ani rodiče.
(zadáno: 13.3.2015)
(zadáno: 22.3.2015)
(zadáno: 5.4.2015)
Verze s Barborou Vyskočilovou. Značný díl kladného hodnocení ale získává scéna s jezdícíma mašinkama a provedení.
(zadáno: 26.9.2015)
Vizuelně velice krásné loutkové zpracování, úžasně vtipné podání, určitě doporučuji k shlédnutí, bavit se budou nejen děti.
(zadáno: 20.3.2016)
Skvělá alternativní hudební padesátiminutovka.
(zadáno: 8.1.2015)
Vydařené, líbilo se mi rozdělení na představení a koncert.
(zadáno: 8.1.2015)
(zadáno: 28.2.2017)
Spokojenost!
(zadáno: 14.9.2013)
max. 70%. Líbila se mi scéna, ztvárnění zvířat (hlavně Ká, opice, Baghíra, Šerchán a supi). Druhá půlka ale byla na můj vkus hodně dětská, tupě explicitní a dle mého názoru se zcela zbytečnou sloní parodií Miloše Zemana.
(hodnoceno dle 2. reprízy - známější představitelé ale evidentně učinkují jen na premiéře, tady z nich nebyl skoro nikdo!?)
(zadáno: 8.1.2015)
Méně je někdy více, u této hry hlavně co se týče zbytečných postav. Okázalost scény i projevů ale k Amadeovi jinak patří. Donutilové mile překvapili.
(zadáno: 8.1.2015)
Spíše pro holčičky a spíše pro klidnější děti :-)
(zadáno: 11.1.2015)
Moc pěkné, až na pár technických "závad". Doporučuji.
(zadáno: 29.11.2015)
LokVar si drží svůj standard, ale třeba Sněhurka upoutala větší pozornost.
(zadáno: 20.3.2015)
(zadáno: 7.9.2020)
Nějak stále nevím, co si o představení myslet. Nápad hezký, jen se mi zdálo pro děti dost strohé, byť hraček bylo kvantum. Hlavní hrdinové jsou poměrně titěrní, takže je v podstatě jen pro první řady. Ne vše je explicitně řečené/ukázané a menší děti nemusí pochopit, proto se nudí. A půlhodinová délka ve výsledku vytvořila dojem, že nestálo za cestu ...
(zadáno: 8.1.2015)
... když uvážím poměr zábavy k nudě a ceně vstupenky. Pro mě bylo srovnatelné s lepším výstupem v pořadu Na stojáka. Problém ale vidím ve hře, nikoliv v hercích.
(zadáno: 26.1.2016)
Podle mě zbytečně dlouhé, zbytečně extrémní, se zbytečným LED světýlkem a místy zbytečně až nechutné. Radši jsem si měla Harryho Šoumena, Evžena Humla a Slunečníka pustit doma v původních pořadech. Úvodní znělku Krásných ztrát bych k tomu jistě také někde vyhrabala. Věřím, že by hra s vizuálním provedením Dlouhé před - dejme tomu - pěti lety dnes obstála také a můj dojem by tak mohl být lepší. Jen mi stále vrtá hlavou, zda byla kombinace Obnosova červeného make-upu a bílého saka = ihned ušpiněných klop záměr.
(zadáno: 28.2.2017)
Procenta za snahu, jinak považuji za divadelní alternativu TV Nova.
(zadáno: 20.5.2019)
Vizuálně pěkné, ale obsahově slabé, hodně se opakující. Dle mne představení spíše na efekt.
1 2  >