Profil uživatele

Burbot

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 10 % (4)
Jiří Koula: 16 % (8)
Pavel Širmer: 17 % (11)
Pavla Haflantová: 17 % (3)
Jiří Landa: 18 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 8.1.2015)
Méně je někdy více, u této hry hlavně co se týče zbytečných postav. Okázalost scény i projevů ale k Amadeovi jinak patří. Donutilové mile překvapili.
(zadáno: 8.1.2015)
Vydařené, líbilo se mi rozdělení na představení a koncert.
(zadáno: 4.9.2020)
Vizuelně povedený, nápaditý, dobře zahraný a hlavně vtipný dětský kousek, na kterém se nenudili ani rodiče.
(zadáno: 20.5.2019)
Vizuálně pěkné, ale obsahově slabé, hodně se opakující. Dle mne představení spíše na efekt.
(zadáno: 11.1.2015)
Moc pěkné, až na pár technických "závad". Doporučuji.
(zadáno: 29.11.2015)
LokVar si drží svůj standard, ale třeba Sněhurka upoutala větší pozornost.
(zadáno: 28.3.2014)
Zjevně jsem byla na jiném představení nebo už jsem na tato pojetí moc stará. Minimálně první půlka zbytečně uřvaná, Hamlet naprosto vyšinutý a k tomu fetující Gertruda nápadně připomínající Dagmar Havlovou ve večerní róbě ...
(zadáno: 7.9.2020)
Nějak stále nevím, co si o představení myslet. Nápad hezký, jen se mi zdálo pro děti dost strohé, byť hraček bylo kvantum. Hlavní hrdinové jsou poměrně titěrní, takže je v podstatě jen pro první řady. Ne vše je explicitně řečené/ukázané a menší děti nemusí pochopit, proto se nudí. A půlhodinová délka ve výsledku vytvořila dojem, že nestálo za cestu ...
(zadáno: 13.3.2015)
(zadáno: 20.3.2016)
Skvělá alternativní hudební padesátiminutovka.
(zadáno: 26.1.2016)
Podle mě zbytečně dlouhé, zbytečně extrémní, se zbytečným LED světýlkem a místy zbytečně až nechutné. Radši jsem si měla Harryho Šoumena, Evžena Humla a Slunečníka pustit doma v původních pořadech. Úvodní znělku Krásných ztrát bych k tomu jistě také někde vyhrabala. Věřím, že by hra s vizuálním provedením Dlouhé před - dejme tomu - pěti lety dnes obstála také a můj dojem by tak mohl být lepší. Jen mi stále vrtá hlavou, zda byla kombinace Obnosova červeného make-upu a bílého saka = ihned ušpiněných klop záměr.
(zadáno: 22.3.2015)
(zadáno: 14.9.2013)
max. 70%. Líbila se mi scéna, ztvárnění zvířat (hlavně Ká, opice, Baghíra, Šerchán a supi). Druhá půlka ale byla na můj vkus hodně dětská, tupě explicitní a dle mého názoru se zcela zbytečnou sloní parodií Miloše Zemana.
(hodnoceno dle 2. reprízy - známější představitelé ale evidentně učinkují jen na premiéře, tady z nich nebyl skoro nikdo!?)
(zadáno: 19.5.2019)
Nerozumím místním vysokým hodnocením. Za mne naprostá ztráta času a peněz. Představení je neskutečně uřvané, postavy jsou vyšinutné, žádná se nechová nějak normálně, kostýmy jsou naprosto otřesné, zejména tranvestitní andělé oblečení jak prostitutky, satan jako světský mafián nebo čert jak oteklý hovnivál, a příběh také za moc nestojí. Vrcholem je pak angažmá R. Nováka st. 10% za scénu.
(zadáno: 5.4.2015)
Verze s Barborou Vyskočilovou. Značný díl kladného hodnocení ale získává scéna s jezdícíma mašinkama a provedení.
(zadáno: 29.11.2015)
Škoda, že nejde dát víc, snad nejlepší dětské představení, jaké jsem (zatím) viděla!!! Milé, vtipné, vizuelně kouzelné a ještě s dohrou :-)
(zadáno: 8.1.2015)
Spíše pro holčičky a spíše pro klidnější děti :-)
(zadáno: 28.2.2017)
Spokojenost!
(zadáno: 20.3.2015)
(zadáno: 28.2.2017)
Procenta za snahu, jinak považuji za divadelní alternativu TV Nova.
(zadáno: 12.8.2016)
SKUTR podle mě tentokrát už krapet "přeskůtřil". Pokud parodie, respektive spíš laciná a explicitní šaškárna, nebyla záměrem, pak herecké výkony připomínaly Špinarova Hamleta ve Švandově divadle - představení duševně chorých. Zklamání pak umocnily hipsterské kostýmy a zen-buddhistický kněz Vavřinec.
(zadáno: 8.1.2015)
... když uvážím poměr zábavy k nudě a ceně vstupenky. Pro mě bylo srovnatelné s lepším výstupem v pořadu Na stojáka. Problém ale vidím ve hře, nikoliv v hercích.
1 2  >