Profil uživatele

Candie254

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (50)
Jan Pařízek: 11 % (45)
Jiří Landa: 12 % (104)
Michal Novák: 12 % (71)
Lukáš Dubský: 13 % (86)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  5 6 7 8 9
(zadáno: 23.9.2017)
Dvě hodiny utrpení. Ještě horší než Don Juan. Lucie Bergerová má své kvality, ale ani ona nemohla tuto hru nijak pozvednout... nedivím se, že se již stáhla z repertoáru.
(zadáno: 12.11.2015)
Krásná menší a intimní inscenace s velkými výkony. Katarína Mikulová je úžasná Marlene, ale inscenaci vévodila Hana Holišová coby Edith Piaf. Její pěvecké části byly opravdu dojemné, procítěné a velmi barvitě zazpívané. 85 %
(zadáno: 18.2.2014)
Kuriózní představení. Úplně jsem se nenudila, ale často mě to nebavilo a dívat se na rozklepané herečky více jak dvě hodiny bylo trošku vyčerpávající. Výborný výkon podal jako obvykle Michal Isteník.
(zadáno: 21.9.2016)
Dlouho se nestalo, že by mě nějaké představení natolik vtáhlo do děje a vyvolalo tolik emocí. Opravdu skvěle a nápaditě zrežírováno. Nutno vyzdvihnout výkon Gerty Lucie Andělové a jejích kolegů.
(zadáno: 30.10.2011)
Představení jsem viděla již 2x a musím říct, mě oslovilo až napodruhé. Nevím čím to, ale přišlo mi to více odlehčené a svižnější. Toto představení ale stojí hlavně na hercích a ti byli skvělí např. ústřední čtveřice z první poloviny a poté Eva Ventrubová jako naprostá mrcha. Zajímavé se mi ještě zdálo provedení rozmluv hned na začátku, obdivuji herce, že tuto náročnou scénu tak dobře zvládli!
(zadáno: 9.6.2014)
Nenáročná konverzační komedie, kde herci nedostali moc prostoru k tomu, aby podávali nějaké zásadní výkony. Ve své roli mne zaujal jen Jan Hrušínský, jelikož naprosto vystihl tu správnou allenovskou polohu.
(zadáno: 12.5.2017)
Velice sympatická hra, která je především dobře napsaná, ale nepřijde mi, že by nějak výrazně kopírovala film, ale stojí na stejné pozici jako on. Pěkné kostýmy, dobře vypointované vtipy, skvělé obsazení od menších rolí (P. Štepán, M. Sedláčková) po ty hlavní - Svetlana Janotová a Dušan Vitázek.
(zadáno: 23.11.2019)
Klasicky zajímavé zpracování od Hany Burešové. Viděno 17.11., tudíž to mělo možná větší přesah než obvykle...
(zadáno: 29.11.2017)
Velice povedené představení. Nedokázala jsem si představit, jak by mohl komix na jevišti vypadat a ono to opravdu jde a baví! Navíc opět vznikl v Buranteatru chytrý scénář, kde zazní snad vše, čemu se jde v Brně zasmát! :)
(zadáno: 8.11.2017)
Takto zrežírovaná inscenace mne opravdu nenadchla a přitom to mohla být zajímavá hra, byť by třeba byla kratší. Hovoření do mikrofonu se mi zdálo naprosto zbytečné, stejně jako rozhazování věcí po celém jevišti... Samotná hra by se mi i líbila, nebýt tolika prostřihů do budoucnosti, ke kterým se stejně po 3 minutách zase dostali. Z divadla jsem odcházela s opravdu rozpačitými pocity.
(zadáno: 4.8.2021)
Samotná hra patří podle mě spíše k těm slabším od Shakespeara, ale pokud to někdo zinscenuje tak dobře, jako Pavel Khek, tak je to velká paráda. Inscenace herecky stojí a padá na Michalu Isteníkovi, který opravdu skvěle zahrál postavu Laerta. Oceňuji ovšem i Petru Špalkovou, Alenu Mihulovou, Matouše Rumla a Evu Salvatore Burešovou, která sice přichází až v druhé polovině, ale rovněž podá zapamatováníhodný výkon.
(zadáno: 23.9.2017)
Pro mne velice působivé ztvárnění známého románu. Nutno říci, že pokud bych knihu nečetla, zřejmě bych se úplně neorientovala, i proto dost diváků v půlce odešlo. Inscenace je náročná, jak pro herce, tak i pro samotné diváky. Po delší době bych to ohodnotila jako velmi kvalitní kus v MdB. Oceňuji především výkon Svetlany Janotové, která dostává čím dál větší činoherní příležitosti a jen překvapuje. Dále oceňuji hudební složku a působivě upravenou scénu. Zajímavou roli zde měla i Alena Antalová - pro ni velmi netradiční záporná role.
(zadáno: 3.1.2012)
bavila jsem se od začátku do konce. Neuvěřitelné, co vše se dá vymyslet a namontovat na tento příběh, ale je jisté, že to funguje! Na druhou stranu, ale nelze říci, že by to bylo nějaké světoborné vymykající se dílo. Ale škatulku komedie to splňuje bezezbytku, takže 60%.
(zadáno: 4.8.2021)
Poměrně dobře zpracovaná komedie. Obsazení skvělé, zejména Albert Čuba a Vladimír Polák, líbila se mi i Kristýna Leichtová a Táňa Malíková. Škoda jen, že představení bylo přerušeno pro déšť. Holt, příští rok bude muset zajít znova.
(zadáno: 25.1.2014)
Mikulášek se opět nechal unést, tentokrát ale s mírou, takže představení bylo poměrně zdařilé. Obsahově se mi to zdálo ale poměrně plytké, rychlý průřez částí života, nikde se nezašlo více do hloubky, jen se stále opakovaly vzestupy a pády po jednotlivých alkoholových/"drogových" excesech...
(zadáno: 13.3.2013)
Poprvé v životě můžu říct, že tohle byl muzikál Ivanky Vaňkové, tyhle role jí fakt sedí a neskutečně mě v této okouzlila. Understudy Robert Urban byl typově na roli skvělý, ale zpěv mě moc nevzal. Líbilo se mi,jak se muzikál vlekl ve stylu flamenca (ve velmi dobrých choreo). Bohužel mi nepřijde, že by tento muzikál byl úplně vhodný dovnitř, ale spíše na uvádění na venkovních prostranstvích, kde by dostal tu správnou atmosféru. Nebylo to špatné, ale Brno má rozhodně na víc. A škoda, že to bylo přezvučené, ale to si později sedne. Každopádně vyrážím znova na jiné alternace :) za mě zatím 60%.
(zadáno: 1.3.2020)
Pojetí hry bylo zajímavé a inovativní. Nicméně Miltonův text je opravdu složitý a nedivím se, že hodně diváků odcházelo a já s nimi. Tři hodiny na Anně Karenině utekly jako nic, zatímco tohle se opravdu vleklo nekonečně...
(zadáno: 21.1.2015)
Je radost dívat se na tak nadané, mladé herce, kteří čistě zpívají a navíc lehce zatančí takto pohybově náročné představení (choreografie fakt skvělá!). Nejvíce se mi líbili Katarína Mikulová, Kristýna Štarhová a Markéta Pešková. Z pánů nejvíce vystoupil zřejmě zaskakující Kristian Pekar. Celý kus hodnotím velmi pozitivně, akorát jsem čekala, že to bude ještě o malinko více humornější.
<<  <  5 6 7 8 9