Profil uživatele

Candie254

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 11 % (44)
Iva Bryndová: 12 % (46)
Jiří Landa: 12 % (104)
Lukáš Dubský: 12 % (83)
Michal Novák: 12 % (69)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 12.5.2017)
Velmi dobře udělaný muzikál (takový MDB standard), ale celkově na mě s odstupem času působí jako takový "béčkový" muzikál. Pobaví, ale za dva měsíce už nevíte o čem to bylo a nevzpomenete si na jedinou melodii. Opravu skvělý byl ale Daniel Rymeš, Chaplin se mu vystihnout podařil perfektně. Zaujala i Hana Holišová v roli novinářky. 65%
Dokonalá komedie. Naprosto výborně odehrané. Excelentní Igor Ondříček, Petr Štěpán a další. Opravdu jsem se bavila:)
(zadáno: 25.3.2011)
Toto představení nefungovalo a nijak výrazně mě nezaujalo. Jednou za čas se ukázalo skvělé číslo, o chvíli později pro mě upadlo v zapomnění.. jediná Alena Antalová pro mě byla vystupující z pozadí (teď zmiňuji vedlejší role). Skvělou práci odvedl také Vojta Blahuta coby konferenciér, ale hvězdou večera byla pro mě Radka Coufalová. Petr Gazdík překvapil, akorát I. Vaňková mi přišla neskutečně chladná a odtažitá, ostatně jako zbytek vražednic... bohužel ani choreografie mě moc nezaujala...škoda.
(zadáno: 16.2.2012)
Poctivá divadelní práce, líbilo se mi to, ale není to kus, na který bych si zašla víckrát. Jinak mě hodně zaujaly výkony E. Kachlířové a P.Vitázkové.
(zadáno: 29.6.2011)
Viděla jsem toto představení na Biskupském dvoře pod širým nebem a byl to opravdu zážitek! Krásná hudba, skvělé výkony, sborové písně, při kterých až někdy mrazilo... prostě další muzikál, který se povedl.
(zadáno: 9.7.2011)
velmi působivě udělané. Inscenaci ale určitě dodalo plus body, že se hrálo na Biskupském dvoře, který vytvořil správnou autentickou atmosféru. Výborný výkon ale podala hlavně Alenka Antalová a samozřejmě i Igor Ondříček...
(zadáno: 23.6.2013)
Tahle autorská trojice začíná být jasnou sázkou na jistotu a zárukou kvalitního představení. Dostalo se mi přesně to, co jsem od představení čekala: tedy jisté poučení o historii, vážné scény i skvělý humor, který vždy přesně sedl na místo. Z výkonů bych vystihla všechny hlavní představitele a Alana Novotného - postava mu zkrátka sedla.
(zadáno: 27.10.2017)
Byla jsem zvědavá, jakým způsobem bude převedou film do muzikálu a musím říct, že tohle se povedlo. Jedná se o rodinný muzikál, který v Mdb umí a tentokrát se k tomu přidala i notná dávka humoru. Oceňuji hlavní ústřední dvojici (Vaňková a Fialová), že se dokázaly porvat s takovou porcí textu a písněmi, které zde slouží hlavně k posunu děje a často jsou opravdu rychlé až divák skoro nestíhá text. Herecké výkony přesvědčivé. Z dalších možno vyzvednout třeba J. Musilovou, malý J. Gazdík, ale i P. Gazdík. Za mne pěkný start do nové muzikálové sezóny. 75 %
(zadáno: 27.3.2012)
Po prvním shlédnutí musím říct, že se mi to líbilo. Mdb udělalo dobře, že dalo prostor těmto osvědčeným autorům, kterým se povedlo vytvořit toto hezké lidové dílo. Začátek mě až tak nezaujal, ale poté se to rozjelo hlavně díky titulní hrdince Andree Březinové, které role sedla pěvecky, herecky i vizuálně. Líbilo se mi hlavně celé pojetí muzikálu - lidová scéna, kostýmy a hlavně libreto. Na konec nutno říci, že muzikál není vyloženě podle knihy, ale spíše je inspirován, což ale určitě není na škodu.
(zadáno: 8.3.2011)
Pan Dufek podal bez debat neskutečný výkon a zdatně mu sekundovali i paní Herfortová a pan Bureš. Z čeho jsem taktéž nadšená, tak byl výkon Viktora Skály jako naprosto zoufalého syna:) něco tak dobrého jsem opravdu nečekala :)
skvělé výkony Petra Štepána aMilana Němce, jedna z nejlepších premiér sezóny :)
(zadáno: 30.7.2016)
Ano sexuálních narážek tam bylo poměrně dost, ale i tak jsem si toto představení hodně užila a bavila se celou dobu. Petr Jeništa je nezapomenutelný.
(zadáno: 23.9.2014)
Herecké a muzikální výkony obou protagonistů pozvedají výrazně celou hru. Jak už tu bylo napsáno, sama o sobě nemá hra dostatečnou hloubku, ale stejně byla poměrně zajímavě napsána a bavila. Vyzdvihla bych hudbu a parádní texty. 65 %
(zadáno: 20.6.2014)
První půle průměrná, druhá naprosto hrozná. Tohle že vymýšleli 7 let? To potěž... Když pominu ten šílený děj, jednoduché rýmovačky, tak mi z tohoto představení zbude jen líbivá hudba(která si vypomohla slavíky z madridu, ale budiž) a kvalitní výkony. Těšila jsem se na Viki Matušovovou, a ta byla opět dechberoucí. Stejně dobré byly ostatní ženské postavy, které ale bohužel neměly moc prostoru. Co ale opravdu musím vytknout, tak nevhodné obsazení Petra Gazdíka, ač ho mám ráda jako herce. Tomu snad nikdo nemohl uvěřit, že je Don Juan a každá ho chce... Tuto roli měl hrát někdo mladší.
(zadáno: 16.5.2013)
Hodně se mi to líbilo, a to byla teprve generálka... představení si musí ještě sednou, doupravit nějaké chyby a nepřesnosti (i pěvecké), ale i přes to všechno, to byla jedna neskutečná show, která chytla opravdu celé publikum. Výkony herců jsou bezvadné, hlavně mě zaujal Zdeněk Junák. Na to, kolik je mu let, tak si takhle skotačit po jevišti, klobouk dolů :) A samozřejmě se mi líbil i Petr Štěpán, pro něho je role Jerryho jako šitá na míru, až na některé vyšší polohy. Pro mě asi nejlepší inscenace sezóny v Mdb a jednoznačný palec nahoru!
(zadáno: 25.1.2018)
První polovina vypadala velmi slibně, ale druhá šla do vytracena... hra, která neurazí.
(zadáno: 28.10.2014)
Technické možnosti Mdb jsou opravdu nekonečné. Před vyřešením scény a světel,včetně kouzel, smekám. Minimálně scéna je daleko lepší než na West Endu. Co bohužel musím lehce zkritizovat tak zpěv. Ivana Odehnalová byla skvělá Molly, ale občas jí to vážně dost ujelo. Dušanu Vitázkovi taky občas, ale na druhou stranu byl opravdu dokonalý herecky. Největší pozornost na sebe ale strhla Markéta Sedláčková. Dlouho jsem ji neviděla v roli, která by jí takto sedla a dala vyniknout jejímu hlasu. Hudebně je to pěkný muzikál, ale doporučila bych ho hlavně díky skvěle zvládnutému technickému provedení.
(zadáno: 13.12.2013)
Další šílená a chaotická komedie do repertoáru Mdb. Jak jsem předpokládala, je to opravdu něco mezi Dokonalou svatbou a Broukem v hlavě. Přes pozvolný rozjezd se dostaneme do strašlivě zamotané situace, která se v posledních minutách vyřeší. Samo o sobě by to byl poměrně plošší námět, ale když hlavní hrdinové pracují v nakladatelství, které vydává knížky pro děti, tak už se dostáváme jinam - výborné vtipy s hafíky, želvami apod. Stejně tak dobré výkony všech protagonistů, především Viktora Skály a Petra Štěpána. Hodně zazářila i Irena Konvalinová. (Za mne 65%)
(zadáno: 7.3.2011)
Bohužel tento druh inscenací není můj šálek kávy... Co mě ale překvapilo, byl pro mě propastný rozdíl, mezi první a druhou půlkou, která mi přišla nesrovnatelně lepší. A velmi se mi líbily výkony obou hlavních představitelů.
(zadáno: 19.1.2014)
Jak tady už bylo trefně napsáno: pokud jsem věděla, o čem se hraje, tak mě to bavilo. Nicméně ty "pochybné" věci mezi tím šli mimo mě. Jakkoli byly herecké výkony dobré (hlavně Vyorálek, Vašák), tak jsem odcházela z představení hodně rozpačitá. Kladem představení pro mne byla alespoň scéna, která trefně odrážela minulé století.
(zadáno: 30.7.2016)
Bohužel přes inzerování příběhu o Marii, mě zde nepřišla jako hlavní postava. Ovšem je třeba vyzdvihnout skvělý výkon Radky Coufalové. Zaujal i hostující Jozef Hruškoci... Uvítala bych ale asi taktéž vkusnější kostýmy, ale zřejmě zde nechtěli kopírovat kostýmy z JSCH a trošku to odlišit...
(zadáno: 2.10.2012)
Nemůžu si pomoci, ale tato hra mě opravdu nijak neoslovila, jak už tu bylo řečeno, některá antická dramata do této doby už moc nezapadají. Ale alespoň musím pochválit herce, především Helenu Dvořákovou, výkony podávají dobré.
(zadáno: 24.1.2015)
Sledovat takto propracované představení byl opravdu zážitek. Velmi rychlé přechody mezi scénami. Krásné kostýmy, ale mohly být možná trošku méně kýčovité. Nadšená jsem ovšem z výkonů hlavních protagonistů. Monika Sommerová byla výborná a vyrovnala se u mne i Sierre Boggess. Radim Schwab měl skvělou barvu hlasu a působil velmi přesvědčivě. A rovněž nadšená jsem z Tomáše Vaňka, který mě nadchl už při Rentu, a tady zahrál a zazpíval neskutečně. Ostatní role byly samozřejmě také zahrány úžasně. Za mě 95%, protože mi přišlo, že místy zde byly malinká hluchá místa mezi scénami.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>