Profil uživatele

Candie254

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 11 % (44)
Iva Bryndová: 12 % (46)
Jiří Landa: 12 % (104)
Lukáš Dubský: 12 % (83)
Michal Novák: 12 % (69)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 20.12.2010)
nenáročný pěkný muzikál :) vše skvěle odehráno, zazpíváno, Hana Holišová excelentní a plno chytlavých melodií k tomu, prostě skvěle jsem se bavila... 60% dávám bohužel díky tomu, že samotné dílo se mi nezdá tak až dobré, ale s tím samozřejmě Mdb nemohlo nic udělat :)
(zadáno: 10.2.2014)
Velmi dobře odvyprávěné představení. Smála jsem se,i mě u toho mrazilo (závěrečná scéna). Možná tomu i pomohlo, že jsem byla hercům blíže a mohla skoro cítit jejich emoce. Občas by sice mohli vyluzovat méně zvuků, ale jinak zde měl každý pohyb své opodstatnění. Dále se mi líbila práce s publikem a improvizace.
(zadáno: 13.2.2014)
Sice se mi některé modernizace v Redutě líbily, ale tohle už na mě bylo moc. Kafkův dopis mohl být zpracován daleko lépe. Sice zde byly skvělé momenty jako večeře nebo oslava, ale pro mě spíše převážili ty, co se mi nelíbili a navíc to bylo až nepříjemně hlučné. Herci dobří, hlavně Jiří Vyorálek. Neuchvátilo mne to, spíše 35 %.
(zadáno: 26.11.2017)
Opět skvělé původní představení od Buránků, jak obsahově, tak i hudebně. Hlavně musím vyzdvihnout dámské obsazení, které zvládlo hrát na několik nástrojů a velmi dobře zpívat!
(zadáno: 23.1.2019)
Takové milé představení s pěknými písničkami. Zejména se mi líbil sportovní komentář Alana Novotného :) 65 %
(zadáno: 1.4.2011)
Včera jsem viděla derniéru... skvělé představení, ve kterém všichni herci předvádějí naprosto skvělé výkony ( např.Zdeněk Junák, Pavla Vitázková...) akorát Lukáš Hejlík je nemastný neslaný, škoda... Konečné hodnocení: dobře udělaná americké klasika a je naprostá škoda, že už měla derniéru...
(zadáno: 28.5.2013)
Rozhodně to nebyl šálek mojí kávy, můj největším problémem je dílo samotné - bezdějové. Takto vysoko hodnotím je díky bezvadnému provedení choreografií a některých protagonistů, i ty kostýmy byly fajn, i když škoda, že jednotlivci nebyli více odlišeni... Co mě ale nejvíce líbilo, tak výkon Hanky Holišové - její podání Memory mě rozhodně nezklamalo. Dále A. Březinová s I. Vaňkovou a brilantní byla Radka Coufalová. Překvapil mě Peter Pecha, rozhodně má určitý potenciál do budoucna a ještě krásně čistě zpívala Eliška Skálová. Karel Škarka jako Starobyl mě úplně nesedl...
(zadáno: 9.11.2010)
Okouzlující vypravování o Nikolovi Šuhajovi. Představení je vystavěno velmi dobře, obzvlášť se mi líbí určité detaily a výkony! Petr Štěpán, Radka Coufalová, boží! :)
(zadáno: 26.4.2011)
přes hodně rozpačitý začátek jsme se dopracovali k celkem předvídatelnému konci. Představení bylo hezky obohaceno o hudební složku, bohužel ale hercům při sborových zpěvech nebylo rozumět, jinak to ale ušlo...
(zadáno: 15.11.2012)
Velmi působivě udělané, vtáhlo mě to do děje - Mikulášek je skvělý režisér, Vašák a Vyorálek bezvadní herci. Navíc musím opravdu ocenit scénu, o které jsme prvně pochybovala, ale pak pochopila, jak multifunkční opravdu je. Opravdu příjemně strávený večer.
(zadáno: 2.12.2015)
Velmi zdařilá inscenace. Líbilo se mi zejména pojetí, že zde nepřevládala tragédie, ale často si tvůrci vypomohli i humorem. Bolek Polívka se mi ale daleko více líbil jako Shylock. Zde byl také dobrý, ale dle mého ho převyšovali jak Petr Štěpán, tak i zlé sestry v podání Ivany Vaňkové a Pavly Vitázkové.

Ale je to představení, na které bych mohla jít víckrát.
(zadáno: 5.10.2013)
Konečně kvalitní hra v Mahence. Vkusné kostýmy, projekce i scéna, a především moc pěkná a gradující hudba. Líbily se mi taktéž výkony hlavních představitelů: Martina Slámy a Ladislava Freje, oba to jsou páni herci. Dobře jim sekundovala i Eva Novotná se Zdeňkem Dvořákem.
(zadáno: 23.12.2010)
v NDB jak je známo se používá hodně falešné krve a tady už jí bylo na můj vkus až příliš :-)
(zadáno: 4.10.2011)
taktéž mám podobný problém jestli dát 70 nebo 60%. Kráska je velmi povedená pohádka, s krásnou výpravou, funkční scénou a skvělými výkon viz. Dušan Vitázek, Ivanka Skálová, Zděněk Junák,Hana Holišová opravdu kdo ale ze všech ostatních alternací vyloženě zaujmul,tak Aleš Slanina a Terezka Martinková. Bohužel mi ale na tomto díle vadila až příliná naivnost, chápu, že je to vyloženě děláno pro dětského diváika a tomu se to líbí, ale bohužel mě to díky tomu až tolik nezaujmulo...
(zadáno: 7.11.2012)
Skvělý výkon Juraje Kukury a taktéž Veroniky Žilkové. V tom představení bylo vyřčeno tolik pravd a věcí, co se v současnosti dějí, že mě to překvapilo :) občas jsem trošku nepochopila, jak na sebe některé věci navazovali, ale jako celek to byl skvělý zážitek. (Viděno při hostování v Divadle Reduta v Brně.)
(zadáno: 9.6.2011)
výborné zpracování, skvěle udělaná scéna a když se k tomu přidají excelentní výkony, tak představení opravdu nemá chybu :) nejvíc ale exceloval Igor Ondříček, v roli dentisty a hned za ním byl Dušan Vitázek, který podal asi nejlepší komediální výkon večera, a to ještě nezmiňuji jak skvěle zazpíval Audrey 2. Aleně Antalové role sedla a stejně tak Jakubovi Uličníkovi, po pěvecké stránce si myslím, že to bylo velmi dobré. Velkou pochvalu, ale zaslouží i orchestr :) Mdb se prostě povedl další výborný muzikál!
(zadáno: 11.6.2014)
Akrobacie, loutky, tanec, pestrá muzika, hospodský děj (trefně vystižený) a nakonec bublinky. Perfektní zážitek!
(zadáno: 24.3.2011)
Viděla jsem sice je televizní záznam, ale i tak mi hra moc nesedla. Nutno ovšem podotknout, že Dvořáková a Táborský, to je opravdu skvělá dvojice :)
Bídníky jsem navštívila již několikrát a musím říct, že na toto předstvení půjdu ještě! Viděla jsem už skoro celé obsazení a musím rozhodně vyzdvihnout výkony Petra Gazdíka v roli Valjeana, dále pak Petra Štěpána a Lukáše Vlčka v roli Javertů. Krásně svou roli Eponiny hrály i Hanka Holišová i Johana Gazdíková, všechny Cossety byly skvělé,, Marius u mě jasně vede v podání Dušana Vitázka.Úžasný výkon předvedla i J. Musilová nebo M. Sedláčková a H.Fialová.Prostě kvalitní představení, ve kterém jsou zvládnuty skvěle všechny složky.
(zadáno: 21.1.2015)
Pěkný rodinný muzikál, který svým vyzněním opravdu připomíná Mary Poppins a obsahem zase Zahradu Divů. A navíc vše má velmi aktuální podtext. Nadšená jsem byla hlavně z kostýmů a maskování, konkrétně elfů a stromů. Trollové dle mého mohli být zajímavěji udělaní, ale to stranou. Skvělé výkony předvedli Alena Antalová a Milan Němec (s božskýma elfíma ušima), stejně tak Jan Apolenář. A poprvé jsem viděla hrát Natálii Grossovou: pěvecky i herecky výbornou.
Jediným a velkým negativem je zpěv Jany Gazdíkové. A to není problém JEN v tomto muzikálu...prosím MdB už ji tam neobsazujte.
(zadáno: 4.5.2014)
Rozhodně zajímavý současný divadelní kus, který stojí za vidění. Navíc vystavět hru tak, aby se divák smál a v další chvíli přimrazeně seděl, navíc s minimem rekvizit, zvládne jen opravdu výborný režisér. Což Mikoláš Tyc podle mne je. Z herců mi utkvěli v paměti především Matějka, Tkačíková a Dostalová. Velmi dobře zde atmosféru dotvářely i světla.
(zadáno: 29.10.2016)
Milé provedení, které neurazí, ale vzhledem k tomu, že se jedná poměrně o ikonický film, tak bych se ho raději držela, než viděla tolik zbytečných modernizací... navíc některé filmové hlášky zde tak dobře nevyšly. Nelíbil se mi závěr, role Buffalo Billa a zařazení moderního tance na píseň Michaela Jacksona. Nicméně scéna a kostýmy mi přišly asi nejlepší za posledních několik let. O výkonech netřeba mluvit, jako obvykle byly kvalitní (Kristian Pekar, Sára Milfajtová, Ivana Vaňková a Viktor Skála). 65 %
(zadáno: 27.9.2014)
Toto, zřejmě "invenční" divadlo šlo velkým obloukem mimo mě. První půle se dlouze táhla a byla skoro o ničem (většinu času jsem opravdu jen kroutila hlavou). Světlou výjimkou byl výstup Evy Novotné. Druhá půle lepší, zaujala mě scéna bazénku s kuličkami, ale nato to úplně zabil feministický konec. Ale co jsem také mohla čekat že? Hereček mi bylo líto a palec nahoru za odvahu, že přistoupili na to, že budou hrát nahoře bez. Skvělá mi přišla Lucie Schneiderové a její hudební vstupy. Naopak mi přišlo mimo mísu zařazení Samotářky a skoro zesměšnění této krásné písně.
(zadáno: 21.1.2020)
Příliš mnoho stmívaček... stojí za vidění, ale opravdu nesedne každému. Líbily se mi některé scény, ale někdy jsem si říkala, že už by to mohlo skončit...
(zadáno: 30.7.2016)
Velmi jsem se těšila, že MdB sáhlo po novém titulu, který byl uváděn teprve nedávno ve světě, nicméně jsem byla trošku zklamána z celkové linky příběhu. Z příběhu jsem měla dojem, že se autor hry nerozhodl, zda napíše komedii nebo se chce vytvořit spíše vážnější kus... Antalová a Skála v poslední době excelují jako manželé ve více hrách a zde jsou taktéž skvělí. Jediný otázník mám u Kateřiny Marie Fialové, která mě několikrát přesvědčila v muzikálu, ale zde jsem jí v některých polohách úplně nevěřila, ale i tak skvěle sekundovala ostatním hercům a je to talent! 65 %

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>