Profil uživatele

Candie254

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 11 % (44)
Iva Bryndová: 12 % (46)
Jiří Landa: 12 % (104)
Lukáš Dubský: 12 % (83)
Michal Novák: 12 % (69)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 22.2.2015)
Převládá kladný pocit, ALE... na tak velkou scénu se mi prostě muzikál nehodí. Herci v jednom kuse běhali z jedné strany jeviště na druhou a to bylo vše. Scéna chudá a ještě ke všemu dlouhé přestavby. Pořádně vyzněli jen skupinové písně Voules-Vouz a další tři závěrečné. Jinak tu bylo dost trapných gagů, otřesné texty, špatně vystavěné postavy a navíc plno zpěváků (neherců) tam fakt nemělo, co dělat.V tom všem bych vyzdvihla akorát Alenu Antalovou, perfektní Hanu Holišovou a Michaelu Noskovou.Pěvecky zážitek, ale herecká část poměrně tragická. Oproti prosinci ale jasné zlepšení. Zvuk byl ok.
(zadáno: 23.10.2019)
Po dlouhé době muzikál, který mě v Mdb fakt nadchl! Jasně, že člověk o muzikálu smýšlí pozitivněji, když zná velmi dobře písně od Abby a ještě se mu líbí, ale když komplexně toto představení srovnám s pražskou verzí, tak tohle bylo tak o 1000 % živější a lépe udělané. Herecké výkony skvělé, ač mi na první pohled herci do rolí typově neseděli, tak opak byl pravdou. Naprostá spokojenost. Viděno s B. Remišovou, I. Vaňkovou, P. Vitázkovou, L. Bergerovou, M. Havelkou, A. Novotným, O. Smyslem a R. Schenkem. Hodně povedené byly i texty a taneční složka.
(zadáno: 26.9.2014)
10 % za snahu. Připadala jsem si jak na amatérském divadle, kde žánr komedie dovedli do trapnosti. Chyba byla i ve špatném obsazení.
(zadáno: 23.12.2010)
(zadáno: 19.11.2010)
Kouzelná inscenace, která je asi opravdu jedna z nejnáročnějších u nás. Velice mně zaujaly výkony všech Mary Poppins, velkou pochvalu si zaslouží některé děti a další protagonisté. Jedině ještě musím zmínit slečnu Andrewsovou v podání Lenky Bartolšicové - ta opravdu nemá chybu,je to role přímo pro ni. Opravdu ojedinělé představení, na které si opět ráda vyrazím.
(zadáno: 12.4.2014)
Na muzikál jsem se těšila, ale bohužel, tohle se se mnou totálně minulo. Chvílemi jsem měla pocit,že se dívám na amatérské divadlo,protože někteří opravdu nehráli (viz Zonyga). Nicméně všichni výborně zpívali. Zdařilá hudba, ale pokazily mi ji místy strašné texty. Jinak mne zaujal Juraj Čiernik jako Šerchán, což byla podle mě asi nejlépe stylizovaná postava z celého muzikálu. Většina ostatních zvířat byla také dobře ztvárněna a ano, byla tu i efektní choreografie. A pak přišel slon alá Zeman, většina lidí se sice smála, mě to přišlo nejvíc laciné.Bohužel, tenhle muzikál mne rozhodně neoslovil.
(zadáno: 19.3.2013)
Něco mi tam trochu chybělo.. každopádně to ale byla poměrně zdařilá hra. Martin Havelka ukázal, že umí a jako Henryk odkryl řadu poloh, až postupně dospěl do konečného prozření... Z vedlejších postav mě tradičně zaujal Isteník, Blahuta a nebo Němec, z žen Vitázková nebo Janíková. A vyzdvihla bych ještě velmi efektivně použitá světla!
(zadáno: 20.4.2011)
Autoři museli být hodně v rauši, když to psali... ale ne, některé scény neměli chybu a celkem jsem se bavila, škoda jen, že to byla taková plichta všeho. Navíc se hrozně rychle střídali scény,což kazilo dojem z celé hry a co bylo ještě zlé, tak délka představení, tři hodiny, to bylo opravdu moc.
(zadáno: 21.9.2011)
dlouho jsem neviděla tak velmi dobře udělané drama, které by mě natolik zasáhlo. Jednoduše perfektní, a ty výkony! Zmíním jen Vandu Hybnerovou a paní Janžurovou, ale i ostatní dámy byly skvělé :)
(zadáno: 4.9.2020)
Mám pocit, že se konečně NdB začíá stávat více divácky přístupnějším divadlem. Opravdu vydařená komedie, kde by sice méně přehrávání neuškodilo, ale jinak jsou herecké výkony všech protagonistů skvělé a podařilo se jim vykreslit bohaté panoptikum hostů všeho druhu. Z herců zaujal hlavně Petr Bláha! Tereza Groszmanová stabilně dobrá. 65 %
(zadáno: 17.12.2014)
Velice povedená aktualizace hry. Perfektní herecké výkony, vyzdvihnu především Michala Isteníka a Kamilu Zetelovou. Navíc to mělo i zdařilou hudební složku a vsuvky s vysíláním rádia.
(zadáno: 18.1.2014)
Výborná "hororová" záležitost. Atmosféru navodili skvěle, scéna byla velmi autentická a rychle se měnila. Taneční čísla propracovaná.Nicméně texty byly občas poněkud krkolomné a nebylo jim úplně rozumět.Ale oceňuji převedení výrazů do českých podmínek (konkrétně zmínění dvojice Němec a Gazdík :-D ).Vyzvedla bych hlavně Němce, který střídal herecké polohy jak na běžícím páse, dále Matušovovou a především Milfajtovou (jódlování zvládly na 1*), L.Vlčka (perfektní Igor) a snoubenky T.Martinkovou s P.Jungmannovou a samozřejmě i Jana Musilovou.Jediná škoda, že v muzikálu je tolik vedlejších linek...
(zadáno: 30.7.2016)
Průměrná inscenace, která neurazí. Začátek lehce nepřehledný díky nastoupení všech postav na scénu a nejsou hned vysvětleny vztahy mezi nimi... Jinak jak již bylo zmíněno, z davu postav vystupují především Horváthová, Jílek, Zahradnická a Vaněk. Líbivá byla taktéž role Čtvrtníčka.
(zadáno: 31.10.2011)
Hezky vyprávěný příběh Mojžíše, ale podle mě až příliš dlouhý.
(zadáno: 4.10.2018)
Skvěle zpracovaný muzikál, kdy se podařilo prosadit i odkazy na místní/brněnské poměry a volně navázat na klasický britský humor Pythonů. Opravdu mě zaujali Lukáš Vlček a opravdu skvělá Sára Milfajtová. Z vedlejších rolí ještě vynikl Lukáš Janota a Jonáš Florián s Onřejem Studénkou.
dechberoucí písně v úžasném podání... zásluhu na tomto skvělém zážitku, ale mají hlavně Mozartové, obě baronky a také obě Konstance Weberové, které zpívají téměř jako o život. Velmi emotivní a nádherné představení.
(zadáno: 14.10.2014)
Takhle se dělá poctivé divadlo. Minimalistické, moderně pojaté a opravdu působivé. Hlavní podíl má na tom určitě režie a poté hlavní představitel Čičikova Michal Isteník. Za tuto roli bych mu klidně dala i nominaci na Thálii neli cenu samotnou. Ve vedlejších rolích na mne zapůsobili Alan Novotný coby Líbeznický, Jan Mazák jako Shánělka, Jaroslav Matějka jako sluha a především Petr Štěpán jako prostopášný Nozdrev. Ze scén mě nejvíce oslovil Čičikův sen s jednotlivě vykreslenými karikaturami postav. Vyzdvihla bych taktéž hudební složku.
(zadáno: 7.10.2010)
velmi zajímavě uděláno... děj se sice nikam naposouval a až tak tolik jsme se nedozvěděli, ale celkové vyznění díla se mi moc líbilo :)
(zadáno: 1.10.2014)
Velmi dobrá, zábavná a realistická inscenace. Výborné herecké výkony nejen ústřední dvojice. A Tereza Vilišová dostala Thálii zaslouženě, protože přímo působivě odlišila různé charakterové proměny u Amy.
Viděno hostování v brněnské Redutě.
Asi po osmi letech, jsem dnes navštívila obnovenou premiéru. Nutno říct, že inscenace má stále své kouzlo a nové představitelka Radka Coufalová mě naprosto uchvátila jako před lety Petra Jungmanová. Petr Štěpán - role přesně pro něj, možná jen kdyby byl o trošku starší, ale stejně, úžasné! Z dalších "nováčků" mě velmi zaujal Kristina Pekar, role Béďi Škody, je pro něj naprosto ideální. A jako obvykle si držel i úroveň Zdeněk Junák. Jsem ráda, že byl původní text lehce upraven a zmodernizován - některé vkusné vtípky se opravdu povedli.90%
(zadáno: 12.5.2017)
Jednoduché a účelné nastudování známého románu. Oceňuji jednoduchost scény, hudební zpracování a cit pro kostýmní doplňky jednotlivých hrdinů. Eliška Skálová je výborná, ostatní taktéž dobří. Bohužel jediný Heathcliff mi nepřišel dost výrazný pro jeho roli...
(zadáno: 26.3.2014)
Některé scény super, bavila jsem se. Nicméně ve většině jsem nevěděla, co mi chtěl básník říci a přišlo mi to strašně křečovité. Asi nejsem typ pro toto moderní divadlo.
(zadáno: 1.5.2019)
Poctivě zpracovaný muzikál, který stojí hlavně na výkonu hlavního protagonisty. Petr Štěpán byl výborný jak pěvecky, tak zejména herecky a naprosto se typově hodí na Guida Continiho. Zaujala mne i Ivana Vaňková, ale pochvalu jistě zaslouží i celý ženský soubor. Vyzdvihla bych ještě neotřelé řešení scény a choreografie.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>