Profil uživatele

Candie254

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (45)
Michal Novák: 11 % (64)
Jan Pařízek: 12 % (44)
Jiří Landa: 12 % (104)
Lukáš Dubský: 12 % (82)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 26.9.2014)
10 % za snahu. Připadala jsem si jak na amatérském divadle, kde žánr komedie dovedli do trapnosti. Chyba byla i ve špatném obsazení.
(zadáno: 23.12.2010)
(zadáno: 19.11.2010)
Kouzelná inscenace, která je asi opravdu jedna z nejnáročnějších u nás. Velice mně zaujaly výkony všech Mary Poppins, velkou pochvalu si zaslouží některé děti a další protagonisté. Jedině ještě musím zmínit slečnu Andrewsovou v podání Lenky Bartolšicové - ta opravdu nemá chybu,je to role přímo pro ni. Opravdu ojedinělé představení, na které si opět ráda vyrazím.
(zadáno: 12.4.2014)
Na muzikál jsem se těšila, ale bohužel, tohle se se mnou totálně minulo. Chvílemi jsem měla pocit,že se dívám na amatérské divadlo,protože někteří opravdu nehráli (viz Zonyga). Nicméně všichni výborně zpívali. Zdařilá hudba, ale pokazily mi ji místy strašné texty. Jinak mne zaujal Juraj Čiernik jako Šerchán, což byla podle mě asi nejlépe stylizovaná postava z celého muzikálu. Většina ostatních zvířat byla také dobře ztvárněna a ano, byla tu i efektní choreografie. A pak přišel slon alá Zeman, většina lidí se sice smála, mě to přišlo nejvíc laciné.Bohužel, tenhle muzikál mne rozhodně neoslovil.
(zadáno: 19.3.2013)
Něco mi tam trochu chybělo.. každopádně to ale byla poměrně zdařilá hra. Martin Havelka ukázal, že umí a jako Henryk odkryl řadu poloh, až postupně dospěl do konečného prozření... Z vedlejších postav mě tradičně zaujal Isteník, Blahuta a nebo Němec, z žen Vitázková nebo Janíková. A vyzdvihla bych ještě velmi efektivně použitá světla!
(zadáno: 20.4.2011)
Autoři museli být hodně v rauši, když to psali... ale ne, některé scény neměli chybu a celkem jsem se bavila, škoda jen, že to byla taková plichta všeho. Navíc se hrozně rychle střídali scény,což kazilo dojem z celé hry a co bylo ještě zlé, tak délka představení, tři hodiny, to bylo opravdu moc.
(zadáno: 21.9.2011)
dlouho jsem neviděla tak velmi dobře udělané drama, které by mě natolik zasáhlo. Jednoduše perfektní, a ty výkony! Zmíním jen Vandu Hybnerovou a paní Janžurovou, ale i ostatní dámy byly skvělé :)
(zadáno: 17.12.2014)
Velice povedená aktualizace hry. Perfektní herecké výkony, vyzdvihnu především Michala Isteníka a Kamilu Zetelovou. Navíc to mělo i zdařilou hudební složku a vsuvky s vysíláním rádia.
(zadáno: 18.1.2014)
Výborná "hororová" záležitost. Atmosféru navodili skvěle, scéna byla velmi autentická a rychle se měnila. Taneční čísla propracovaná.Nicméně texty byly občas poněkud krkolomné a nebylo jim úplně rozumět.Ale oceňuji převedení výrazů do českých podmínek (konkrétně zmínění dvojice Němec a Gazdík :-D ).Vyzvedla bych hlavně Němce, který střídal herecké polohy jak na běžícím páse, dále Matušovovou a především Milfajtovou (jódlování zvládly na 1*), L.Vlčka (perfektní Igor) a snoubenky T.Martinkovou s P.Jungmannovou a samozřejmě i Jana Musilovou.Jediná škoda, že v muzikálu je tolik vedlejších linek...
(zadáno: 30.7.2016)
Průměrná inscenace, která neurazí. Začátek lehce nepřehledný díky nastoupení všech postav na scénu a nejsou hned vysvětleny vztahy mezi nimi... Jinak jak již bylo zmíněno, z davu postav vystupují především Horváthová, Jílek, Zahradnická a Vaněk. Líbivá byla taktéž role Čtvrtníčka.
(zadáno: 31.10.2011)
Hezky vyprávěný příběh Mojžíše, ale podle mě až příliš dlouhý.
(zadáno: 4.10.2018)
Skvěle zpracovaný muzikál, kdy se podařilo prosadit i odkazy na místní/brněnské poměry a volně navázat na klasický britský humor Pythonů. Opravdu mě zaujali Lukáš Vlček a opravdu skvělá Sára Milfajtová. Z vedlejších rolí ještě vynikl Lukáš Janota a Jonáš Florián s Onřejem Studénkou.
dechberoucí písně v úžasném podání... zásluhu na tomto skvělém zážitku, ale mají hlavně Mozartové, obě baronky a také obě Konstance Weberové, které zpívají téměř jako o život. Velmi emotivní a nádherné představení.
(zadáno: 14.10.2014)
Takhle se dělá poctivé divadlo. Minimalistické, moderně pojaté a opravdu působivé. Hlavní podíl má na tom určitě režie a poté hlavní představitel Čičikova Michal Isteník. Za tuto roli bych mu klidně dala i nominaci na Thálii neli cenu samotnou. Ve vedlejších rolích na mne zapůsobili Alan Novotný coby Líbeznický, Jan Mazák jako Shánělka, Jaroslav Matějka jako sluha a především Petr Štěpán jako prostopášný Nozdrev. Ze scén mě nejvíce oslovil Čičikův sen s jednotlivě vykreslenými karikaturami postav. Vyzdvihla bych taktéž hudební složku.
(zadáno: 7.10.2010)
velmi zajímavě uděláno... děj se sice nikam naposouval a až tak tolik jsme se nedozvěděli, ale celkové vyznění díla se mi moc líbilo :)
(zadáno: 1.10.2014)
Velmi dobrá, zábavná a realistická inscenace. Výborné herecké výkony nejen ústřední dvojice. A Tereza Vilišová dostala Thálii zaslouženě, protože přímo působivě odlišila různé charakterové proměny u Amy.
Viděno hostování v brněnské Redutě.
Asi po osmi letech, jsem dnes navštívila obnovenou premiéru. Nutno říct, že inscenace má stále své kouzlo a nové představitelka Radka Coufalová mě naprosto uchvátila jako před lety Petra Jungmanová. Petr Štěpán - role přesně pro něj, možná jen kdyby byl o trošku starší, ale stejně, úžasné! Z dalších "nováčků" mě velmi zaujal Kristina Pekar, role Béďi Škody, je pro něj naprosto ideální. A jako obvykle si držel i úroveň Zdeněk Junák. Jsem ráda, že byl původní text lehce upraven a zmodernizován - některé vkusné vtípky se opravdu povedli.90%
(zadáno: 12.5.2017)
Jednoduché a účelné nastudování známého románu. Oceňuji jednoduchost scény, hudební zpracování a cit pro kostýmní doplňky jednotlivých hrdinů. Eliška Skálová je výborná, ostatní taktéž dobří. Bohužel jediný Heathcliff mi nepřišel dost výrazný pro jeho roli...
(zadáno: 26.3.2014)
Některé scény super, bavila jsem se. Nicméně ve většině jsem nevěděla, co mi chtěl básník říci a přišlo mi to strašně křečovité. Asi nejsem typ pro toto moderní divadlo.
(zadáno: 1.5.2019)
Poctivě zpracovaný muzikál, který stojí hlavně na výkonu hlavního protagonisty. Petr Štěpán byl výborný jak pěvecky, tak zejména herecky a naprosto se typově hodí na Guida Continiho. Zaujala mne i Ivana Vaňková, ale pochvalu jistě zaslouží i celý ženský soubor. Vyzdvihla bych ještě neotřelé řešení scény a choreografie.
(zadáno: 23.6.2014)
Naprosto perfektní provedení této klasiky. Jen taneční úvod byl trošku delší, ale jinak to bylo neskutečně působivé (především Hanka Holišová a projekce kaple!). Oceňuji také krásné autentické kostýmy. Herci skvělí, nejvíce se mi líbila Andrea Březinová. Nicméně i Jiří Mach, Lukáš Janota, Jaroslav Matějka mi připadali, jak kdyby jim jejich role byly šity na tělo.Pro mne asi nejlepší představení, co MdB hraje na Biskupáku.
20.12. - Pěkné, ale na Biskupáku to mělo lepší atmosféru. Projekce kaple bohužel odbyta. Ivana Vaňková překvapivě dobrá. Oproti létu bych hodnocení snížila na 70 %.
(zadáno: 16.10.2014)
Jon Fosse mne moc nezaujal. Možná to bylo trošku jiným vystavěním hry, která působila opravdu seversky a neutěšeně. Začátek ok, střední část nekonečně dlouhá a vyuzlení bylo snad jediné správné a mrazivé. Z herců se mi líbila jen ústřední dvojice, především Barbora de Sousa. Ostatní mě moc nepřesvědčili..
(zadáno: 30.10.2014)
Toto drama mne nijak neoslovilo, měla jsem pocit, že půjde víceméně o rozchodový rozhovor manželů, jenže to se odehrálo jen v závěrečných 5 minutách. Taktéž jsem měla problém se zařazením hry po stránce časové. Šlo o minulost, ale jak vzdálenou? Za dob Ibsena by dialogy odpovídaly, dnes moc ne. Kostýmy a rekvizity nešly ani k jednomu. A co chtěl režisér říci scénou z plesu, kde se Eva Novotná plazila po zemi, a závěrem s obřími hlavami? Odcházela jsem zklamaná, čekala jsem daleko více. Navíc se mi ani výkon Petra Halberstadta moc nezamlouval, zato Eva Novotná podala stabilní kvalitní výkon.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>