Profil uživatele

Candie254

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (45)
Michal Novák: 11 % (64)
Jan Pařízek: 12 % (44)
Jiří Landa: 12 % (104)
Lukáš Dubský: 12 % (82)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 >

(zadáno: 23.12.2010)
Jako milovníka Agathy Christie a této hry mě výsledek opravdu poděsil... pitvoření hlavních postav dohnané do krajnosti, jediné co tuto inscenaci zachránilo byla Zuzana Slavíková.
(zadáno: 23.12.2010)
v NDB jak je známo se používá hodně falešné krve a tady už jí bylo na můj vkus až příliš :-)
(zadáno: 21.12.2010)
ačkoli jsem od této inscenace moc neočekávala, vcelku mě překvapila. Jednak mě zaujala hudba dalibora štrunce a také výkony některých herců např. výkon Milana Němce coby Adam, pa samozřejmě Anděl v podání Petra Štepána a taktéž dobrý byl Michal Isteník :)
(zadáno: 20.12.2010)
nenáročný pěkný muzikál :) vše skvěle odehráno, zazpíváno, Hana Holišová excelentní a plno chytlavých melodií k tomu, prostě skvěle jsem se bavila... 60% dávám bohužel díky tomu, že samotné dílo se mi nezdá tak až dobré, ale s tím samozřejmě Mdb nemohlo nic udělat :)
(zadáno: 14.12.2010)
tato inscenace trvá sice jen hodinu a něco, ale i tak jsem měla poněkud dlouhou chvíli... toto zpracování mě opravdu nijak nezaujalo, i když zde Jiří Mach předváděl, co se dalo, opravdu můj názor na toto dílo nezlepšil... co mě zde ale nejvíc děsilo? chór...jednoznačně.
(zadáno: 27.11.2010)
Protože mám zažitou divadelní verzi s Miroslavem Donutilem, bylo pro mě toto představení trochu zklamáním. Martin Havelka byl sice naprosto úžasný, ale co mě hlavně nesedělo, tak bylo zasazení děje do doby, to bohužel narušilo celý můj dojem...
(zadáno: 19.11.2010)
Kouzelná inscenace, která je asi opravdu jedna z nejnáročnějších u nás. Velice mně zaujaly výkony všech Mary Poppins, velkou pochvalu si zaslouží některé děti a další protagonisté. Jedině ještě musím zmínit slečnu Andrewsovou v podání Lenky Bartolšicové - ta opravdu nemá chybu,je to role přímo pro ni. Opravdu ojedinělé představení, na které si opět ráda vyrazím.
(zadáno: 9.11.2010)
Okouzlující vypravování o Nikolovi Šuhajovi. Představení je vystavěno velmi dobře, obzvlášť se mi líbí určité detaily a výkony! Petr Štěpán, Radka Coufalová, boží! :)
(zadáno: 7.10.2010)
velmi zajímavě uděláno... děj se sice nikam naposouval a až tak tolik jsme se nedozvěděli, ale celkové vyznění díla se mi moc líbilo :)
(zadáno: 7.10.2010)
(zadáno: 1.10.2010)
Viděla jsem již dvakrát a musím říci, čím víckrát to vidíte, tím více se smějete. I přes trošku rozpačitý začátek, inscenace nabere na těch správných obrátkách a nenechá vás chvíli v klidu. Úžasným zakončením večera je ale učitelský sbor a jejich podání Rozity ;)Mám pocit, že v této inscenaci se najdou všichni a připomenou si jak to chodilo ve škole, ale i do teď vlastně chodí :)
dechberoucí písně v úžasném podání... zásluhu na tomto skvělém zážitku, ale mají hlavně Mozartové, obě baronky a také obě Konstance Weberové, které zpívají téměř jako o život. Velmi emotivní a nádherné představení.
Skvělý Petr Štěpán a Svetlana Slováková, ale i někteří další, ale tito dva mi nejvíce utkvěli v paměti. Líbilo se mi řešení scény a kostýmy. Bohužel ne každý den mám tu správnou náladu na shlédnutí Čechovova díla, ale na podruhé už mě dílo zaujalo podstatně více.
Asi po osmi letech, jsem dnes navštívila obnovenou premiéru. Nutno říct, že inscenace má stále své kouzlo a nové představitelka Radka Coufalová mě naprosto uchvátila jako před lety Petra Jungmanová. Petr Štěpán - role přesně pro něj, možná jen kdyby byl o trošku starší, ale stejně, úžasné! Z dalších "nováčků" mě velmi zaujal Kristina Pekar, role Béďi Škody, je pro něj naprosto ideální. A jako obvykle si držel i úroveň Zdeněk Junák. Jsem ráda, že byl původní text lehce upraven a zmodernizován - některé vkusné vtípky se opravdu povedli.90%
Dobře, ale hlavně vtipně udělaná klasika, která je pěkně a zajímavě zkombinovaná s hudbou Beatles. Bohužel pro mě bylo občas rušivým elementem propojení s novodobými scénami.
Opravdu ojedinělé představení, které se tvůrcům opravdu povedlo! Skvělé písničky, které uchvátí malé i dospělé a nadto ještě skvělé výkony všech hlavních představitelů, z nichž prostě musím vyzdvihnout Macechu Milana Němce... ÚŽASNÉ! :)
napoprvé mě toto představení moc neoslovilo, ale když to vidíte víckrát... neskutečný emotivní zážitek a ty výkony! Jirka Mach naprosto excelentní a Ivanka Skálová a i Svetlana Slováková, prostě krásné a citlivé Wendly :) Skvěle zahrány i role Morice a Elsy.
Bídníky jsem navštívila již několikrát a musím říct, že na toto předstvení půjdu ještě! Viděla jsem už skoro celé obsazení a musím rozhodně vyzdvihnout výkony Petra Gazdíka v roli Valjeana, dále pak Petra Štěpána a Lukáše Vlčka v roli Javertů. Krásně svou roli Eponiny hrály i Hanka Holišová i Johana Gazdíková, všechny Cossety byly skvělé,, Marius u mě jasně vede v podání Dušana Vitázka.Úžasný výkon předvedla i J. Musilová nebo M. Sedláčková a H.Fialová.Prostě kvalitní představení, ve kterém jsou zvládnuty skvěle všechny složky.
jednoznačně skvělá Alena Antalová a dvojice Vojta Blahuta a Aleš Slanina je naprosto kouzelná! Všichni se do svých rolí skvěle hodí, až asi na Ivanu Vaňkovou, ta byla trošku zklamáním pro mě, ale i tak jsem se skvěle bavila. Úžasná výprava,výkony, takže pro mě toto představení bylo skoro bezchybné :)

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 >