Profil uživatele

Candie254

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 11 % (44)
Iva Bryndová: 12 % (46)
Jiří Landa: 12 % (104)
Lukáš Dubský: 12 % (82)
Michal Novák: 12 % (69)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

Dokonalá komedie. Naprosto výborně odehrané. Excelentní Igor Ondříček, Petr Štěpán a další. Opravdu jsem se bavila:)
Bídníky jsem navštívila již několikrát a musím říct, že na toto předstvení půjdu ještě! Viděla jsem už skoro celé obsazení a musím rozhodně vyzdvihnout výkony Petra Gazdíka v roli Valjeana, dále pak Petra Štěpána a Lukáše Vlčka v roli Javertů. Krásně svou roli Eponiny hrály i Hanka Holišová i Johana Gazdíková, všechny Cossety byly skvělé,, Marius u mě jasně vede v podání Dušana Vitázka.Úžasný výkon předvedla i J. Musilová nebo M. Sedláčková a H.Fialová.Prostě kvalitní představení, ve kterém jsou zvládnuty skvěle všechny složky.
Opravdu ojedinělé představení, které se tvůrcům opravdu povedlo! Skvělé písničky, které uchvátí malé i dospělé a nadto ještě skvělé výkony všech hlavních představitelů, z nichž prostě musím vyzdvihnout Macechu Milana Němce... ÚŽASNÉ! :)
(zadáno: 19.11.2010)
Kouzelná inscenace, která je asi opravdu jedna z nejnáročnějších u nás. Velice mně zaujaly výkony všech Mary Poppins, velkou pochvalu si zaslouží některé děti a další protagonisté. Jedině ještě musím zmínit slečnu Andrewsovou v podání Lenky Bartolšicové - ta opravdu nemá chybu,je to role přímo pro ni. Opravdu ojedinělé představení, na které si opět ráda vyrazím.
(zadáno: 30.1.2011)
(zadáno: 28.2.2011)
neskutečná gradace představení a herci ze sebe vydali naprosté maximum! Tahle jsme si bránici už dlouho neprovětrala :)
(zadáno: 5.2.2012)
Krásné křehké dílo... jsem ráda, že Mdb představilo i takový vážnější a hlavně nový, ne tak profláknutý muzikál. Hanka Holišová opět dokázala, že umí a stejně tak Svetlana Slováková, ta mi přišla opravdu skvělá a pěvecky ještě lepší než H.Holišová. Z vedlejších rolí, když opomineme výborného Gazdíka a Jíchu, či excelentního Slaninu, tak musím ještě vyzdvihnou Terezku Martinkovou, nejen že byla neuvěřitelně krásná, ale také výborně zpívala :)

6.12. 2014 Nejkrásnější a nejdojemnější derniéra mého života. Nemám slov.
(zadáno: 11.5.2014)
Naprosté splnění mého snu vidět tento muzikál v původním nastudování. Skvělé výkony, hrozně se mi líbil Tomáš Vaněk a Markéta Procházková. Akorát Maureen mi zde nepřišla v podání Barbary Chybové úplně jako femme fatale, i když ji zahrála dobře. Nicméně tolik energie na jevišti jsem neviděla už dlouho a je vidět, že to herci hrají s láskou. Bravo!
(zadáno: 21.9.2016)
Dlouho se nestalo, že by mě nějaké představení natolik vtáhlo do děje a vyvolalo tolik emocí. Opravdu skvěle a nápaditě zrežírováno. Nutno vyzdvihnout výkon Gerty Lucie Andělové a jejích kolegů.
(zadáno: 23.11.2019)
Asi to nejsilnější drama, co Mdb v současnosti nabízí. Petr Štěpán a Lenka Janíková naprosto fenomenální.
neobvyklé, nové... zkrátka úžasné :)
skvělé výkony Petra Štepána aMilana Němce, jedna z nejlepších premiér sezóny :)
jednoznačně skvělá Alena Antalová a dvojice Vojta Blahuta a Aleš Slanina je naprosto kouzelná! Všichni se do svých rolí skvěle hodí, až asi na Ivanu Vaňkovou, ta byla trošku zklamáním pro mě, ale i tak jsem se skvěle bavila. Úžasná výprava,výkony, takže pro mě toto představení bylo skoro bezchybné :)
Asi po osmi letech, jsem dnes navštívila obnovenou premiéru. Nutno říct, že inscenace má stále své kouzlo a nové představitelka Radka Coufalová mě naprosto uchvátila jako před lety Petra Jungmanová. Petr Štěpán - role přesně pro něj, možná jen kdyby byl o trošku starší, ale stejně, úžasné! Z dalších "nováčků" mě velmi zaujal Kristina Pekar, role Béďi Škody, je pro něj naprosto ideální. A jako obvykle si držel i úroveň Zdeněk Junák. Jsem ráda, že byl původní text lehce upraven a zmodernizován - některé vkusné vtípky se opravdu povedli.90%
dechberoucí písně v úžasném podání... zásluhu na tomto skvělém zážitku, ale mají hlavně Mozartové, obě baronky a také obě Konstance Weberové, které zpívají téměř jako o život. Velmi emotivní a nádherné představení.
(zadáno: 21.9.2011)
dlouho jsem neviděla tak velmi dobře udělané drama, které by mě natolik zasáhlo. Jednoduše perfektní, a ty výkony! Zmíním jen Vandu Hybnerovou a paní Janžurovou, ale i ostatní dámy byly skvělé :)
(zadáno: 21.11.2011)
Nejlepší scéna, co jsem kdy viděla. Skvělé kostýmy, dokonalé osvětlení a výborně secvičená company. Naprosto oslnivý byl výkon Dušana Vitázka, to co předvedl při Konfrontaci nemá obdoby. Během představení se také dost vypracovala Ivana Vaňková (Viky Matušovová ještě lepší než Vaňková, hlavně pěvecky). Co si ale nemůžu odpustit nezmínit, je dost pochybný výkony Jany Gazdíkové a lehce pokulhávala i Johanka Gazdíková.

28.11.2013 Viděno asi po páté s nově obsazenou Radkou Coufalovou. Radka je jasná Emma a měla do té role být obsazena už na začátku. Další dvě alternace Emmy strčila do kapsy :)
(zadáno: 19.6.2012)
Jsem naprosto zahlcena dojmy z představení. Nejlepšími z celého večera pro mě byli Aleš Slanina - jeho herecký projev, byl absolutně dokonalý, překvapil mě Lukáš Janota, který po chabém projevu v Tři v tom předvedl velice povedený výkon a poté Lukáš Vlček, coby Vypravěč - jeho hlas bych mohla poslouchat celý den :)No a Markéta Sedláčková taktéž zazářila! a po delší době mi v roli sedla i I. Vaňková. Líbilo se mi také jednoduché provedení scény, které stačilo k vylíčení celého příběhu a i po režijní stránce to bylo dobré - Mošovi se povedlo inscenaci správně vygradovat. Takže za mě 90%.
(zadáno: 15.11.2012)
Velmi působivě udělané, vtáhlo mě to do děje - Mikulášek je skvělý režisér, Vašák a Vyorálek bezvadní herci. Navíc musím opravdu ocenit scénu, o které jsme prvně pochybovala, ale pak pochopila, jak multifunkční opravdu je. Opravdu příjemně strávený večer.
(zadáno: 16.5.2013)
Hodně se mi to líbilo, a to byla teprve generálka... představení si musí ještě sednou, doupravit nějaké chyby a nepřesnosti (i pěvecké), ale i přes to všechno, to byla jedna neskutečná show, která chytla opravdu celé publikum. Výkony herců jsou bezvadné, hlavně mě zaujal Zdeněk Junák. Na to, kolik je mu let, tak si takhle skotačit po jevišti, klobouk dolů :) A samozřejmě se mi líbil i Petr Štěpán, pro něho je role Jerryho jako šitá na míru, až na některé vyšší polohy. Pro mě asi nejlepší inscenace sezóny v Mdb a jednoznačný palec nahoru!
(zadáno: 18.5.2013)
Další skvělá hra na repertoáru Buránků. Netušila jsem, že se tento román dá tak vtipně převést do hry, ale hlavně propojit s tolika současnými věcmi. Dále se mi hodně líbilo, jakým způsobem vystavěli scénu, především tu z venkova :) Výkony: tradičně výborný Isteník, zdařile mu sekundující Blahuta (s jeho zvukovým doprovodem)a taktéž dobrá Zetelová a další.
(zadáno: 29.11.2013)
Tak jako mě zasáhl film Temple Grandin, tak stejně tak mě oslovila hra o autistovi Christopherovi. Představení skvěle gradovalo a stejně tak výkony hl. protagonistů (Vojta Blahuta, Alena Antalová a Igor Ondříček). Líbilo se mi pojetí scény: matematicky jednoduchá a přitom promyšlená do detailů. Po dlouhé době také můžu říct, že mi přišlo vhodné využití projekce(Mdb ji používá v poslední době až moc), jelikož dobře dokreslovala Christopherův svět.
Jediné, co bych možná vytkla, tak obsazení Hanky Holišové. Tohle mohla zvládnout ( a zazářit) i jiná herečka... ale to spíš jen tak na okraj :)
(zadáno: 15.2.2014)
Mírumilovný začátek a o to svižnější a akčnější konec. Výborně zinscenovaná hra, který vynikla především díky skvělým hereckým výkonů. Všichni herci se mi líbili, ale nejvíce mne zaujala asi Ivana Chýlková.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>