Profil uživatele

Chaika

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (2)
Lukáš Dubský: 10 % (2)
Jiří Landa: 15 % (4)
Jiří Koula: 23 % (4)
Helena Grégrová: 27 % (3)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 9.4.2018)
7 proti Thébám - RockOpera Praha: 100 %
Skvělé hudební i režijní zpracování. Líbila se nám i choreografie a efekty propojující jednotlivé děje. Bojové scény skvěle zvládnuté na tak omezeném prostoru. Skutečně působivé představení. Určitě doporučujeme přijdeme znovu :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Anna Karenina - RockOpera Praha: 50 %
Těšili jsme se, ale krásné písně, které jsme již měli naposlouchané, jsme pro příliš silné bicí jen těžko rozeznávali... Je to na škodu kvalitních zpěváků, kteří neměli šanci vyniknout... Byli jsme již na čtyřech dalších operách a bylo to podstatně lepší.
(zadáno: 9.4.2018)
Čarodějnice v kuchyni - Divadlo Bez Hranic: 100 %
Viděli jsme na Silvestra a hodně se nasmáli. Obě dámy jsou skvělé a se stejně skvělým p. Bartoškou neumožní divákům ani na chvíli pauzu od smíchu. Perfektně zpracovaná komedie. Doporučujeme.
(zadáno: 9.4.2018)
Eva tropí hlouposti - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
Na film to samozřejmě nemá, ale ani to není účel. Divadelní zpracování se nám líbilo. Mladí herci odvedli solidní herecké i pěvecké výkony. Zejména překvapila Aneta Krejčíková :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Jeptišky - Divadlo Na Fidlovačce: 50 %
Kdyby nebylo jednotlivých kvalitních vstupů, zejména zaujala Ludmila Molínová a Sandra Pogodová, tak jako celek až příliš dlouhé a nudné....
(zadáno: 9.4.2018)
Malý princ - RockOpera Praha: 100 %
Neuměli jsem si představit rockové zpracování této slavné knihy. Ale skutečnost předčila naše očekávání. Úžasné, nápadité, krásná hudba, výkony zpěváků, originální scéna i choreografie. Na vyprodaném odpoledním představení byla spousta dětí s rodiči a viditelně se jim toto rockové pojetí zamlouvalo :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Mandragora - Divadlo Bez Hranic: 100 %
Skvělá, kvalitně zahraná renesanční komedie. Úžasná scéna a režie. Dobře jsme se bavili. Doporučujeme.
(zadáno: 9.4.2018)
Na Vánoce budu gay...! - Divadlo Bez Hranic: 100 %
Prostě skvělé. Kvalitní, energií nabité herecké výkony. Klobouk dolů před režijním zpracováním P. Ammendoly. Moc jsme se bavili. Určitě do tohoto malého, ale útulného a přátelského divadélka opět přijdeme :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Paní plukovníková - Divadlo Na Jezerce: 90 %
Dějově nic moc, ale výkony všech herců úžasné. Zejména klobouk dolů před paní Jiřinou Bohdalovou - je prostě geniální a držíme palce, ať ještě hodně dlouho JE a může ještě dlouho běhat po jevišti v těch lodičkách :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Parfém v podezření - Divadlo Radka Brzobohatého: 100 %
Svěží, hravé, pobavili jsme se. Výborně obsazená hra. Klobouk dolů před p. Janou Švandovou :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Petr a Lucie - Divadlo Radka Brzobohatého: 90 %
Nápaditě režijně zpracované představení se skvělými hudebními vstupy.
(zadáno: 9.4.2018)
Racajda (Tonka Šibenice) - Divadlo Bez Hranic: 100 %
Úžasný výkon p. Kleinerové. Loňská nominace na cenu Thálie byla oprávněná. I malé divadlo může vyprodukovat špičkovou hru ve špičkovém provedení...
(zadáno: 9.4.2018)
Romeo & Julie - RockOpera Praha: 90 %
Skvělé pěvecké výkony, co se o hereckých moc říci nedá s výjimkou Julie!!! Zajímavá choreografie a scéna. Otevření hrobky bylo velmi působivé a dodalo kvalitně odvedené písni ještě větší hloubku a tajemnost. Škoda jen, že oproti studiovým nahrávkám písní zde bicí a silné basy zcela přehluší zpěváky. Není jim většinou rozumět co zpívají, ať se snaží, co hrdlo stačí...
(zadáno: 9.4.2018)
Sen noci svatojánské - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
Viděli jsme premiéru, kdy to ještě nebylo "usazené" představení, ale tak časté výpadky textu by si profi-herci neměli dovolit :-) Jinak velmi zdařilé, moderně pojaté zpracování, zejména zaujala choreografie, hudba i kostýmy.
(zadáno: 9.4.2018)
Sluha dvou pánů - Divadlo Bez Hranic: 100 %
Skvěle režijně zpracované, hravé, barevné představení. Truffaldino v podání Jana Bartošky je důstojným pokračováním na divadelních prknech za derniéru v ND. Kvalitní herecké, pěvecké, šermířské i taneční výkony i ostatních herců udrží diváka v plné aktivitě a pozornosti po celých 3,5 hod. Dlouhé, ale stojí to za to :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Tři v tom - Divadlo Na Jezerce: 40 %
Nezaujalo...
(zadáno: 9.4.2018)
Vražda sexem - Divadlo Bez Hranic: 90 %
Stojí za návštěvu. Bavili jsme se zejména výkonem krátkozraké tetičky Dot nebo obrovské, nepřehlédnutelné pruhované Vall :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Vymítač - RockOpera Praha: 100 %
Viděli jsme silvestrovskou koncertní verzi i březnovou premiéru. Oboje nás nadchlo. Jen škoda, že na premiéře už nezpíval zraněný Viktor Dyk. Přejeme rychlé uzdravení :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Zamilovaný Shakespeare - Divadlo pod Palmovkou: 90 %
Originální režijní zpracování, zajímavá scéna s působivými efekty a nápadité kostýmy, vynikající herecké výkony, ale hlavní hrdina by měl přidat jiskru. Odcházeli jsme s pocitem dobré nálady. Viděli jsme na premiéře.