Profil uživatele

Cherry

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 8 % (10)
Helena Grégrová: 10 % (9)
Michal Novák: 10 % (34)
Jan Pařízek: 11 % (17)
Jiří Landa: 11 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.4.2015)
Velký, vynikající muzikál, mistrovské dílo, moje srdeční záležitost, originální dech beroucí verzi asi nic nepřekoná, právě proto bylo moje očekávání příliš vysoké. Krásná hudba, nádherné kostýmy, vynikající pěvecké výkony. Trochu zklamání z prostředí divadla a za ozvučení (-10%).
(zadáno: 28.3.2015)
Příjemný zážitek z první veřejné generálky 27.3. Hlavní hitová píseň Johnny Blue nám ještě dlouho zněla v uších a v podání Jiřího Macha šel mráz po zádech. Další písně nezanechaly tak silný dojem, ale byly příjemné a užili jsme si vynikající pěvecké výkony již zmíněného J.Macha, H.Holišové a A.Březinové. Pěkné kostýmy Satany a company, muzikál pobavil.
(zadáno: 30.11.2014)
Vynikající kulturní zážitek!!! Naprosto úžasný výkon Dušana Vitázka, dech beroucí Konfrontace, výborná Viky Matušovová, dále zaujala Johana Gazdíková, L.Vlček, M.Matějová, skvělá company, hudba i scéna, krásné kostýmy.
(zadáno: 17.11.2014)
Výborně jsme se bavili, nejvíce mě překvapil herecký výkon I.Odehnalové v roli Ireny, byla výborná, dále mě velmi pobavila dvojice A.Slanina, V. Blahuta, nezklamala ani dvojice I.Vaňková s I.Ondříčkem, krásná výprava, vše splnilo moje očekávání, krásný kulturní zážitek!
(zadáno: 18.10.2014)
(zadáno: 30.6.2014)
Představení se mi líbilo, velmi poučné a užitečné zopakovat si české dějiny.Vytkla bych špatné ozvučení, příliš hlasité a pro přední řady vpravo to bylo až nepříjemné. Od 3 řady jsou židličky příliš na těsno a to je také docela nepříjemná záležitost.
(zadáno: 26.6.2014)
Velmi krásný kulturní zážitek pod širým nebem s kouzelnou atmosférou, pod fascinující katedrálou sv. Petra a Pavla, nádherně nasvícené,příjemné, letní, oddechové představení, krásné písně a kostýmy,výborné herecké výkony H.Holišové,J.Matějky,J.Macha,A.Slaniny,A.Březinové a L.Janoty, pobavili, i počasí se nakonec umoudřilo(2 hod.před byla silná průtrž).
(zadáno: 11.6.2014)
Velmi zábavné, oddechové představení, příjemná hudba a atmosféra 70tých let. Lukáš Janota je skvělý bavič, postaral se nám o 2 hodiny smíchu a Marta Matějová byla kouzelná, v této roli vynikla.
(zadáno: 11.6.2014)
Dnes 10.11.2014 jsem viděla podruhé, 100% spokojenost, naprosto úžasné s hvězdným obsazením Aleš Slanina, Dušan Vitázek, Svetlana Janotová, I.Vaňková, A.Antalová, A.Březinová, jen mi tam chyběl Lukáš Vlček. Moc jsme si to užili!!!!!!
(zadáno: 31.5.2014)
Naprosto úžasné!!!!Muzikál všech muzikálů, lepší než jsem si dokázala představit. Nejvíce mě uchvátil pěvecký výkon a dech beroucí tenor Lukáše Vlčka v roli Javerta.Velmi silný zážitek! Jedno z nejlepších přestavení co jsem viděla.
(zadáno: 31.5.2014)
Nejvíce mě zaujal Dušan Vitázek, Jakub Uličník a V.Matušovová.
(zadáno: 1.4.2014)