Profil uživatele

Cherry

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 9 % (9)
Helena Grégrová: 10 % (9)
Michal Novák: 10 % (33)
Jan Pařízek: 11 % (17)
Jiří Landa: 11 % (50)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 18.10.2014)
(zadáno: 30.6.2014)
Představení se mi líbilo, velmi poučné a užitečné zopakovat si české dějiny.Vytkla bych špatné ozvučení, příliš hlasité a pro přední řady vpravo to bylo až nepříjemné. Od 3 řady jsou židličky příliš na těsno a to je také docela nepříjemná záležitost.
(zadáno: 26.6.2014)
Velmi krásný kulturní zážitek pod širým nebem s kouzelnou atmosférou, pod fascinující katedrálou sv. Petra a Pavla, nádherně nasvícené,příjemné, letní, oddechové představení, krásné písně a kostýmy,výborné herecké výkony H.Holišové,J.Matějky,J.Macha,A.Slaniny,A.Březinové a L.Janoty, pobavili, i počasí se nakonec umoudřilo(2 hod.před byla silná průtrž).
(zadáno: 11.6.2014)
Velmi zábavné, oddechové představení, příjemná hudba a atmosféra 70tých let. Lukáš Janota je skvělý bavič, postaral se nám o 2 hodiny smíchu a Marta Matějová byla kouzelná, v této roli vynikla.
(zadáno: 11.6.2014)
Dnes 10.11.2014 jsem viděla podruhé, 100% spokojenost, naprosto úžasné s hvězdným obsazením Aleš Slanina, Dušan Vitázek, Svetlana Janotová, I.Vaňková, A.Antalová, A.Březinová, jen mi tam chyběl Lukáš Vlček. Moc jsme si to užili!!!!!!
(zadáno: 31.5.2014)
Naprosto úžasné!!!!Muzikál všech muzikálů, lepší než jsem si dokázala představit. Nejvíce mě uchvátil pěvecký výkon a dech beroucí tenor Lukáše Vlčka v roli Javerta.Velmi silný zážitek! Jedno z nejlepších přestavení co jsem viděla.
(zadáno: 31.5.2014)
Nejvíce mě zaujal Dušan Vitázek, Jakub Uličník a V.Matušovová.
(zadáno: 1.4.2014)
(zadáno: 1.4.2014)
dobrá zábava
(zadáno: 1.4.2014)
Dobrá zábava a kulturní zážitek.
(zadáno: 1.4.2014)
Vynikající, napínavé, silný příběh, skvělé výkony Hany Holišové a Roberta Jíchy.
(zadáno: 1.4.2014)
Nejvíce zaujala Ivana Vaňková.