Profil uživatele

Cherry

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 9 % (9)
Helena Grégrová: 10 % (9)
Michal Novák: 10 % (32)
Jan Pařízek: 11 % (17)
Jiří Landa: 11 % (50)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.9.2015)
Komedie nás pobavila, zajímavé byly reakce diváků.
(zadáno: 17.11.2015)
Zábavné představení na sobotní večer, vynikající Radka Coufalová v roli Lízy, zajímavý nápad přenést děj na brněnský Zelňák, ale mnohem rači bych se přenesla na londýnské předměstí, brněnský hantec až tak neprožívám, škoda.
(zadáno: 18.5.2016)
Muzikál mě mile překvapil,vzala jsem 15 letého syna a byl nadšený,potom i já.Líbila se mi hudba s rockovým nábojem,pěkná dua J.Brožka s E.Skálovou,role jim skvěle sedly,dvojice byla plná energie,dále mě zaujaly výkony V.Matušovové,zpěv L.Janoty a charismatický M.Havelka v roli ďábla.
(zadáno: 17.11.2016)
Zábavné,vtipné představení,nejvíce se mi líbila I.Vaňková,role ji skvěle sedla,dále K.Pekar,L.Vlček,I.Odehnalová,pěkné kostýmy a taneční čísla company,pastva pro oči a skvělé Whisky,to je moje gusto,pro mě lepší jak film.
(zadáno: 10.1.2017)
Výborné herecké obsazení D.Vitázek,S.Janotová,A.Antalová,A.Slanina,
M.Sedláčková a další v zábavné komedii o divadle a o tom,jak vznikalo drama Romeo a Julie,o lásce,vášni,krásné verše,dobové kostýmy,hudba a velmi krásný pěvecký doprovod B.Remišové-mile překvapila.
(zadáno: 27.5.2017)
(zadáno: 21.3.2018)
Původně jsem se tohoto tématu nechtěla zůčastnit,ale nakonec jsem se nechala zlákat na vynikající hudbu a souťež,ale když si pustíte tento kus na YouTube a pak slyšíte p.Havelku,tak to jaksi není ono,nemá na tuto roli hlasový rozsah,ale herecky byl přesvědčivý. Dušan Vitázek opět předvedl svůj obrovský talent,vynikající byl L.Vlček,škoda že nedostává hlavní role,velmi zaujala i K.Daňhelová,dále se mi líbil L.Kolář jako císař,p.Světnicová mi pěvecky neseděla.Celkový dojem těžký.
(zadáno: 30.4.2019)
Zábavný,oddechový,bláznivě živočišný muzikál,plný žhavých tanečních čísel a pěkných písní,zajímavé zpracování,všechna děvčata v jednotě předvedla slušivé kostýmky,děti tentokrát nechte doma.
(zadáno: 1.4.2014)
dobrá zábava
(zadáno: 1.4.2014)
(zadáno: 28.3.2015)
Příjemný zážitek z první veřejné generálky 27.3. Hlavní hitová píseň Johnny Blue nám ještě dlouho zněla v uších a v podání Jiřího Macha šel mráz po zádech. Další písně nezanechaly tak silný dojem, ale byly příjemné a užili jsme si vynikající pěvecké výkony již zmíněného J.Macha, H.Holišové a A.Březinové. Pěkné kostýmy Satany a company, muzikál pobavil.
(zadáno: 11.6.2017)
Viděla jsem tuto rockovou operu před 20 lety v Praze ve Spirále v podání skvělého D.Bárty,Střihavky a Basikové a byl to velmi silný zážitek,představení 11.6.2017 v Brně,tento 100% zážitek nenaplnilo,znělo to někdy a omlouvám se za ten výraz místo rockově "uječeně",nelíbil se mi pan Gazdík v roli Jidáše,naopak nejvíce zaujala I.Vaňková a v company zazářila Janotová s Odehnalovou,číslo Superstar v bílém,bylo moc povedené.Vitázek podal slušný výkon,ale jako Ježíš neuchvátil,to připisuji režii...scéna jednoduchá,ale zajímavé světelné efekty. Nezapomenutelné dílo v Brně jsou Bídníci!!!
(zadáno: 1.11.2017)
Dobré herecké výkony I.Vaňkové a V.Matušovové,dále zaujal Adam Gazdík a J.Florián.Vtipné chvílemi dojemné,hezká scéna,ale hudebně slabé,překřičený pop,neznělo to dobře,chaotické,trhalo to uši,film byl lepší,další tuctový,nic moc muzikál.
(zadáno: 23.10.2021)
(zadáno: 23.1.2016)
(zadáno: 25.1.2017)
Přínosné dozvědět se o životě Chaplina,D.Rymeš mě zaujal a roli dobře zvládl,muzikál oživila H.Holišová skvělým výkonem.Celkově mě muzikál neupoutal a poslední zdlouhavou třetinu stárnoucího Chaplina,bylo náročné vydržet do konce.Velké zklamání,očekávala jsem poutavější zpracování.
(zadáno: 4.5.2017)
Více se mi líbila první polovina,z 2 půlky slabý dojem. Vždycky se velmi těším na nový muzikál,ale začnu pečlivě vybírat, méně někdy znamená více. Dala bych přednost,kdyby se znovu hrály muzikály, které měly úspěch v minulých letech před r.2014.