Profil uživatele

Cherry

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 9 % (9)
Helena Grégrová: 10 % (9)
Michal Novák: 10 % (31)
Jan Pařízek: 11 % (17)
Jiří Landa: 11 % (50)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 30.4.2019)
Pěkné a dlouhé zpracování.
(zadáno: 27.5.2017)
(zadáno: 10.12.2015)
(zadáno: 25.1.2017)
Přínosné dozvědět se o životě Chaplina,D.Rymeš mě zaujal a roli dobře zvládl,muzikál oživila H.Holišová skvělým výkonem.Celkově mě muzikál neupoutal a poslední zdlouhavou třetinu stárnoucího Chaplina,bylo náročné vydržet do konce.Velké zklamání,očekávala jsem poutavější zpracování.
(zadáno: 30.6.2014)
Představení se mi líbilo, velmi poučné a užitečné zopakovat si české dějiny.Vytkla bych špatné ozvučení, příliš hlasité a pro přední řady vpravo to bylo až nepříjemné. Od 3 řady jsou židličky příliš na těsno a to je také docela nepříjemná záležitost.
(zadáno: 1.11.2017)
Dobré herecké výkony I.Vaňkové a V.Matušovové,dále zaujal Adam Gazdík a J.Florián.Vtipné chvílemi dojemné,hezká scéna,ale hudebně slabé,překřičený pop,neznělo to dobře,chaotické,trhalo to uši,film byl lepší,další tuctový,nic moc muzikál.
(zadáno: 27.10.2015)
Vynikající komedie!!! Smáli jsme se od začátku až do konce. Milan Němec je skvělý komik, dále nás dobře pobavil Petr Štěpán, Hana Holišová, L. Zedníčková a další... , rozhodně doporučuji.
(zadáno: 31.5.2014)
Nejvíce mě zaujal Dušan Vitázek, Jakub Uličník a V.Matušovová.
(zadáno: 13.6.2015)
(zadáno: 18.10.2014)
(zadáno: 26.3.2016)
Dojemný, emotivní historický muzikál, splnil moje očekávání, zajímavá, hezká hudba a scéna, vynikající pěvecké výkony v podání D.Vitázka, R.Coufalové, O.Studénky, K.Vreckové,
L.Vlčka a S.Slováka.
(zadáno: 2.4.2015)
Velký, vynikající muzikál, mistrovské dílo, moje srdeční záležitost, originální dech beroucí verzi asi nic nepřekoná, právě proto bylo moje očekávání příliš vysoké. Krásná hudba, nádherné kostýmy, vynikající pěvecké výkony. Trochu zklamání z prostředí divadla a za ozvučení (-10%).
(zadáno: 1.4.2014)
skvělé
(zadáno: 17.11.2014)
Výborně jsme se bavili, nejvíce mě překvapil herecký výkon I.Odehnalové v roli Ireny, byla výborná, dále mě velmi pobavila dvojice A.Slanina, V. Blahuta, nezklamala ani dvojice I.Vaňková s I.Ondříčkem, krásná výprava, vše splnilo moje očekávání, krásný kulturní zážitek!
(zadáno: 30.11.2014)
Vynikající kulturní zážitek!!! Naprosto úžasný výkon Dušana Vitázka, dech beroucí Konfrontace, výborná Viky Matušovová, dále zaujala Johana Gazdíková, L.Vlček, M.Matějová, skvělá company, hudba i scéna, krásné kostýmy.