Profil uživatele

Čiko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 10 % (320)
Jiří Landa: 10 % (538)
Lukáš Dubský: 11 % (183)
Michal Novák: 11 % (232)
Pavel Širmer: 11 % (350)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 25.5.2019)
35% Když už účinkuju v takovémto představení, měl bych to nést se vším všudy. A ne to neunést a mávat divákům, odcházejícím v průběhu hry...
(zadáno: 25.5.2019)
Opravdu nerad snižuji zdejší průměr uživatelů, ale něco tak podprůměrného jsem už dlouho neviděl. Hra úplně o ničem, herecké výkony taktéž. Za to ale opravdu nemůžou herečky. Těšil jsem se hlavně na Evu Josefíkovou, která tam sedí a nemá co hrát.
(zadáno: 25.5.2019)
75% Honosné téma zpracované s drsnou syrovostí. Nečekal jsem tak dobrou komedii, o to příjemněji jsem byl překvapen. Michal Dlouhý asi pro tento večer vypustil duši a Jiří Hána byl naprosto přesný.
(zadáno: 25.5.2019)
Tady opravdu nevíte, co se stane dopředu a to na této hře oceňuji nejvíc. Jen výstupy srnek se mi zdály poněkud kostrbaté..
(zadáno: 25.5.2019)
Skvělé téma. Měl jsem strach z délky, ale věřil jsem Martinu Františákovi (přestože jeho starší režie se mi líbily více). Petr Konáš zatím v nejlepší roli, ve které jsem ho viděl. Petra Tenorová výborná.
(zadáno: 25.5.2019)
65% Zajímavé téma, zajímavě zpracované. Průvodce pornem, který mě nijak nešokoval, vlastně jsem něco podobného čekal. Nejvíce mě zaujal Jan Maléř. Ve hře na podobné téma se dají očekávat vulgarismy a asi tam patří, přesto bych jimi trochu šetřil.
(zadáno: 25.5.2019)
Po Lesu je to další hra, jejíž nasazení mě od studia DVA trochu překvapilo. Mé obavy rozptýlil jek Ondřej Sokol svou režií, tak Zlata Adamovská a Petr Štěpánek jejich souhrou. Postaráno je i o napětí, které je pro Kingovu tvorbu tak příznačné. Líbila se mi také scéna Adama Pitry.
(zadáno: 25.5.2019)
Málokdy jsem svědkem tak kolísavých hereckých i pěveckých výkonů. Jakoby měl někdo pocit že stačí mít to založené na písničkách pěvecké star naší pop music. Vypadá divně, když Tofi zpívá písničky Vondráčkové, vypadá lacině opět se převlíkat za ženy (to je vtipné opravdu jen v prvním okamžiku)? Už samotné téma mě nenadchlo, přesto si myslím, že to šlo udělat lépe. Jediný, kdo mě potěšil, byla milá Iva Hüttnerová.
(zadáno: 25.5.2019)
75%
(zadáno: 25.5.2019)
65% Vlastně by asi stačilo, kdyby Hana Maciuchová jen trochu ubrala. Je méně uvěřitelná, než všichni ostatní a jejím stavům bláznovství něco chybí. Oceňuji ale komediální výstupy nevěst a sebevražedné pokusy Marka Adamczyka, vlastně i jeho herecký výkon.
(zadáno: 15.5.2019)
25% Po filmu a dvou jiných inscenacích, které jsem viděl, hrozné zklamání. Hra, u které jsem se nudil. Rimbaud Daniela Krejčíka je zženštělý uječený pako, který mi vadilo od začátku do konce. Nechápu, proč je takto pojatý. Vůbec nic mu nevěřím. Matěj Stropnický má opravdu těžké rezervy, je velmi nevýrazný. Paradoxně jediná, kdo se mi líbil, je Sandra Nováková.
(zadáno: 14.5.2019)
Poměrně bizarní téma, od jehož zpracování jsem rozhodně čekal méně. O to více jsem byl překvapen. Fajn komedie s příjemnou stopáží.
(zadáno: 14.5.2019)
Měl jsem asi samé horší alternace. Opravdové pitvoření s na jevišti. Velkým překvapením je scéna. Stěna a čtvery dveře. Kdo by řekl do Háty takovou inovaci:-))
(zadáno: 14.5.2019)
75% Je na tom vidět důvěra v autorovu předlohu a je to v tomto případě ku prospěchu inscenace. Není to ten "táhnoucí se" Čechov. Třešničkou na dortu je stále skvělý Dalimil Klapka.
(zadáno: 14.5.2019)
Nepříliš výrazný Lukáš Randák a až příliš výrazná Michaela Gemrotová. Navíc tenhle muzikál nepatří k mým oblíbeným. Asi jsem si sliboval víc od režie Lumíra Olšovského.
(zadáno: 28.3.2019)
Skvělé téma. Stačí chvilka, možná osud...a všechno je jinak. Sny se rozplynou jen proto, že vás dohání svědomí. Marek Lambora za mě obstál. V menší roli skvělý Igor Bareš.
(zadáno: 28.3.2019)
Po opravdu velmi rozpačitém úvodu, kdy jsem zajel do křesla se škatulkou "další průměrný muzikál", vzbudila po chvíli mou pozornost Dasha ve svém prvním výstupu. Zhmotněná energie, která by se dala rozdávat. Od té doby jako lusknutím všechno klapalo. Krásný příběh velice dobře režijně uchopený. Na současné muzikálové scéně ČR jeden z nejlepších počinů.
(zadáno: 28.3.2019)
Už setkání herců, profilujících soubor MDP již po mnoho let s herci hostujícími, nebo nově angažovanými je skvělý nápad. Nevím, jestli i záměr. Zajímavě zpracované téma s fungující scénou. Skvělá Lucie Žáčková, líbili se mi i Jiří Hána a Petr Konáš. Rozhodně stojí za vidění.
(zadáno: 28.3.2019)
Po shlédnutí Gossipu jsem pln očekávání navštívil Amazonky, leč zůstaly dosti v jeho stínu. Tady už jsem se chvílema i nudil.. Přesto si myslím, že kdybych viděl dříve Amazonky, byl bych z nich asi nadšenější.
(zadáno: 28.3.2019)
Jak už to tak občas dělám, vůbec jsem netušil, na co jdu a bylo to moje první setkání s prací Lenky Vagnerové. O to víc jsem byl udiven. Divadlo živé, plné skvělých nápadů a sršící energií. Koktejl tance, skvělých efektů, akrobacie, práce s rekvizitami. Výborná choreografie.
(zadáno: 28.3.2019)
65% Zajímavý příběh, ve kterém nechybí napětí, gradace a zajímavé nápady. Téma mě bavilo, jen konec trochu předvídatelný.
(zadáno: 28.3.2019)
75% S odstupem času smekám před Ivanou Vaňkovou, která je 3 hodiny na jevišti. I přes její monotónní tón hlasu mě její výkon zaujal. Adaptovat Annu Kareninu je dost velká odvaha a není to pro každého. Tato inscenace se zdařila a v činohře MěDB patří k tomu lepšímu.
(zadáno: 27.3.2019)
65% Protagonistům asi není co vytknout, nicméně muzikál jako celek mi přijde ne příliš zajímavý, navíc se nemohu zbavit dojmu, že jeho předlohou byl muzikál Donaha! - dělníci řeší problém co bude, až budeme bez práce a místo dítěte, které někdo ztrácí dítě, které je nalezené. Ani hudba mě příliš nezaujala. Oceňuji výkon Vitázka ale také to, že jsem Radku Coufalovou mohl poznat v jiné herecké poloze než dosud.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>