Profil uživatele

Čiko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 10 % (328)
Jiří Landa: 10 % (555)
Pavel Širmer: 11 % (380)
Jan Pařízek: 12 % (235)
Lukáš Dubský: 12 % (197)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 6.10.2019)
65%. Je zajímavé vidět tento slavný francouzský film v ženské verzi na divadle. A kupodivu to i dobře funguje. Tedy dokud není přidáváno. Tím myslím některé oproti filmu přidané scény a hlavně naprosto zbytečné vulgarismy a sexistické narážky. Jsem zvědav, jestli je tam Jana Paulová bude dávat i za 10 let, už teď to začíná být na hranici trapnosti..
(zadáno: 6.10.2019)
75% Velmi dobře typově vybrané postavy a následně zahrány jejich charaktery. Výborní Lucie Žáčková a Václav Šanda.
(zadáno: 6.10.2019)
75%
(zadáno: 7.9.2019)
Nevím, jestli měl někdo z původního inscenačního týmu ambice, uvést kdy ještě jeden muzikál s hity skupiny Elán. Myslím, že ne. Pravděpodobně by si totiž nechali některé hity do Vody nad vodou. I v ní slyšíme hity skupiny Elán, ale ty největší pecky jsou v "jedničce". Tento fakt a dost slabou první polovinu považuji za slabinu tohoto muzikálu. Pozitivum je druhá polovina, které není co vytknout a poměrně zajímavá zápletka. Výborná je Marianna Polyáková i Roman Tomeš. Skvělá také Marika Procházková.
(zadáno: 20.8.2019)
Opravdu to dělám jen výjimečně, ale utekl jsem před koncem. Respektive jsem utíkal za již utíkajícími:-)
(zadáno: 20.8.2019)
55% Co bych vyzdvihl, je živé herectví Michaely Sejnové. Ta mě opravdu bavila..
(zadáno: 20.8.2019)
Tomeš, Pošta, Kříž, Burian, Nekudová. Roman Tomeš fajn, ale do Freddieho mu ještě něco chybí. Jan Kříž vypadá spíš jako parodie na Bryana Maye, ale zpívá božsky. Pošta dobrý, Nekudová vtipná, Lukáš Burian - tak to radši bez komentáře...
(zadáno: 20.8.2019)
55% Říkal jsem si, že jdu na letní komedii a tak se taky stalo. Žádná velká očekávání, žádné zklamání.
(zadáno: 20.8.2019)
25% Taková fraška pro kočovné herce, která nějakým omylem zabloudila do Vinohradského divadla aneb když chudáka diváka lapají...
(zadáno: 20.8.2019)
Když vidím, že si to sami napsali, zrežírovali a zahráli - klobouk dolů. Navíc silné téma a kdysi skutečně žijící postava. A výkon Jakuba Albrechta? Smekám podruhé...
(zadáno: 20.8.2019)
Dle zdejších hodnocení jsem rád, že jsem to viděl v Ungeltu. Tato hra se prostě do velkého prostoru nehodí. Davida Švehlíka bylo tak akorát, Richard Krajčo místy příliš tlačí na pilu a zbytečně natahuje. Mimochodem představení, na kterém jsem byl já, mělo už stopáž 2:50.
(zadáno: 13.7.2019)
Aktualizovat Švandu dudáka je dnes nutností, ale udělat z něj takto lacinou komedii nutné není. Nikdo z herců mě nezaujal, je to velmi nesourodé. Krásnou postavou této hry je Vocilka. Jeho prezentace Martinem Písaříkem je za hranicí trapnosti. Utrpením je anglicky mluvená (šíleně protahovaná) scéna a začátek 2. poloviny.
(zadáno: 15.6.2019)
(zadáno: 6.6.2019)
75% Druhá světová válka, totalitní režim a současnost jsou tři časová období, se kterými se setkáváme na českých jevištích často. Jde o různá období na stejném místě. V jednom konkrétním domě, jehož zdi zažily mnohé. Velmi zajímavý nápad. Hra má spád, herecké výkony jsou velmi slušné a vyrovnané a v 90 minutách zbyl i čas na rozehrání jednotlivých charakterů postav.
(zadáno: 6.6.2019)
Viděl jsem 4 Fredriky a tenhle byl jednoznačně nejlepší. Jan Fanta hrál s naprostou lehkostí, uvěřitelně. Výborná také režijní práce Lukáše Pečenky. Zmenšený prostor Fidlovačky inscenaci vůbec neuškodil i proto, že ho Jan Fanta dobře zapracoval do inscenace.
(zadáno: 1.6.2019)
65% Derniéra měla spíše premiérovou atmosféru. Je to fajn inscenace a asi je škoda, že se stahuje. Hezký výkon Z.Kajnarové, za mě ale nejlepší výborně typově obsazený Dalibor Gondík.
(zadáno: 1.6.2019)
Lakomec je většinou slizký a extrémně lakomý. Bolek Polívka nebyl ani jedno a vlastní invencí mu vtiskl úplně nový rozměr. Tento Lakomec je výborný, originální a velmi zábavný. Kromě Polívky výborná A.Antalová a M.Isteník
(zadáno: 1.6.2019)
25% Už je těch moderních pojetí starých mistrů prostě moc. Misantrop je bohužel jen další v řadě. Bylo mi líto vidět mého oblíbeného V.Javorského v tak nezajímavé inscenaci.
(zadáno: 1.6.2019)
Jedna z věcí, kterých se bojím u dlouho uváděných inscenací je, že už budou vyčpělé a zažloutlé časem. A to je přesně tento případ. Na spoustě účinkujících bylo znát, že už je to pro ně v té dvanácté sezóně rutina, která je příliš nebaví.
(zadáno: 1.6.2019)
65% Milá inscenace, herci vesměs dobří, jen se Z.Mixovou jsem měl problém. Takové ploché herectví, tu laskavou a milující Babičku jsem v ní prostě nenašel...
(zadáno: 1.6.2019)
Hra osloví asi hlavně střední a starší generaci. Je to téma přesně na danou stopáž. M.Vavčurová dobrá, D. Kolářová skvělá. Zaujal také Petr Stach. Hořko-smutné téma zde prezentované s lehkostí.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>