Profil uživatele

Čiko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 10 % (322)
Jiří Landa: 10 % (540)
Lukáš Dubský: 11 % (187)
Pavel Širmer: 11 % (357)
Jan Pařízek: 12 % (228)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 14.5.2019)
Měl jsem asi samé horší alternace. Opravdové pitvoření s na jevišti. Velkým překvapením je scéna. Stěna a čtvery dveře. Kdo by řekl do Háty takovou inovaci:-))
(zadáno: 14.5.2019)
75% Je na tom vidět důvěra v autorovu předlohu a je to v tomto případě ku prospěchu inscenace. Není to ten "táhnoucí se" Čechov. Třešničkou na dortu je stále skvělý Dalimil Klapka.
(zadáno: 14.5.2019)
Nepříliš výrazný Lukáš Randák a až příliš výrazná Michaela Gemrotová. Navíc tenhle muzikál nepatří k mým oblíbeným. Asi jsem si sliboval víc od režie Lumíra Olšovského.
(zadáno: 28.3.2019)
Skvělé téma. Stačí chvilka, možná osud...a všechno je jinak. Sny se rozplynou jen proto, že vás dohání svědomí. Marek Lambora za mě obstál. V menší roli skvělý Igor Bareš.
(zadáno: 28.3.2019)
Po opravdu velmi rozpačitém úvodu, kdy jsem zajel do křesla se škatulkou "další průměrný muzikál", vzbudila po chvíli mou pozornost Dasha ve svém prvním výstupu. Zhmotněná energie, která by se dala rozdávat. Od té doby jako lusknutím všechno klapalo. Krásný příběh velice dobře režijně uchopený. Na současné muzikálové scéně ČR jeden z nejlepších počinů.
(zadáno: 28.3.2019)
Už setkání herců, profilujících soubor MDP již po mnoho let s herci hostujícími, nebo nově angažovanými je skvělý nápad. Nevím, jestli i záměr. Zajímavě zpracované téma s fungující scénou. Skvělá Lucie Žáčková, líbili se mi i Jiří Hána a Petr Konáš. Rozhodně stojí za vidění.
(zadáno: 28.3.2019)
75%
(zadáno: 28.3.2019)
Po shlédnutí Gossipu jsem pln očekávání navštívil Amazonky, leč zůstaly dosti v jeho stínu. Tady už jsem se chvílema i nudil.. Přesto si myslím, že kdybych viděl dříve Amazonky, byl bych z nich asi nadšenější.
(zadáno: 28.3.2019)
Jak už to tak občas dělám, vůbec jsem netušil, na co jdu a bylo to moje první setkání s prací Lenky Vagnerové. O to víc jsem byl udiven. Divadlo živé, plné skvělých nápadů a sršící energií. Koktejl tance, skvělých efektů, akrobacie, práce s rekvizitami. Výborná choreografie.
(zadáno: 28.3.2019)
65% Zajímavý příběh, ve kterém nechybí napětí, gradace a zajímavé nápady. Téma mě bavilo, jen konec trochu předvídatelný.
(zadáno: 28.3.2019)
75% S odstupem času smekám před Ivanou Vaňkovou, která je 3 hodiny na jevišti. I přes její monotónní tón hlasu mě její výkon zaujal. Adaptovat Annu Kareninu je dost velká odvaha a není to pro každého. Tato inscenace se zdařila a v činohře MěDB patří k tomu lepšímu.
(zadáno: 27.3.2019)
65% Protagonistům asi není co vytknout, nicméně muzikál jako celek mi přijde ne příliš zajímavý, navíc se nemohu zbavit dojmu, že jeho předlohou byl muzikál Donaha! - dělníci řeší problém co bude, až budeme bez práce a místo dítěte, které někdo ztrácí dítě, které je nalezené. Ani hudba mě příliš nezaujala. Oceňuji výkon Vitázka ale také to, že jsem Radku Coufalovou mohl poznat v jiné herecké poloze než dosud.
(zadáno: 21.2.2019)
65% Výborné monology Lucie Juřičkové a Jany Bouškové. Roli gaye bravurně zvládl Jan Bidlas. Omylem této inscenace je na roli se absolutně nehodící Patrik Děrgel.
(zadáno: 21.2.2019)
(zadáno: 7.2.2019)
Viděl jsem už dobrou desítku podobných inscenací Filipa Nuckollse a tahle je další v řadě. Dobře seškrtaná, leč nezáživná, s nevýrazným Petrem Konášem v hlavní roli. Bez invence. Drahomíra je inscenace, která potřebuje důmyslnější scénu. Lukáš Kuchinka tou svou hercům velmi přitížil a dění na jevišti ještě více pohřbil. Výraznější byli Jan Maléř a Apolena Veldová.
(zadáno: 7.2.2019)
75% Po zdejších hodnoceních jsem čekal opravdový skvost. Ten se nekonal, ale inscenace je celkem povedená. Některé scény jsou (místy opravdu škoda) vyškrtnuty, jinde je něco vtipně přidáno či doplněno. Nedávno jsem viděl ostravskou verzi, která je povedenější.
(zadáno: 2.2.2019)
55%. Neotřelé téma v netradičním prostoru. Oceňuji samotný nápad, to že nahota zde není prvoplánová, vyzdvihnout bych chtěl výkon Veroniky Janků. Čekal jsem více tance... Chápu decentní svícení a práci se svíčkama, přesto bych na některých místech světla přidal.
(zadáno: 2.2.2019)
Skvěle napsaná hra s prvky absurdního humoru, jejíž hlavním tématem je manipulace. Nastudování katedrou činoherectví DAMU je výborné. Zejména Adam Langer a Michala Gatialová. Výtečně jsem se bavil..
(zadáno: 30.1.2019)
Při inscenování podobně složitých textů leckdy ani profesionální herci nevědí, jaká je jejich úloha na jevišti. To se se studentům DAMU naštěstí nestalo...
(zadáno: 30.1.2019)
(zadáno: 28.1.2019)
65% Zajímavé téma i hra. Nejvíce se mi líbila Apolena Veldová, nejméně Marie Málková, která navíc nebyla na několika místech slyšet..
(zadáno: 28.1.2019)
Jak čas plynul, nudilo mě to stále více a více. Situace, které měly být vtipné, mi vtipné nepřišly a Jan Konečný mě nepřesvědčil..
(zadáno: 28.1.2019)
Jsou věci, které neumíme ocenit a věci, které nechceme ocenit. Možná se jich trochu bojíme, nebo je nechceme přijmout. Zvláště pak od někoho, kdo je "jiný". Ale tu promarněnost si asi nikdo neuvědomuje. Velice silné a citlivě zpracované téma.
(zadáno: 28.1.2019)
85% Těžko něco vytknout. Netypické téma pro muzikál, ale o to zajímavější. Líbila se mi režie, herecké výkony, scéna, líčení, naturalismus... Opravdu zážitek.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>