Profil uživatele

Čiko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 10 % (316)
Jiří Landa: 10 % (533)
Lukáš Dubský: 11 % (178)
Michal Novák: 11 % (231)
Pavel Širmer: 11 % (344)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

(zadáno: 6.5.2018)
65% Skvělé téma. Je opravdu zajímavé sledovat, jak si jde někdo za svými ambicemi i "přes mrtvoly". Dobré herecké výkony a stopáž. Trochu mi vadily scény s mikrofonem a ne příliš vtipné oznámení přestávky, což je věc, se kterou mám obecně na divadle problém...
(zadáno: 6.5.2018)
65% To je tak když se člověk těší až příliš, protože mu už všichni okolo řekli, jek je to skvělý... Chvílema se to táhlo na hranici nudy, dobré tempo měla jen poslední třetina. Jiří Böhm byl místy trochu topornější a měl jsem pocit, že se snaží přesvědčit spíše diváky, než své kolegy na jevišti..
(zadáno: 6.5.2018)
75% Výborná inscenace. M.Stránský by v úvodu nemusel tolik tlačit na pilu a J.Jedlinský byl jednoznačně nejslabší, místy toporný.
(zadáno: 1.5.2018)
85% Smekám před Janem Vlasákem, kterému jsem toho Alzheimera téměř uvěřil. Je málo tak dobrých počinů na jevišti. Opravdu koncert. Skvělá práce s časoprostorem a stopáží jednotlivých scén, které drží diváka ve správné tenzi. Dojemný konec... přichází stádium kdy už vlastně nezbývá nic jiného než "já a moje demence"...
(zadáno: 1.5.2018)
Musím přiznat, že mě neoslovilo hned několik věcí. Samotný text, ani jeho zpracování, ani výkon Tomáše Drápely (uznávám, že byl viditelně nastydlý a snad proto poměrně deklamující..). Na druhou stranu zazářila a nejvíc mě bavila Beáta Kaňoková.
(zadáno: 23.4.2018)
Možná ovlivněno tím, že jsem si tady přečetl všechna hodnocení před představením, mně se to velmi líbilo. Zajímavé, originální, nenudilo mě to, hodí se to na novou scénu. A to jsem musofobik:-) A fakt je, že z téhle vize budoucnosti až mrazí. Bohužel se obávám, že už se naplňuje...
(zadáno: 23.4.2018)
Inscenace pro 4 herce. Nebo pro 5, nebo pro 6. To proto, aby tam Ondřej Rychlý, který má velkou roli, nemusel hrát ve druhé polovině "kdekoho". Což mi trochu zkazilo dojem. Asi bych ještě vytkl trochu pokulhávající tempo v posledních 20 minutách. Jinak výborná inscenace, film mě bavil méně.. A před Pavlem Neškudlou smekám..
(zadáno: 23.4.2018)
Když ctí Kukučka s Trpišovským žánr a materiál, může to dopadnout i takhle skvěle.. Přesto že jsem hru neznal, v ději jsem se orientoval dobře. Scéna, stylizace, kostýmy, hudba, samotné herectví - pro mě v ukázněné symbióze..
(zadáno: 23.4.2018)
75% Téma, které mě opravdu bavilo, mělo to spád, jen malinko pokulhávaly dialogy, skákání si do řeči. Ale v Řeznické (navzdory kvalitě) se prostě vše málo reprízuje.. Jitka Smutná výborná, Filip Cíl trochu v závěsu..
(zadáno: 3.4.2018)
Velmi dobrá a netradiční podívaná, z herců mě nejvíce zaujali Petr Vršek a skvěle "afektovaný gay" Andrej Polák. Nejvíc mě dostal místy až tarantinovský humor, hlavně v bitkách se zvukovým efektem. Jen bych to celé (asi ve druhé polovině?) tak o 5-10 min zkrátil..
(zadáno: 1.4.2018)
65% Až na pokulhávající Kamilu Šmejkalovou (ale uznávám, že má nejméně prostoru cokoliv rozehrát) velmi dobré a vyrovnané herecké výkony. Druhá polovina skvěle rozehraná, gradující, měla dobré tempo...
(zadáno: 30.3.2018)
55%. Nemůžu se zbavit dojmu, že je ten text jaksi uvařený z vody a dovedu si představit, že by byl i dvakrát tak dlouhý, protože takto se dá vařit donekonečna. Bez výborného střídání poloh Ivany Uhlířové by to byla nuda.
(zadáno: 30.3.2018)
Vytknul bych dvě věci - postupně se vytrácející temporytmus a přehnaný afekt Jana Dolanského. Po porovnání s inscenací v Městském divadle Brno nemohu hodnotit výše..
(zadáno: 30.3.2018)
Příliš velké sousto pro všechny zúčastněné...
(zadáno: 30.3.2018)
75%. Přes kolísavé výkony, které jsou pro mě v případě tohoto souboru akceptovatelné - klobouk dolů přede všemi..
(zadáno: 30.3.2018)
65%. Hra, ve které velmi záleží na výběru herce do titulní postavy. A Zbigniew Kalina byl skvělou volbou...
(zadáno: 30.3.2018)
Jedna z nejlepších inscenací minulé sezóny s famózním Danielem Bambasem v hlavní roli. Skvělá režie Petra Mikesky. Z těch 3 hodin jsem se ani minutu nenudil, ba naopak.
(zadáno: 30.3.2018)
Čekal bych lepší přednes. Jakub Špalek v tom malém prostoru zbytečně "řve", Jan Potměšil to zase zbytečně "žene"..
(zadáno: 3.3.2018)
Skvělá (jedna z nejlepších) McDonaghova hra ve skvělém překladu Ondřeje Sokola. Výborní byli Dana Černá, Alois Švehlík, Ondřej Malý. Do děje dobře zapracované i menší postavy. Doporučuju.
(zadáno: 3.3.2018)
75% Nesmírně zajímavý text, který jsem údajně sledoval s udiveným výrazem (Tereza Rumlová) Bylo to vtipné, svižné, tak akorát dlouhé. Vlastně jsem moc nevěděl na co jdu a odcházel jsem velmi mile překvapen..
(zadáno: 27.2.2018)
Naprosto vyrovnané herecké výkony, skvělý text i režie, zážitek umocňuje skvěle vybraný prostor divadla Ungelt. Pro mě po dlouhé době opravdu divadelní zážitek.
(zadáno: 27.2.2018)
65%. ...jen že tohle téma a zpracování není pro každého. Mě osobně to bavilo.
(zadáno: 27.2.2018)
Má to spád a energii a pojetí rozhlasové hry z období 2.světové války mě moc bavilo. Nálet, při kterém až mrazilo, je skvělým kontrastem k jinak všudypřítomnému veselí.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>