Profil uživatele

Čiko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 10 % (328)
Jiří Landa: 10 % (555)
Pavel Širmer: 11 % (380)
Jan Pařízek: 12 % (235)
Lukáš Dubský: 12 % (197)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

(zadáno: 30.9.2018)
65% Ani chvíli jsem se sice nenudil, ale čekal jsem od toho trochu víc. Kuzník a Batěk byli skvělí, Rímský mě v závěru nechával až moc klidným.
(zadáno: 30.9.2018)
95% Třetí inscenace Koček, kterou jsem měl možnost zhlédnout. Po dvou, u kterých se mi chtělo spát... Tyto Kočky se mi velmi líbily a naprosto předčily mé očekávání. Výborné kostýmy, líčení, skvělý orchestr, skvělé herecké i pěvecké výkony, scéna. Vše nádherně souznělo a fungovalo. Pro mě jeden z největších divadelních zážitků poslední doby.
(zadáno: 30.9.2018)
75% Vtipná a povedená podívaná. Skvělý sadistický dentista Milana Němce, výborná Martina Sikorová. Vadilo mi poněkud infantilní přehráváni Petra Borovce.
(zadáno: 30.9.2018)
45,01% Když nezaujme samotný text s jednoduchou dějovou linkou... Není z toho co vykřesat. Více než herecky nerozmanitá Jitka Schneiderová zaujme Roman Zach. Inscenaci by rozhodně prospělo pár scén s pořádným tangem místo načatých a nedotažených tanečků..
(zadáno: 30.9.2018)
Na dřeň ukázaná syrovost a surovost čínského režimu.
(zadáno: 30.9.2018)
Po této inscenaci jsem zhlédl záznam s Danou Medřickou. Musím přiznat, že mně přišla příliš "mdlá" a chyběla jí ona živočišnost Pavly Tomicové. Ale uznávám, že vidět inscenaci ze záznamu a v divadle je něco jiného..
(zadáno: 30.9.2018)
85% U této inscenace mi vyloženě chybí "náš tip". Velmi působivé, skvěle zpracované. Kdo by nepřehlížel problematiku třetího světa, když žije v blahobytu, pitná voda mu teče 24 hodin z kohoutku a všeho má nadbytek...
(zadáno: 30.9.2018)
Nevadí mi modernizace klasických děl. Maryšu mám raději v klasickém zpracování, ale tato inscenace mě oslovila. Asi nejlepší role, ve které jsem zatím viděl Pavlu Beretovou. Líbili se mi též David Prachař a Martina Válková.
(zadáno: 30.9.2018)
75% Příjemně současná antika ve skvělém prostředí ovlažena trochou deště. Bavila mě od začátku do konce.
(zadáno: 29.8.2018)
(zadáno: 29.8.2018)
65%
(zadáno: 7.8.2018)
55% Koupit si lístek na tento komornější typ představení do 25.řady byla zkrátka chyba.
(zadáno: 7.8.2018)
65% Je pravda, že znám lepší Gáborovy režie. Možná měl hru Betty MacDonaldové dělat někdo s větší ženskou empatií. Přesto jsem se bavil. Kdyby Tereza Kostková herecky nezaostávala za ostatními (za tu přiblblou vizáž nemůže), bavil bych se asi víc. Herecky vyčnívali Máša Málková a Jiří Hána.
(zadáno: 7.8.2018)
Taková úroveň inscenace mě v MdB vyloženě zaskočila. Tak jsem zaskočil o přestávce do KFC a už jsem se nevrátil:-))
(zadáno: 7.8.2018)
75%. Přes tendence Michala Dlouhého přehrávat si myslím, že tady ho bylo tak akorát a mě jako Cyrano velmi bavil.
(zadáno: 17.6.2018)
Špinarovy režie jsou buď opěvované, nebo zatracované. Dle hodnocení tomu u této (kontroverzní) inscenace není jinak. Já se tentokrát přesto pohybuji někde mezi... Dokážu si představit, že by šlo tuto hru zinscenovat daleko nudněji. Já jsem se nenudil, ale bylo to o fous:-)
(zadáno: 13.6.2018)
65% Čím více děj plynul, tím méně jsem se nudil. Naštěstí... Zajímavé téma pro muzikál, je to odvaha pro inscenační tým. Martin Havelka výborný herecky, slabší pěvecky.
(zadáno: 13.6.2018)
Skvělá režie Martina Glasera. Velmi dobrá práce s prostorem, scénou, světly, plynulý děj, Halíček za mě dobrá volba, pro větší démoničnost by mu stačilo přidat na hlase...
(zadáno: 13.6.2018)
75% Je to Třetí tančírna, kterou jsem viděl a pro mě nejlepší. Precizně zpracované, je vidět, že herci vědí, proč jsou na jevišti. Bonusem pro mě bylo, že druhá polovina je i dost vtipná.
(zadáno: 13.6.2018)
55% Trochu slabší text, přesto mám pocit, že z něj šlo dostat víc.
(zadáno: 13.6.2018)
Benefice plná duševního obnažení, pro mě zajímavější, než pět rozhovorů s každou jednotlivou herečkou..
(zadáno: 13.6.2018)
65% Když jeden ví, že Martin Harich je Slovák, počítá s tím a od jeho přízvuku jsem se oprostil. Beru v úvahu, jak těžká a velká role to pro něj je a nepovažuju jeho obsazení za špatnou volbu. Má v sobě i ten rošťáckej grif, potřebnej pro tuto postavu. Rozhodně mě nezaujal herecky plochý Martin Stránský.

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>