Profil uživatele

Čiko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 10 % (320)
Jiří Landa: 10 % (538)
Lukáš Dubský: 11 % (183)
Michal Novák: 11 % (232)
Pavel Širmer: 11 % (350)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 1.6.2019)
Lakomec je většinou slizký a extrémně lakomý. Bolek Polívka nebyl ani jedno a vlastní invencí mu vtiskl úplně nový rozměr. Tento Lakomec je výborný, originální a velmi zábavný. Kromě Polívky výborná A.Antalová a M.Isteník
(zadáno: 30.9.2018)
95% Třetí inscenace Koček, kterou jsem měl možnost zhlédnout. Po dvou, u kterých se mi chtělo spát... Tyto Kočky se mi velmi líbily a naprosto předčily mé očekávání. Výborné kostýmy, líčení, skvělý orchestr, skvělé herecké i pěvecké výkony, scéna. Vše nádherně souznělo a fungovalo. Pro mě jeden z největších divadelních zážitků poslední doby.
(zadáno: 23.8.2016)
Neuvěřitelně dobře napsané. Opravdu dlouho jsem se takhle nebavil. Je to originální, vtipné, skvěle zahrané i zazpívané. Skvělí Lukáš Janota a Milan Němec.
(zadáno: 27.2.2018)
Naprosto vyrovnané herecké výkony, skvělý text i režie, zážitek umocňuje skvěle vybraný prostor divadla Ungelt. Pro mě po dlouhé době opravdu divadelní zážitek.
(zadáno: 28.3.2019)
Jak už to tak občas dělám, vůbec jsem netušil, na co jdu a bylo to moje první setkání s prací Lenky Vagnerové. O to víc jsem byl udiven. Divadlo živé, plné skvělých nápadů a sršící energií. Koktejl tance, skvělých efektů, akrobacie, práce s rekvizitami. Výborná choreografie.
(zadáno: 11.3.2017)
Inscenace, které nelze téměř nic vytknout. Hlavně skvělá hudba. Krásné kostýmy i scéna. V Pardubicích zatím nejlepší věc, kterou jsem tam viděl...
(zadáno: 4.11.2018)
Úspěch této inscenace tkví především v dobré režii a výběru hlavních protagonistů, Z. Kupky a M.Polácha, kteří na sebe velmi dobře slyší. Skvělá je ale už předloha. Mělo to spád a závěrečný neutuchající aplaus byl zasloužený. Kéž by se takto Liberci dařilo i nadále..
(zadáno: 6.6.2019)
Viděl jsem 4 Fredriky a tenhle byl jednoznačně nejlepší. Jan Fanta hrál s naprostou lehkostí, uvěřitelně. Výborná také režijní práce Lukáše Pečenky. Zmenšený prostor Fidlovačky inscenaci vůbec neuškodil i proto, že ho Jan Fanta dobře zapracoval do inscenace.
(zadáno: 8.12.2019)
85% Zdá se mi, že poslední roky je úroveň režií SKUTRu trochu kolísavá, nicméně za jejich vrchol (v pozitivním slova smyslu) považuji Kytici v ND. Skvělá scéna, hudba, kostýmy, světla - všechny tyto složky by si zasloužily svůj prostor - ale především práce s herci. Co herec - to určitý charakter. Je to třetí zpracování Kytice, které jsem viděl a jsem si skoro jistý, že nejlepší. Krásně zpracovaný vizuál, který jsem si z galerie užil snad víc, než diváci z předních řad.
(zadáno: 30.3.2018)
Jedna z nejlepších inscenací minulé sezóny s famózním Danielem Bambasem v hlavní roli. Skvělá režie Petra Mikesky. Z těch 3 hodin jsem se ani minutu nenudil, ba naopak.
(zadáno: 6.11.2010)
(zadáno: 6.11.2010)
(zadáno: 19.3.2013)
(zadáno: 17.5.2012)
Řekl bych že velmi dobré navázání na ostravskou éru Lucie Žáčkové. Naprosto skvělý výkon. Kéž by si dramaturgie ND konečně uvědomila, jaký je to typ herečky. Princezna tedy opravdu ne:-) Inscenaci kazí jen průměrné výkony herců v menších rolích...
(zadáno: 7.11.2010)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>