Profil uživatele

Čiko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 10 % (311)
Jiří Landa: 10 % (530)
Lukáš Dubský: 11 % (173)
Pavel Širmer: 11 % (338)
Jan Pařízek: 12 % (209)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 6.11.2010)
Záskok - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 6.11.2010)
Akt - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.8.2016)
Mendel aneb Vzpoura hrášků - Městské divadlo Brno: 90 %
Neuvěřitelně dobře napsané. Opravdu dlouho jsem se takhle nebavil. Je to originální, vtipné, skvěle zahrané i zazpívané. Skvělí Lukáš Janota a Milan Němec.
(zadáno: 19.3.2013)
Mary Poppins - Městské divadlo Brno: 90 %
(zadáno: 17.5.2012)
Tramvaj do stanice Touha - Činoherní klub: 90 %
Řekl bych že velmi dobré navázání na ostravskou éru Lucie Žáčkové. Naprosto skvělý výkon. Kéž by si dramaturgie ND konečně uvědomila, jaký je to typ herečky. Princezna tedy opravdu ne:-) Inscenaci kazí jen průměrné výkony herců v menších rolích...
(zadáno: 4.11.2018)
Králova řeč - Divadlo F.X.Šaldy Liberec: 90 %
Úspěch této inscenace tkví především v dobré režii a výběru hlavních protagonistů, Z. Kupky a M.Polácha, kteří na sebe velmi dobře slyší. Skvělá je ale už předloha. Mělo to spád a závěrečný neutuchající aplaus byl zasloužený. Kéž by se takto Liberci dařilo i nadále..
(zadáno: 27.2.2018)
4000 dnů - Divadlo Ungelt: 90 %
Naprosto vyrovnané herecké výkony, skvělý text i režie, zážitek umocňuje skvěle vybraný prostor divadla Ungelt. Pro mě po dlouhé době opravdu divadelní zážitek.
(zadáno: 1.6.2019)
Lakomec - Městské divadlo Brno: 90 %
Lakomec je většinou slizký a extrémně lakomý. Bolek Polívka nebyl ani jedno a vlastní invencí mu vtiskl úplně nový rozměr. Tento Lakomec je výborný, originální a velmi zábavný. Kromě Polívky výborná A.Antalová a M.Isteník
(zadáno: 30.9.2018)
Kočky - Národní divadlo moravskoslezské: 90 %
95% Třetí inscenace Koček, kterou jsem měl možnost zhlédnout. Po dvou, u kterých se mi chtělo spát... Tyto Kočky se mi velmi líbily a naprosto předčily mé očekávání. Výborné kostýmy, líčení, skvělý orchestr, skvělé herecké i pěvecké výkony, scéna. Vše nádherně souznělo a fungovalo. Pro mě jeden z největších divadelních zážitků poslední doby.
(zadáno: 6.6.2019)
Po Fredrikovi - Divadlo Na Fidlovačce: 90 %
Viděl jsem 4 Fredriky a tenhle byl jednoznačně nejlepší. Jan Fanta hrál s naprostou lehkostí, uvěřitelně. Výborná také režijní práce Lukáše Pečenky. Zmenšený prostor Fidlovačky inscenaci vůbec neuškodil i proto, že ho Jan Fanta dobře zapracoval do inscenace.
(zadáno: 7.11.2010)
The Gin Game (Džin) - Divadlo Viola: 90 %
(zadáno: 28.3.2019)
Gossip - Lenka Vagnerová & Company: 90 %
Jak už to tak občas dělám, vůbec jsem netušil, na co jdu a bylo to moje první setkání s prací Lenky Vagnerové. O to víc jsem byl udiven. Divadlo živé, plné skvělých nápadů a sršící energií. Koktejl tance, skvělých efektů, akrobacie, práce s rekvizitami. Výborná choreografie.
(zadáno: 11.3.2017)
Kráska a zvíře - Východočeské divadlo Pardubice: 90 %
Inscenace, které nelze téměř nic vytknout. Hlavně skvělá hudba. Krásné kostýmy i scéna. V Pardubicích zatím nejlepší věc, kterou jsem tam viděl...
(zadáno: 30.3.2018)
Krás(k)a na scéně - Městské divadlo Mladá Boleslav: 90 %
Jedna z nejlepších inscenací minulé sezóny s famózním Danielem Bambasem v hlavní roli. Skvělá režie Petra Mikesky. Z těch 3 hodin jsem se ani minutu nenudil, ba naopak.
(zadáno: 23.4.2018)
Talentovaný pan Ripley - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 80 %
Inscenace pro 4 herce. Nebo pro 5, nebo pro 6. To proto, aby tam Ondřej Rychlý, který má velkou roli, nemusel hrát ve druhé polovině "kdekoho". Což mi trochu zkazilo dojem. Asi bych ještě vytkl trochu pokulhávající tempo v posledních 20 minutách. Jinak výborná inscenace, film mě bavil méně.. A před Pavlem Neškudlou smekám..

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>