Profil uživatele

Coward

http://jansrajer.cz/o-mne
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (34)
Pavel Širmer: 19 % (50)
Lukáš Dubský: 20 % (34)
Iva Bryndová: 21 % (29)
Jiří Koula: 22 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 10.7.2016)
(zadáno: 10.7.2016)
(zadáno: 10.7.2016)
(zadáno: 10.7.2016)
(zadáno: 10.7.2016)
Urinetown byl prvním libereckým muzikálem, který režírovala Lucie Málková (druhým byla v roce 2011 Balada pro banditu). Ocenil jsem zejména živý orchestr (pro Málkovou je nezbytný), zajímavou scénu a zejména pěvecké výkony. Ačkoliv liberecké divadlo nemá samostatný soubor muzikálu/operety, provedení jednotlivých muzikálových děl je velmi precizní a kromě slavného Donaha! si vystačí pouze s libereckými umělci.
(zadáno: 21.6.2016)
(zadáno: 19.6.2016)
Viděl jsem divadelní záznam. Samotný námět je zajímavý. Goldoniho komedie jsou někdy takové zvláštní a ne vždy mě osloví (výjimkou je třeba liberecký Poprask na laguně, který se od ledna 2016 uvádí v Šaldově divadle). V ND se mi líbilo zejména režisérské zpracování Ivana Rajmonta, který naposledy vedl činohru právě v Liberci, a samozřejmě herecké výkony. Je pochopitelné, že když Sluhu ztvárňuje Miroslav Donutil, tak trochu větší pozornost strhává pouze na sebe (ale tak by to bylo u každého jiného herce, který by byl obsazen). Myslím, že hra by měla zůstat v původním zpracování a už se neměnit.
(zadáno: 18.6.2016)
zatím poslední liberecký muzikál J. Ďurovčíka - dobrý příběh, herecké/pěvecké výkony (kromě O. Izdného obsazení složeno jen z libereckých činoherců)
(zadáno: 18.6.2016)
2. liberecký muzikál pod taktovkou Jána Ďurovčíka byl velmi povedený, perfektní herecké/pěvecké výkony, velmi oblíbená u diváků
(zadáno: 18.6.2016)
95% - výborné režijní zpracování, vynikající herecké výkony (zejména Veronika Korytářová), zajímavě využitá scéna, jen 2. půlka o něco slabší - celá recenze: http://divadlo-cz.cz/recenze#Absolvent
(zadáno: 15.6.2016)
Muzikál Malováno na skle jsem znal již od roku 2003, kdy se začal (úspěšně) uvádět v Liberci. Byl jsem proto zvědavý na další zpracování. Neviděl jsem ho ve Zlíně, ale v rámci festivalu Divadelní svět v Městském divadle Brno. Překlad Jaromíra Nohavici jsem shledal velmi dobrý, někdy trochu krkolomným. Scéna mi přišla taková nedotažená, i když celkem dobře využitá. Nejméně se mi líbilo vypuštění několika písní (například poslední, kde se zpívá Jak je život křehký, na skle malovaný). Chvíli mi také trvalo, než jsem poznal čerta (zpočátku jsem ho považoval za Jánošíka). Dobrá byla živá hudba.
(zadáno: 15.6.2016)
(zadáno: 22.5.2016)
Zdařilé liberecké zpracování izraelské hry Strasti života - recenze zde: http://divadlo-cz.cz/recenze#Strasti
(zadáno: 10.4.2016)
Na tuto premiéru jsem se velmi těšil a byl jsem dost zvědavý. Ale ve výsledku jsem dost zklamán (zejména díky třetímu dějství). Příběh má sice zajímavý námět, ale jeho následný rozvoj mě příliš neoslovil. Na druhou stranu je zajímavá scéna (Jan Kříž), dobré pěvecké výkony (díky žánru se dá všemu rozumět). Kvalitu představení jistě dodává režisér (a také zpěvák) Oldřich Kříž, který je libereckému publiku dobře znám díky muzikálům Sugar, Zpívání v dešti a She Loves Me.
(zadáno: 10.4.2016)
Výborné herecké výkony (vynikající Jan Teplý v titulní roli), režie Michala Langa precizní, líbil se mi světelný design. Scéna byla sice trochu minimalistická, ale celkem variabilní.
(zadáno: 10.4.2016)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>