Profil uživatele

Coward

http://jansrajer.cz/o-mne
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 18 % (37)
Lukáš Dubský: 20 % (36)
Pavel Širmer: 20 % (54)
Iva Bryndová: 21 % (29)
Jiří Koula: 22 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 8.6.2017)
(zadáno: 17.9.2017)
(zadáno: 18.6.2016)
zatím poslední liberecký muzikál J. Ďurovčíka - dobrý příběh, herecké/pěvecké výkony (kromě O. Izdného obsazení složeno jen z libereckých činoherců)
(zadáno: 20.3.2020)
(viděno na hostování v Liberci)
Velmi jsem se pobavil, výborný byl hlavně Jan Čenský v titulní roli. A jsem rád, že jsem měl štěstí na alternaci s Eliškou Jansovou, herečkou liberecké činohry. Škoda, že jsem neviděl Pavla Nového.
(zadáno: 13.6.2017)
(zadáno: 2.11.2019)
Viděl jsem to 2x, ale myslím, že mi to již stačí. Líbí se mi, že snad po každé odehrané repríze následuje diskuse s herci a dramaturgem a režisérem Filipem Homolou. Od pana Máchy jsem dosud znal jen Máj, ten by byl taky zajímavý vidět zdramatizovaný (povedená je třeba v ND v Praze Erbenova Kytice).
(zadáno: 23.2.2016)
(zadáno: 2.3.2012)
Hra nabízí neustále vtipné momenty a nenechá diváka ani na chvilku vydechnout a často dochází doslova k výbuchům smíchu.
Komedie je brilantně napsána a stejně tak i zinscenována. Hlavní role Sheridana Whitesida je výtečně zahrána Pavlem Pavlovským, kterému skvěle sekunduje jeho nepostradatelná sekretářka Maggie Cutlerová v podání Štěpánky Křesťanové. Nabízí skutečně nevšední a nezapomenutelný zážitek.
(celá recenze zde: http://divadlo-cz.cz/recenze#P%C5%99i%C5%A1el%20na%20ve%C4%8De%C5%99i)
(zadáno: 15.9.2017)
(zadáno: 4.1.2021)
(viděno na letní scéně Kalicha pod Žižkovskou věží v létě 2020)

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>