Profil uživatele

Coward

http://jansrajer.cz/o-mne
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (35)
Lukáš Dubský: 20 % (35)
Pavel Širmer: 20 % (51)
Iva Bryndová: 21 % (29)
Helena Grégrová: 22 % (38)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 >

(zadáno: 14.5.2018)
(zadáno: 9.12.2019)
(zadáno: 2.3.2012)
(zadáno: 10.4.2016)
Na tuto premiéru jsem se velmi těšil a byl jsem dost zvědavý. Ale ve výsledku jsem dost zklamán (zejména díky třetímu dějství). Příběh má sice zajímavý námět, ale jeho následný rozvoj mě příliš neoslovil. Na druhou stranu je zajímavá scéna (Jan Kříž), dobré pěvecké výkony (díky žánru se dá všemu rozumět). Kvalitu představení jistě dodává režisér (a také zpěvák) Oldřich Kříž, který je libereckému publiku dobře znám díky muzikálům Sugar, Zpívání v dešti a She Loves Me.
(zadáno: 17.9.2017)
(zadáno: 22.12.2017)
(zadáno: 18.4.2018)
45%
Po zajímavé recenzi v jedněch novinách byla má očekávání velmi vysoká. Bohužel s výsledkem jsem celkem dost zklamán. Nevadilo mi prostředí nahrávacího studia, i když bych byl radši, kdyby se děj odehrával v 19. st. Scéna byla i tak zajímavá, ale někdy mi přišlo, že by mohla být lépe využitá. Nejvíce musím strhnout za situace, kde se snažil být vtip za každou cenu, a někdy byl skoro trapný. Herecké výkony byly ale celkem dobré v titulní roli s Pavlou Beretovou. Rád jsem taky spatřil další herce, např. Vladimíra Javorského (Lízal). Celkově tedy bohužel jen 45%.
(zadáno: 9.12.2019)
(zadáno: 21.9.2014)
Pro mě velké zklamání! První půle se dá shrnout do tří vět. Pěvecky dokonalé, ale příběh je velmi slabý. Absolutně jsem nechápal standing ovation, ke kterému jsem se snad jako jediný nepřidal.
(zadáno: 8.1.2015)
Tato komedie měla nahradit anglickou komedii Rodina je základ státu, kterou napsal Ray Cooney. Režie Petra Palouše byla jako vždy skvělá, stejně jako herecké výkony. První půlka mě moc nebavila; mám rád suchý anglický humor, ale když se vše stále omílá dokola a k ničemu se nedospěje, tak na přestávku přicházím značně znaveně a doufaje, že 2. část bude lepší. Tak se i stalo - situační a slovní komika mě dost pobavila. Díky 2. půlce se mé konečné hodnocení došplhalo k 30% (uvažoval jsem dlouho o 20%)
(zadáno: 15.6.2016)
Muzikál Malováno na skle jsem znal již od roku 2003, kdy se začal (úspěšně) uvádět v Liberci. Byl jsem proto zvědavý na další zpracování. Neviděl jsem ho ve Zlíně, ale v rámci festivalu Divadelní svět v Městském divadle Brno. Překlad Jaromíra Nohavici jsem shledal velmi dobrý, někdy trochu krkolomným. Scéna mi přišla taková nedotažená, i když celkem dobře využitá. Nejméně se mi líbilo vypuštění několika písní (například poslední, kde se zpívá Jak je život křehký, na skle malovaný). Chvíli mi také trvalo, než jsem poznal čerta (zpočátku jsem ho považoval za Jánošíka). Dobrá byla živá hudba.
(zadáno: 10.7.2016)

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 >