Profil uživatele

Coward

http://jansrajer.cz/o-mne
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (34)
Pavel Širmer: 19 % (50)
Lukáš Dubský: 20 % (34)
Iva Bryndová: 21 % (29)
Jiří Koula: 22 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 2.3.2012)
(zadáno: 2.3.2012)
Hra nabízí neustále vtipné momenty a nenechá diváka ani na chvilku vydechnout a často dochází doslova k výbuchům smíchu.
Komedie je brilantně napsána a stejně tak i zinscenována. Hlavní role Sheridana Whitesida je výtečně zahrána Pavlem Pavlovským, kterému skvěle sekunduje jeho nepostradatelná sekretářka Maggie Cutlerová v podání Štěpánky Křesťanové. Nabízí skutečně nevšední a nezapomenutelný zážitek.
(celá recenze zde: http://divadlo-cz.cz/recenze#P%C5%99i%C5%A1el%20na%20ve%C4%8De%C5%99i)
(zadáno: 2.3.2012)
recenze zde: http://divadlo-cz.cz/recenze#Fyzikov%C3%A9
(zadáno: 2.3.2012)
recenze zde: http://divadlo-cz.cz/recenze#Hrobka%20s%20vyhl%C3%ADdkou
(zadáno: 14.12.2012)
recenze zde: http://divadlo-cz.cz/recenze#%C5%BD%C3%A1rlivost
(zadáno: 14.12.2012)
recenze zde: http://divadlo-cz.cz/recenze#%C5%BDeny
(zadáno: 4.11.2013)
(zadáno: 4.11.2013)
(zadáno: 27.1.2015)
recenze zde: http://divadlo-cz.cz/recenze#24.
(zadáno: 14.2.2015)
Strhující obtížný Faust excelentně zpracován :-) Hluboká poklona a dík patří režisérovi (a šéfovi liberecké činohry) Ivanu Rajmontovi a všem, kteří se na přípravě inscenace podíleli.
(celá recenze zde: http://divadlo-cz.cz/recenze#Faust)
(zadáno: 18.6.2016)
2. liberecký muzikál pod taktovkou Jána Ďurovčíka byl velmi povedený, perfektní herecké/pěvecké výkony, velmi oblíbená u diváků
(zadáno: 18.6.2016)
zatím poslední liberecký muzikál J. Ďurovčíka - dobrý příběh, herecké/pěvecké výkony (kromě O. Izdného obsazení složeno jen z libereckých činoherců)
(zadáno: 19.6.2016)
Viděl jsem divadelní záznam. Samotný námět je zajímavý. Goldoniho komedie jsou někdy takové zvláštní a ne vždy mě osloví (výjimkou je třeba liberecký Poprask na laguně, který se od ledna 2016 uvádí v Šaldově divadle). V ND se mi líbilo zejména režisérské zpracování Ivana Rajmonta, který naposledy vedl činohru právě v Liberci, a samozřejmě herecké výkony. Je pochopitelné, že když Sluhu ztvárňuje Miroslav Donutil, tak trochu větší pozornost strhává pouze na sebe (ale tak by to bylo u každého jiného herce, který by byl obsazen). Myslím, že hra by měla zůstat v původním zpracování a už se neměnit.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>