Profil uživatele

Czerwa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 7 % (6)
Lukáš Dubský: 8 % (9)
Pavla Haflantová: 10 % (4)
Veronika Boušová: 10 % (5)
Jiří Landa: 11 % (26)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 12.8.2015)
Asanace - Divadlo Na zábradlí: 40 %
(zadáno: 12.8.2015)
Darda - Divadlo Na Jezerce: 60 %
(zadáno: 10.3.2017)
Dating v osmi - Divadlo v Dlouhé: 80 %
Snad až příliš krátké na to, jak milé a zábavné to představení je.
(zadáno: 12.8.2015)
Erekce srdce - Divadlo Disk: 50 %
Trochu přepísknutá alternativa. Myšlenka se ztrácí v provedení.
(zadáno: 12.2.2018)
Herec a truhlář Majer mluví o stavu své domoviny - Studio Hrdinů: 70 %
Svižné tempo, skvělé téma i zpracování, nechybí tomu myšlenka a Stanislav Majer velmi příjemně překvapil.
Potěšil mě i fakt, že nešlo o snahu prostě jen pobavit. Pár zábavných momentů tam je, ale primárně o ně vůbec nejde.
(zadáno: 12.8.2015)
Hovory o štěstí mezi čtyřma očima - Studio DVA divadlo - Malá scéna: 50 %
Víceméně průměrné, ale vcelku zábavné. Nenadchne, neurazí.
(zadáno: 11.2.2017)
Kamarádi - Divadlo Disk: 80 %
Stojí za vidění.
Téma vztahů dnešních mladých lidí vyznívá přes určitou míru komična, spíše kriticky a melancholicky. Kým jsme? Kým chceme být? S kým (ne)chceme být? A proč vlastně?
Některé scénické prvky mi připadaly pro diváka nesrozumitelné, problémem je i to, že z posledních řad v Disku není vidět přední okraj pódia, na němž se odehrávají některé scény.
(zadáno: 21.3.2018)
Kati - Činoherní klub: 80 %
Na začátku mě lehce znepokojilo množství vulgarit, ale zvykla jsem si a pak už jsem se celou dobu jednak bavila, jednak jsem byla zvědavá na další vývoj děje. Až na nepříliš dobře napsaný part pro Aloise Švehlíka to nemělo chybu. Potěšil i výběr hudby.
(zadáno: 15.11.2015)
Kolega Mela Gibsona - Divadelní spolek Frída: 70 %
Úctyhodný výkon. Zábavné představení.
(zadáno: 14.10.2017)
Konkurz - Městská divadla pražská: 30 %
Příliš dlouhé představení, spousta pasáží vysloveně hluchá, zároveň to bylo v podstatě nesrozumitelné a herecké výkony mne též neoslnily. Někteří diváci odešli již v polovině, já vydržela až do konce očekávajíce pointu. Ta nepřišla, ale mohu tedy alespoň říct, že druhá polovina je o chlup zábavnější a dynamičtější než první.
(zadáno: 12.8.2015)
Léda (Manželskonemanželská povídka) - Činoherní klub: 80 %
Chytré, vtipné, zábavné. Skvělý výkon P. Nárožného.
(zadáno: 12.8.2015)
Mandragora - Divadlo Na Jezerce: 40 %
(zadáno: 12.8.2015)
Mefisto - Divadlo pod Palmovkou: 50 %
(zadáno: 21.3.2018)
Mezi nebem a zemí - Divadlo Na Fidlovačce: 50 %
Takové oddechové představení s množstvím očekávatelných gagů. Nebyl mi příliš příjemný herecký projev Sandry Pogodové. Mile mě ovšem překvapilo, že to mělo určitou pointu.
Takže nic povznášejícího, ale vidět se to dá.
(zadáno: 23.11.2016)
Misantrop - Švandovo divadlo: 70 %
Výborný výkon F. Čapky. (Bohužel výkony ostatních herců hodně zaostávají.)
Zajímavá scéna.
(zadáno: 12.8.2015)
Monology vagíny - Intimní divadlo Bláhové Dáši: 30 %
Chabá snaha o humor střídaná vážnými polohami nevyznívá dobře. Plytké, nucené.
(zadáno: 12.8.2015)
Oněgin byl Rusák - Divadlo v Dlouhé: 60 %
(zadáno: 12.8.2015)
Poslední ze žhavých milenců - agentura Harlekýn: 60 %
Nadprůměrné představení hlavně díky výkonu P. Nárožného. Nicméně po určité době, především v druhé polovině, začíná tochu nudit, protože se stále točí kolem téhož.
Vtipné, oddechové.
(zadáno: 12.8.2015)
Půldruhé hodiny zpoždění - Studio DVA divadlo: 100 %
Jedno z nejlepších představení vůbec. Hořkosladké. Geniální.
(zadáno: 12.8.2015)
Regulace intimity - Divadlo Disk: 90 %
(zadáno: 12.8.2015)
Řemeslníci - Švandovo divadlo: 70 %
Zábavné. Ze života a zároveň trochu šílené.
(zadáno: 12.8.2015)
Růže pro Algernon - Divadelní spolek Kašpar: 40 %
Hra viděna s velkým očekáváním, které se však nevyplnilo. Námět dobrý, ale zpracování spíše zklamalo.

Další stránky hodnocení: 1 2 >