Profil uživatele

Czerwa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 7 % (6)
Lukáš Dubský: 8 % (9)
Pavla Haflantová: 10 % (4)
Veronika Boušová: 10 % (5)
Jiří Landa: 11 % (26)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 2.3.2020)
Výborné představení.
Klasické pojetí. Bavila mě scéna a hra se světlem. Herci byli příjemní a role jim seděly. Do hry mi sice úplně nepasovalo jejich zjevné mládí, ale s tím je třeba se v případě Disku smířit.
Otec Karamazov byl nádherně démonický.
(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 10.3.2017)
Snad až příliš krátké na to, jak milé a zábavné to představení je.
(zadáno: 12.8.2015)
Trochu přepísknutá alternativa. Myšlenka se ztrácí v provedení.
(zadáno: 12.2.2018)
Svižné tempo, skvělé téma i zpracování, nechybí tomu myšlenka a Stanislav Majer velmi příjemně překvapil.
Potěšil mě i fakt, že nešlo o snahu prostě jen pobavit. Pár zábavných momentů tam je, ale primárně o ně vůbec nejde.
(zadáno: 12.8.2015)
Víceméně průměrné, ale vcelku zábavné. Nenadchne, neurazí.
(zadáno: 11.2.2017)
Stojí za vidění.
Téma vztahů dnešních mladých lidí vyznívá přes určitou míru komična, spíše kriticky a melancholicky. Kým jsme? Kým chceme být? S kým (ne)chceme být? A proč vlastně?
Některé scénické prvky mi připadaly pro diváka nesrozumitelné, problémem je i to, že z posledních řad v Disku není vidět přední okraj pódia, na němž se odehrávají některé scény.
(zadáno: 21.3.2018)
Na začátku mě lehce znepokojilo množství vulgarit, ale zvykla jsem si a pak už jsem se celou dobu jednak bavila, jednak jsem byla zvědavá na další vývoj děje. Až na nepříliš dobře napsaný part pro Aloise Švehlíka to nemělo chybu. Potěšil i výběr hudby.
(zadáno: 15.11.2015)
Úctyhodný výkon. Zábavné představení.
(zadáno: 14.10.2017)
Příliš dlouhé představení, spousta pasáží vysloveně hluchá, zároveň to bylo v podstatě nesrozumitelné a herecké výkony mne též neoslnily. Někteří diváci odešli již v polovině, já vydržela až do konce očekávajíce pointu. Ta nepřišla, ale mohu tedy alespoň říct, že druhá polovina je o chlup zábavnější a dynamičtější než první.
(zadáno: 12.8.2015)
Chytré, vtipné, zábavné. Skvělý výkon P. Nárožného.
(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 21.3.2018)
Takové oddechové představení s množstvím očekávatelných gagů. Nebyl mi příliš příjemný herecký projev Sandry Pogodové. Mile mě ovšem překvapilo, že to mělo určitou pointu.
Takže nic povznášejícího, ale vidět se to dá.
(zadáno: 23.11.2016)
Výborný výkon F. Čapky. (Bohužel výkony ostatních herců hodně zaostávají.)
Zajímavá scéna.
(zadáno: 12.8.2015)
Chabá snaha o humor střídaná vážnými polohami nevyznívá dobře. Plytké, nucené.
(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 12.8.2015)
Nadprůměrné představení hlavně díky výkonu P. Nárožného. Nicméně po určité době, především v druhé polovině, začíná tochu nudit, protože se stále točí kolem téhož.
Vtipné, oddechové.
(zadáno: 12.8.2015)
Jedno z nejlepších představení vůbec. Hořkosladké. Geniální.
(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 12.8.2015)
Zábavné. Ze života a zároveň trochu šílené.

Další stránky hodnocení: 1 2 >