Profil uživatele

Dagmar

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 10 % (9)
Iva Bryndová: 11 % (7)
Pavla Haflantová: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (44)
Jan Pařízek: 13 % (38)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 13.12.2010)
Pro ty, kteří v polovině odešli: Druhá půlka byla lepší a kratší. Podivné, dlouhé, vůbec nevím, co si o tomto počinu mám myslet.
(zadáno: 4.2.2017)
Herecké výkony Jitky Ježkové i Ondřeje Kavana pro mě velmi milým překvapením. Byli přesvědčiví, skvělí a hezky to mezi nimi jiskřilo. Také výprava se mi líbila, snad bych jen zvolila jiné trenýrky. Hra ze života dnešních třicátníků mě celkově velmi potěšila a nechápu, proč zrovna tato věková skupina chodí tak málo do divadla. Všechny známé na toto představení určitě pošlu.
(zadáno: 22.4.2013)
Takováto exkurze do ortodoxní komunity rozhodně neškodí. Výborné představení "o něčem" se skvělýmu hereckými výkony a dramatickým koncem, kdy jsem ani nedutala. Doporučuji i mužům.
(zadáno: 16.6.2013)
Po delší době diadelní kus "o něčem". I když se děj odehrává v Rusku, aktuální i v našich krajích. Vtipné, výborné herecké výkony, obzvláště Ivany Wojtylové. ředstavení se mi velmi líbilo. Doporučuji.
(zadáno: 13.12.2010)
Výborné herecké výkony paní Janžurové a pana Němce. Jeviště uprostřed hlediště je také moc dobrý nápad.
(zadáno: 10.5.2015)
Netradiční pojetí a skvělé představení !
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 24.4.2012)
Překvapivé představení, moc se mi líbilo.
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 1.3.2018)
Opět skvělý kus v Divadle v Řeznické! Panu Táborskému držím palce do další práce.
(zadáno: 22.4.2013)
Skvělé! Konečně mé dospělé děti viděly, jak to bylo "za totáče"! A ty úžasné hudební "fláky"! Všichni jsme si už zvykli, že v tomto divadle jsou výborné výkony herecké i hudební již běžným standardem. Představení prostě nemá chybu. Kdo ho neviděl, jako by nežil.
(zadáno: 1.3.2018)
Ani jsem nedýchala! Tak těžké téma bylo ztvárněno s velkým citem, pokorou a obětavostí. Vynikající Jan Vlasák a Veronika Gajerová. Tleskám a doporučuji.
(zadáno: 13.12.2010)
(zadáno: 24.4.2012)
(zadáno: 1.3.2018)
Ysé matkou roku určitě nebude, ale Helena Dvořáková byla, jako vždy, vynikající. Miroslav Hanuš se mi v roli velkorysého Amalrice také moc líbil. K tomu nápaditá scéna a neobvyklé využití hlediště a jeviště, prostě výborné divadlo!
(zadáno: 10.5.2015)
Toto představení považuji za velký trapas.
(zadáno: 24.4.2012)
(zadáno: 16.5.2018)
Vtipný a zajímavý příběh s překvapivým koncem. Mladí herci Eliška Jansová, František Skopal a Robert Hájek mají štěstí, že se mohou od paní herečky Carmen Mayerové ještě hodně co učit. Její přirozené herectví, bezvadná výslovnost a ženský půvab se mi moc líbil. Prostě dáma každým coulem. Děkuji.
(zadáno: 22.4.2013)
K tomuto pžedstavení není co dodat. V žádném jiném divadle se tolik nenasměju nahlas. Prostě skvělé! Děkuji.
(zadáno: 24.4.2012)
Opravdu velký zážitek. Výborné představení se skvělým hereckým obsazením a vynikajícími osobními výkony, zejména paní Burianové a paní Šplechtové. Pouze bych ze scénáře vyškrtla některá z použitých vulgarismů. Používání sprostých slov v mediích mi opravdu vadí.
(zadáno: 22.4.2013)
Tolik sprostých slov jsem neslyšela za celý svůj život! Zpočátku jsem myslela, že to nevydejchám a odejdu. Vydržela jsem a docela se i pobavila. Navrhuji upravit přístupnost od 25 let, s upozorněním pro mladé, že toto opravdu není běžná mluva, do 65 let, aby starší neklepla pepka. Pro mne už to bylo za hranicí "divadla". Měli byste přemýšlet o samostatném názvu tohoto žánru, jako je např. "černé divadlo". Co takhle "vulgární divadlo". Doporučuji všem, kteří se již nenechají zkazit.
(zadáno: 23.3.2014)
Tak toto bylo opravdu Divadlo! Vynikající herecké výkony, obzvláště Lucie Žáčkové. Byla jsem zcela unesena a moc děkuji za krásný zážitek. Bravo!!