Profil uživatele

Dagmar

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 10 % (9)
Iva Bryndová: 11 % (7)
Pavla Haflantová: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (44)
Jan Pařízek: 13 % (38)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

Prostě úžasné!!! České téma, vynikající texty písní, skvělá hudba, nápaditá taneční čísla, dramatická choreografie, to vše podáno s obrovským nasazením všech účinkujících. Viděla jsem premiéru a nadšené ovace publika ve stoje byly zasloužené. Žádný milovník divadla by si toto představení neměl nechat ujít!!!
(zadáno: 13.12.2010)
Velice překvapivé představení a vynikající výkon hlavní představitelky. Děkuji paní Smutné za krásný zážitek.
(zadáno: 22.4.2013)
K tomuto pžedstavení není co dodat. V žádném jiném divadle se tolik nenasměju nahlas. Prostě skvělé! Děkuji.
(zadáno: 22.4.2013)
Skvělé! Konečně mé dospělé děti viděly, jak to bylo "za totáče"! A ty úžasné hudební "fláky"! Všichni jsme si už zvykli, že v tomto divadle jsou výborné výkony herecké i hudební již běžným standardem. Představení prostě nemá chybu. Kdo ho neviděl, jako by nežil.
(zadáno: 16.5.2018)
Naprosto skvělé představení! Vtipné, milé a dojemné. Velká oslava mateřské lásky a vzájemné podpory členů rodiny. Představení mě i mé dceři připomnělo, čeho všeho jsme my ženy schopny a mít děti je to nejúžasnější, co dokážeme. A právem máme být na co hrdé! Nízké hodnocení pana Landy omlouvá pouze fakt, že je to "jenom chlap". Děkuji za krásný zážitek, tleskám a doporučuji.
(zadáno: 16.5.2018)
Ach ten krásný český jazyk! Úžasné, poetické a nápadité představení! Děkuji za mimořádně krásný zážitek. Sehnání lístků mi trvalo 4 roky. Doufám, že toto představení bude DvD za další 4 roky ještě hrát. Ráda jej uvidím znovu.
Opravdu velký zážitek. Výborné představení se skvělým hereckým obsazením a vynikajícími osobními výkony, zejména paní Burianové a paní Šplechtové. Pouze bych ze scénáře vyškrtla některá z použitých vulgarismů. Používání sprostých slov v mediích mi opravdu vadí.
Inteligentní, velmi vtipné a výborné herecké výkony od všech hlavních protagonistů. Celá má rodina se velmi pobavila.
(zadáno: 13.12.2010)
Opravdu krásné představení, hudba přímo na jevišti a skvělý výkon pana Štěpničky.
(zadáno: 22.4.2013)
Takováto exkurze do ortodoxní komunity rozhodně neškodí. Výborné představení "o něčem" se skvělýmu hereckými výkony a dramatickým koncem, kdy jsem ani nedutala. Doporučuji i mužům.
(zadáno: 16.6.2013)
Po delší době diadelní kus "o něčem". I když se děj odehrává v Rusku, aktuální i v našich krajích. Vtipné, výborné herecké výkony, obzvláště Ivany Wojtylové. ředstavení se mi velmi líbilo. Doporučuji.
(zadáno: 23.3.2014)
Tak toto bylo opravdu Divadlo! Vynikající herecké výkony, obzvláště Lucie Žáčkové. Byla jsem zcela unesena a moc děkuji za krásný zážitek. Bravo!!
(zadáno: 4.2.2017)
Herecké výkony Jitky Ježkové i Ondřeje Kavana pro mě velmi milým překvapením. Byli přesvědčiví, skvělí a hezky to mezi nimi jiskřilo. Také výprava se mi líbila, snad bych jen zvolila jiné trenýrky. Hra ze života dnešních třicátníků mě celkově velmi potěšila a nechápu, proč zrovna tato věková skupina chodí tak málo do divadla. Všechny známé na toto představení určitě pošlu.
(zadáno: 4.2.2017)
Přesvědčivé výkony obou herců a velmi nápaditá scéna. Není, co dodat. Skvělé představení.
(zadáno: 1.3.2018)
A pak že klasika v dnešní době nikoho neosloví! Celou mou rodinu rozhodně oslovila, potěšila a povznesla. Výborné herecké výkony i scéna. Tleskám a doporučuji všem.
(zadáno: 1.3.2018)
Další úžasný počin Divadla v Dlouhé. Stále aktuální text proložený skvělými kabaretními čísly s výbornými texty. Vystoupení kabaretních umělců mě opravdu uchvátilo. Už se těším na další vystoupení. Co třeba "Cabaret"?
(zadáno: 1.3.2018)
Ani jsem nedýchala! Tak těžké téma bylo ztvárněno s velkým citem, pokorou a obětavostí. Vynikající Jan Vlasák a Veronika Gajerová. Tleskám a doporučuji.
(zadáno: 1.3.2018)
Velmi originální a skvělé!
Velice vtipné i s překvapivým závěrem. Moc jsem se pobavila.
(zadáno: 13.12.2010)
Výborné herecké výkony paní Janžurové a pana Němce. Jeviště uprostřed hlediště je také moc dobrý nápad.
(zadáno: 24.4.2012)
Překvapivé představení, moc se mi líbilo.
(zadáno: 22.4.2013)
Velice tleskám autorům. Aktuální společenská satira není u nás obvyklá. Je škoda, že toto představení a celá Akropolis nemá větší reklamu. Určitě se všichni jděte podívat! Moc se pobavíte!
(zadáno: 23.3.2014)
Jednoduchá, ale vtipná zápletka. Důvodem mého vysokého hodnocení jsou vynikající herecké výkony všech tří žen. Moc jsem se pobavila. Děkuji.
(zadáno: 3.5.2014)
Ukázat divákům, jak to bylo "za totáče", umí skvěle s humorem a nadsázkou pouze Divadlo v Dlouhé. To už všichni víme. Ale spojení s klasikou a k tomu fláky od Beatles, úžasná scéna, nadšené herecké výkony všech 32? herců, opravdu "klobouk dolů!".
(zadáno: 10.5.2015)
Ach, jak je ta čeština krásná ! Skvěle zahráno, moc se mi to líbilo, škoda, že představení nebylo delší.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>