Profil uživatele

Dagmar

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 10 % (9)
Pavla Haflantová: 11 % (18)
Helena Grégrová: 13 % (44)
Jan Pařízek: 13 % (38)
Jiří Koula: 13 % (45)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 10.5.2015)
407 gramů z Bohumila Hrabala - Divadlo v Dlouhé: 70 %
Divadlo v Dlouhé si s tak obtížným tématem, poradilo po svém a jako vždy, skvěle a originálně. Bavilo mě to.
(zadáno: 1.3.2018)
Besídka - Divadlo Sklep: 70 %
Obvyklá i neobvyklá snůška "ptákovin" Divadla Sklep jako vždy své diváky potěší.
(zadáno: 4.2.2017)
Busted Jesus Comix - Komorní činohra: 80 %
Další skvělé představení Komorní činohry! Tleskám a fandím.
(zadáno: 23.3.2014)
Caveman - agentura Point: 60 %
V tomto dílku nelze hledat velké intelektuálno, chápu ho především pro pobavení diváka, což se mu zjevně daří. Přišlo mi docela zajímavé slyšet najednou všechny ty obecné pravdy o zcela rozdílném chování, uvažování a chápání mužem a ženou, které všichni známe, ale mnohdy si je sami neuvědomujeme. Hra pro 1 herce je jistě velmi náročná a dobrou výslovnost a artikulaci bych považovala za nezbytnou, což Jakub Slach ne vždy plnil. Divákům bych udělila -80% za společeské oděvy. Jistě to není Národní divadlo, ale sportovní boty, odřené jeansy a vytahaná trika, to už je opravdu trapné!
(zadáno: 4.2.2017)
Červená - Divadlo v Řeznické: 90 %
Přesvědčivé výkony obou herců a velmi nápaditá scéna. Není, co dodat. Skvělé představení.
(zadáno: 24.4.2012)
Cyrano z Bergeracu - Národní divadlo: 70 %
Dědeček automobil - Městské divadlo Mladá Boleslav: 100 %
Prostě úžasné!!! České téma, vynikající texty písní, skvělá hudba, nápaditá taneční čísla, dramatická choreografie, to vše podáno s obrovským nasazením všech účinkujících. Viděla jsem premiéru a nadšené ovace publika ve stoje byly zasloužené. Žádný milovník divadla by si toto představení neměl nechat ujít!!!
(zadáno: 22.4.2013)
Divadlo Gočár - Divadlo Na zábradlí: 70 %
O architektuře něco vím, takže jsem si představení užila. Přidám ještě za nápad a hudbu 75%.
(zadáno: 1.3.2018)
Dlouhá vánoční cesta domů - Komorní činohra: 90 %
Velmi originální a skvělé!
(zadáno: 22.4.2013)
Frankenstein - Švandovo divadlo: 60 %
(zadáno: 16.5.2018)
Ghost Protocol - Divadlo v Dlouhé: 60 %
Ačkoli je Divadlo v Dlouhé mou srdeční záležitostí, zde jsme se trochu minuly.
(zadáno: 1.3.2018)
Hovory na útěku - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Další úžasný počin Divadla v Dlouhé. Stále aktuální text proložený skvělými kabaretními čísly s výbornými texty. Vystoupení kabaretních umělců mě opravdu uchvátilo. Už se těším na další vystoupení. Co třeba "Cabaret"?
(zadáno: 1.3.2018)
Irská kletba - Komorní činohra: 70 %
I když bych na toto představení své děti ani své rodiče nebrala, moc jsem se pobavila. Všichni pánové výborní!
(zadáno: 16.5.2018)
I♥MAMMA - Městská divadla pražská: 100 %
Naprosto skvělé představení! Vtipné, milé a dojemné. Velká oslava mateřské lásky a vzájemné podpory členů rodiny. Představení mě i mé dceři připomnělo, čeho všeho jsme my ženy schopny a mít děti je to nejúžasnější, co dokážeme. A právem máme být na co hrdé! Nízké hodnocení pana Landy omlouvá pouze fakt, že je to "jenom chlap". Děkuji za krásný zážitek, tleskám a doporučuji.
(zadáno: 1.3.2018)
Ještěrka na slunci - Divadlo v Řeznické: 80 %
Pro mě skvělý herecký koncert! Tleskám a doporučuji.
Jistě, pane ministře - Divadlo na Vinohradech: 90 %
Inteligentní, velmi vtipné a výborné herecké výkony od všech hlavních protagonistů. Celá má rodina se velmi pobavila.
(zadáno: 16.5.2018)
Kabaret Kainar - Kainar - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Ach ten krásný český jazyk! Úžasné, poetické a nápadité představení! Děkuji za mimořádně krásný zážitek. Sehnání lístků mi trvalo 4 roky. Doufám, že toto představení bude DvD za další 4 roky ještě hrát. Ráda jej uvidím znovu.
(zadáno: 16.6.2013)
Karla - Národní divadlo: 30 %
Hra je sice aktuální, ale vůbec mě neoslovila.
(zadáno: 10.5.2015)
Kauza Médeia - A studio Rubín: 80 %
Ach, jak je ta čeština krásná ! Skvěle zahráno, moc se mi to líbilo, škoda, že představení nebylo delší.
Kdo je tady ředitel? - Švandovo divadlo: 80 %
Velice vtipné i s překvapivým závěrem. Moc jsem se pobavila.
(zadáno: 23.3.2014)
Klíčovou dírkou - Činoherní klub: 50 %
Z této "taškařice" jsem byla poněkud rozpačitá, dá se říci, že až trochu urážela mou diváckou inteligenci.
(zadáno: 13.12.2010)
Listy důvěrné (Leoše Janáčka) - Národní divadlo: 90 %
Opravdu krásné představení, hudba přímo na jevišti a skvělý výkon pana Štěpničky.
(zadáno: 1.3.2018)
Lucerna - Divadlo v Dlouhé: 90 %
A pak že klasika v dnešní době nikoho neosloví! Celou mou rodinu rozhodně oslovila, potěšila a povznesla. Výborné herecké výkony i scéna. Tleskám a doporučuji všem.
(zadáno: 22.4.2013)
Mafiánská opera - Palác Akropolis: 80 %
Velice tleskám autorům. Aktuální společenská satira není u nás obvyklá. Je škoda, že toto představení a celá Akropolis nemá větší reklamu. Určitě se všichni jděte podívat! Moc se pobavíte!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>