Profil uživatele

David Strang

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 16 % (25)
Helena Grégrová: 17 % (44)
Jan Pařízek: 17 % (33)
Jiří Koula: 22 % (41)
Jiří Landa: 22 % (84)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 12.11.2017)
Do holportu s tímto serverem sem se dal proto, abych našel někoho, kdo bude mít stejné názory jako já. Abych nedával zbytečně těžce vydělaný peníz za hry co stojí za... nestojí za příliš mnoho a naopak.
Tady, na zvěřinci, ho však nenajdu..
Paní Stašová skvělá, podle mne její životní role. Líbilo se mi moc a moc..
(zadáno: 12.11.2017)
Klasika. Laskavý a krásný humor.
Ve foyer divadla "poletoval' pan Marek Šimon, příjemný to člověk, který nás "zatáhl' do pánské šatny, kde se nám ochotně žižkovský ansámbl zvěčnil do knihy na památku.
Příjemně strávený večer.
(zadáno: 20.12.2015)
Více takových představení,prosím
(zadáno: 20.12.2015)
Tak toto je jedno z představení,k vůli kterým chodím do divadla. Vynikající Jaromír Dulava
(zadáno: 20.12.2015)
Tak tady nesouhlasím s ostatními
(zadáno: 20.12.2015)
Skvělé.Více takových představení,prosím..
(zadáno: 20.12.2015)
Skvělí byli semaforští bardi i mladí herci.Pobavil Jiří Suchý v roli chlípného dědečka. Mlaďoši tančili,supr salto vzad s pomocí sloupu v podání Ondřeje Havla. Skvělá hra s překvapivým rozuzlením ..
(zadáno: 20.1.2016)
Tak dneska sem z divadla odcházel vysmátý a spokojený. Bolečku,bravo..Ale i Anička nebo Barinek byli skvělí. A v neposlední řadě,hezké mimčo "hrálo" moc dobře ..
(zadáno: 24.2.2016)
No tak tady já nevidím jediný rozumný důvod,proč šetřit bodama. Mne se hry velmi líbily. Smál sem se já i diváci kolem.Pohodička,sranda,duševní oddych.. (v mém oblíbeném divadle Na Jezerce,píšou:Divadlo,které Vás zbaví blbé nálady.Dneska se to divadlu,StudioDva,povedlo..
(zadáno: 12.3.2016)
Boží! Sklouben příběh s prvky chytlavého humoru, supr hudba a vynikající zpěv (Vojtěch Havelka). Velmi se mi líbil Martin Zbrožek a jeho grimasy. Sem rád,že jsem stihl tuto retrokomedii v brněnské derniéře. Škoda,že končí..
(zadáno: 26.3.2016)
Bláznivá komedie,u které se opravdu pobavíte. Jan Brožek hru,jako vlezlý soused příjemně oživil.
(zadáno: 6.4.2016)
Cimrmani-kultovní záležitost..
Zdeněk Svěrák,Jan Hraběta,tyto pány herce mám moc rád.Nemuseli by však v médiích tak zbrojit proti panu prezidentovi.Tady na Moravě ho máme rádi..
(zadáno: 17.5.2016)
Tento muzikál,který místy připomínal chmury dnešní doby,se Městskému divadlu Brno,opravdu povedl.Je to vlastně taková pohádka,ale v dobrém slova smyslu. Jan Brožek se titulní role zhostil skvěle. Vlastně se mi líbily všichni.Třeba Viktória Matušovová. Nebo malý Josef Gazdík,taky krásný čistý zpěv. Můj dobrý kulturní zážitek z tohoto muzikálu umocnil fakt,že tentokrát hudební doprovod nepřehlušoval zpěv,možná to bylo tím,že jsem seděl úplně nahoře. Doporučuji, si na Prodaný smích,třeba i s dětmi , skočit ..
(zadáno: 21.9.2016)
Skvělé!
(zadáno: 21.9.2016)
Výborně zpracovaná hra,vlastně drama,které se mi velmi líbilo.Skvělé herecké výkony. Líbila se mi i staročeština.
(zadáno: 1.11.2016)
Hamleti,to byla taková blbost,až to bylo vynikající! Když jste si mysleli,źe už vás nemůže nic překvapit tak jste byli sakra na omylu.
Taky publikum,(v kterém seděl i Boleček,který mne teda nasral,že se taky vytasil s jeho divadlem s peticí proti prezidentovi,kterého jsme si demokraticky zvolili),bylo vynikající.Tak dlouhé ovace při děkovačce u Bolečka v divadle nepamatuju. Třeba převčere na,Zabiják Joe,bylo publikum mrtvé.
Hamleti-to musíte vidět!!
(zadáno: 2.11.2016)
Dnes viděno po druhé. Famózní,perfektní. Náš Boleček umí.
(zadáno: 19.12.2016)
Městské divadlo Brno,udělalo moc dobře, že na silvestra nasadilo hru, Ryba potmě, protože je hodně moc dobrá.
Líbila se mi postava semetriky Grorie,Harryho,který dostal právem přes čuňu a kterého,tedy jeho představitele, poslouchám každý den v rádiu za volantem ráno od devíti..
Katarinka jako Brendy byla skvělá.Hospodyňka Fabiána,její syn Diego, který se rád,nerad zjevoval Glórii jako Sidney.
A v neposlední řadě "český Pepíno' Stewie.
Po tomto počinu můžu říct, rád chodím do divadla..
(zadáno: 17.2.2017)
Na tuhle komedii bych se nebál pozvat své přátele. Vtipně napsané dialogy,skvělí herci,supr večer..
(zadáno: 7.6.2017)
MartinB, to napsal i za mne. Až ho potkám v tomto krásném,překrásném divadle, které je od mého bydliště vzdáleno tři sta kiláků, má u mne dvě deci červeného ..
(zadáno: 10.10.2017)
110% Že se pobavím nad hity Beatles sem čekal, že příběh bude mít takový rychlý spád a hlavně, že se nasměju, až si budu muset slzy utírat, tedy ne. Líbilo se mi více interpretů, nebudu všecky jmenovat, ale jednoho si budu muset zařadit, ne jen po dnešním představení, mezi své něj oblíbené herce. Jmenuje se Ladislav Kolář..
(zadáno: 21.1.2018)
Teď si uvědomuju, že sem vlastně nikdá neochutnal Gaspáčo.. :-)
(zadáno: 6.2.2018)
Po přečtení o čem hra pojednává, sem si říkal,pěkná ptákovina to asi bude. Protagonisté mne ovšem rychle vyvedli z omylu.
Líbilo se mi i s jakou lehkostí mí milování umělci (Paulová, Zedníček), ale i ostatní oblíbení,překračovali hranici mezi dějem hry a skutečností (herci+diváci)..
Na Kalich nedám dopustit..
(zadáno: 4.3.2018)
Ani sem nečekal, že se mi to bude tak líbit. Dvě hodiny utekli jako voda. Co předvádí za kousky Patrik Děrgel a Lukáš Příkazký, který byl jako gumový, to je tedy něco.
(zadáno: 20.4.2018)
Skvělá scéna, ta se fakt povedla, napínavý příběh a herci nejlepší.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>