Profil uživatele

David Strang

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 16 % (25)
Helena Grégrová: 17 % (44)
Jan Pařízek: 17 % (33)
Jiří Koula: 22 % (41)
Jiří Landa: 22 % (84)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 20.12.2015)
Tak tady nesouhlasím s ostatními
(zadáno: 26.3.2016)
Bláznivá komedie,u které se opravdu pobavíte. Jan Brožek hru,jako vlezlý soused příjemně oživil.
(zadáno: 14.5.2018)
Ten zatracený Ungelt nikdy nemožu najít. Dneska sem to zkusil z druhé strany a na první dobrou. Takže příště ne od Pinkasů, ale od Prašné brány!
Su šťastný, když sa mne teatr líbí,chytne mne děj a su nedočkavý, co bude dál. A ještě sa zasměju.
Dneska se to díky třem osobnostem, před kterými smekám, povedlo..
(zadáno: 1.10.2018)
Vynikající scéna, pamatuji z osmdesátých let.
Divím se, že tu ještě nikdo nepochválil Filipa Cíla. Ten hrál i když zrovna nehrál a na hůsličky vyhrával, jedna balada.
Miloš Kopečný, skvělý herec, kterého režiséři, škoda, že zapomněli objevit do filmu.
(zadáno: 20.12.2015)
Super divadelní krimi. Byl sem dvakrát vždy se dobře bavil..
(zadáno: 6.4.2016)
Cimrmani-kultovní záležitost..
Zdeněk Svěrák,Jan Hraběta,tyto pány herce mám moc rád.Nemuseli by však v médiích tak zbrojit proti panu prezidentovi.Tady na Moravě ho máme rádi..
(zadáno: 21.10.2017)
Měl sem možnost jít s přáteli na zvěřinové hody, ale já blbec, do Brnéčka na AnderSen.
Ještě že sem našel po té bar s živou hudbou a spravil si večer..
(zadáno: 5.2.2016)
Shoduji se s Helenou Grégrovou.Krimi,které bavilo. Adéla velmi příjemná a milá i ve foyer mezi diváky..
(zadáno: 31.10.2018)
(zadáno: 20.12.2015)
Odnesl sem si domů krom pěkného divadelního zážitku i diazepámek :-)
(zadáno: 10.10.2017)
110% Že se pobavím nad hity Beatles sem čekal, že příběh bude mít takový rychlý spád a hlavně, že se nasměju, až si budu muset slzy utírat, tedy ne. Líbilo se mi více interpretů, nebudu všecky jmenovat, ale jednoho si budu muset zařadit, ne jen po dnešním představení, mezi své něj oblíbené herce. Jmenuje se Ladislav Kolář..
(zadáno: 5.6.2017)
Radost vidět a slyšet! (opět po měsíci) Petra Pospíchala..
(zadáno: 7.5.2018)
Tak mne sa líbili spíš mlaďoši.
R. Máchovi sem uvěřil, že je opravdu nemocný, že se opil nebo že opravdu vybíhal do pátého patra..
(zadáno: 20.12.2015)
(zadáno: 20.12.2015)
Velké zklamání a nuda
(zadáno: 20.12.2015)
Skvělý M.Vladyka
(zadáno: 5.10.2018)
Příjemným překvapením pro mne byl Michal Stejskal, kterého zná každý fanda Semaforu, jako předního herce. Klobouk dolů..
(zadáno: 16.5.2018)
Ze začátku mi tam tróchen vadili ty vulgarity mezi těma dvěma, ale ty tam byli vlastně kurva nutné.
Velmi rád sem viděl P Rýmského a líbila se mi i hláška- vždyť je tu krásně, nejsou tu záplavy, zemětřesení,uprchlíci!..
(zadáno: 5.3.2018)
Jako kdyby nezkušení ochotníci projeli zahrát divadlo. Sokolovovi nebylo chvílemi rozumět a vůbec mi nějak neseděl. Opět teda. (Celebrity). Za to pan Radek Holub, kterého jsem si oblíbil už Na Jezerce, to je Pan herec.
(zadáno: 20.1.2016)
Tak dneska sem z divadla odcházel vysmátý a spokojený. Bolečku,bravo..Ale i Anička nebo Barinek byli skvělí. A v  neposlední řadě,hezké mimčo "hrálo" moc dobře ..
(zadáno: 27.1.2019)
(zadáno: 20.12.2015)
Pěkné,vtipné
(zadáno: 20.12.2015)
Velmi doporučuji Equus,Bratislava,Nová scéna-100 bodů,rovněž Sluha dvoch šéfov-100 bodů.Lepší než s Donutilem. Ale sem to asi nepatří tak se omlouvám..
(zadáno: 20.12.2015)
Zdenda Junák excelentní
(zadáno: 20.12.2015)
Karel Heřmánek dal do role všechno,Carda skvěle sekundoval ..

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>