Profil uživatele

Dedimor

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 7 % (3)
Lukáš Dubský: 7 % (7)
Jan Pařízek: 8 % (6)
Michal Novák: 10 % (4)
Veronika Boušová: 10 % (1)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.6.2018)
Jedno ze slabších představení Divadla Na zábradlí. Standard divadla je běžně vyšší. Představení se vleče, až teprve téměř v závěru se objevuje překvapivé pojetí, které ale nevyváží předešlou část. Přesto musím jako vždy vyzdvihnout herecké výkony.
(zadáno: 17.2.2019)
Procenta jen za výkon dětských herců. Na to jediné se dalo dívat. Strašné! Chápu, že jde o dopolední představení pro děti, ale zpěváci by se mohli alespoň rozezpívat předem, a ne vypadat, že teď přišli z flámu. Prvoplánové trapné vtipy, hrozné texty, zpěv herců se mnohdy ani nedal nazvat zpěvem, o hereckých výkonech ani nemluvě. Dnes se muzikál pro děti dá dělat i hezky. Zbytečně a nesmyslně natahovaný děj. Naštěstí to i tak trvalo bez přestávky "jen" hodinu a půl.
(zadáno: 12.3.2018)
Během pár minut jsme nejen díky skvělému úvodu byli vtaženi do děje. Nádherné představení, plné krásných písniček a úžasných scén, bavilo jak děti, tak dospělé. Děti na svých místech tančily a zpívaly, rodiče se, myslím, bavili stejnou měrou. Velmi oceňuji množství dětských herců, kteří zvládali své role stejně, jako jejich neméně skvělí dospělí herečtí kolegové. Příběh svižně utíkal, dával prostor se smát i bát, pohádkově se poučit a celé si to užít. Vážně úžasné!
(zadáno: 22.3.2019)
Silné téma, skvělé herecké výkony, bohužel celkový dojem z inscenace - takové nijaké.
(zadáno: 22.3.2019)
Zajímavý přístup ke zpracování hry. Štorková a Polívka jsou úžasní, verše mi zněly ještě celý následující týden v hlavě.
(zadáno: 20.4.2018)
Bravurní představení. Úžasné herecké výkony, neotřelé pojetí scény a především nápadité převedení na soudobé české milileu. Hra je absolutně skvěle zpracovaná a nepustí vás od první minuty.
(zadáno: 18.12.2018)
+ 5 %
Inscenace s vůní dřeva. Mikulášek a Bergman divadlu svědčí. Nejlepší hra poslední doby. Byť se jedná o jedno z delších představení, které je plné zvráceností, krutosti, zoufalství, předstírání a pokrytectví, jež vás donutí se na závěr zastavit (buď před divadlem vydýchat či na skleničku), nepustí vás ani na chvíli. Na 60. výročí smekám. Díky za něj.
(zadáno: 25.6.2018)
+ 5 %
Dezinformace? Fakenews? Absence kritického myšlení? Kam až nás tohle vše může zavést? Výstižné, skvělé, humor na úrovni. Povinně do škol!
(zadáno: 17.2.2019)
Trochu jsem měla problém v pojetí demokracie, které z historického hlediska bylo vnímáno poněkud odlišně. Tudíž v kontrastu s antickými mýty zcela nesedí a představení hranici nikterak nereflektovalo. Nicméně skvělá aktuální hra. Na tato prkna, pro mne, nečekané pojetí. Navíc jinak kombinace antických motivů a současné politiky byla uchopena velmi povedeně.
(zadáno: 6.3.2018)
Plus 5 % vzhůru. Úžasné představení. Divadelní JÁ absolutně jásalo. Skvělé herecké výkony, důmyslné pojetí, nezbývá, než vyjádřit obří díky za neskutečný divadelní zážitek.