Profil uživatele

Deinonychus

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (6)
Lukáš Dubský: 7 % (6)
Jiří Landa: 9 % (12)
Jan Pařízek: 10 % (4)
Jiří Koula: 10 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 12.6.2016)
Atmosféra, která by se dala krájet a humor tak černý, až chvílemi přemýšlíte, jestli je správné se smát. Herecké výkony jsou excelentní - na jejich ohodnocení nemám dostatek superlativů. Intenzivní zážitek.
(zadáno: 7.12.2016)
Velmi příjemné představení. Líbí se mi, jak si Burani vystačí s minimem kulis, aniž by to utrpělo na příběhu či atmosféře. Vynikající Isteník, sexy osudová Krmíčková, kouzelné vedlejší postavy a ponurá atmosféra klasických filmů noir namíchaná s líbivým, místy až absurdním humorem dává dohromady vyvážené, vtipné, stylové a opět skvělé buranské představení.
"...jediný byt v celém Londýně, co má kouli zevnitř..."
(zadáno: 12.6.2016)
Neskutečný výkon Ivany Hloužkové. Závěrečná scéna měla v sobě něco tak působivého, že mi ještě dlouho zůstane v paměti.
(zadáno: 19.6.2016)
(zadáno: 19.4.2018)
Pro fandy velkého Stephena skoro povinnost. Oproti předloze se představení line v mírně odlehčeném tónu, hutnější atmosféra by neuškodila. Taktéž mi trochu chyběl i silnější závěr. Originálně řešená scéna umožňuje dynamický pohyb postav i diváka v prostoru. Zlata Adamovská je pak ozdobou celé hry. Výsledek - více než důstojná adaptace hororového románu. Za mě spokojenost.
(zadáno: 28.10.2019)
(zadáno: 6.5.2019)
Neskutečně vysoká koncentrace hlášek a vtipů, beroucích si na paškál dějiny dávné i nedávné, nechybí ani narážky na současné politiky. Zábavné, vtipné, aktuální.
(zadáno: 1.7.2018)
Příjemná oddychovka pro nenáročného diváka, s milým humorem, který nemá tendenci sklouzávat k trapnosti. Pro letní scénu ideální.
(zadáno: 24.10.2016)
(zadáno: 4.9.2016)
(zadáno: 19.4.2018)
Tísnivá atmosféra, emoce, silný příběh. Divák napětím ani nedutá.
(zadáno: 15.4.2018)
Beatles jsou klasika, takže o chytlavé melodie je postaráno. Zábavné představení, i když z mého pohledu by si některé repliky jako z dílny Zdeňka Trošky mohli odpustit.
(zadáno: 30.10.2016)
(zadáno: 15.4.2018)
Žádná oddechovka pro večerní pobavení. Někdy až mrazivé scény, výrazné herecké výkony a vratká věž nenechají klidnými diváky nejen v první řadě.
(zadáno: 4.4.2018)
(zadáno: 2.8.2017)
(Viděno na letní scéně v Brně) Poněkud krátké představení, na jehož konci chybí pointa. Nicméně vtip inscenaci nechybí, přičemž s potěšením kvituji fakt, že nespadá do kategorie trapného humoru. Překvapil mě hlavně Karel Roden v roli slizkého blba.
(zadáno: 1.5.2017)
Některé fórky a nápady mi přišly tak trochu debilní. Nejvýš hodnotím úžasný trailer a originální umístění přestávky (možná právě to byl záměr - trailer bývá mnohdy lepší než celý film).
(zadáno: 21.2.2018)
Asi stárnu, místy mi to přišlo až příliš vulgární (a co pak ta postarší paní sedící vedle mě, ta se k potlesku moc neměla). Moderně pojatá hra, rozdělená do samostatných příběhů dospívání jednotlivých protagonistů. Poutavost a vtip příběhů kolísá - některé mě příliš nezaujaly, u jiných jsem se zase královsky bavil. Příběh dospívání lezce zvedlo můj verdikt snad o 20%.
(zadáno: 29.10.2017)
(zadáno: 9.10.2017)
Škoda té druhé půlky. Hra začala jako svěží situační komedie, kde se sice toho moc neděje, ale chytré vtípky a výstižně pojaté prostředí vědecké půdy v reálných reáliích reálného Brna to v reálu celkem zachránily. Když se pak začne něco dít, elán kupodivu vyšumí jak otevřená láhev zapomenutého sektu a konec bez pointy je jen limitou neodbytně klesající křivky.

Další stránky hodnocení: 1 2 >