Profil uživatele

Diogenes

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 5 % (10)
Jiří Landa: 7 % (39)
Kateřina Jírová: 7 % (7)
Jan Pařízek: 8 % (18)
Lukáš Dubský: 10 % (40)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  1 2 3
(zadáno: 19.5.2017)
Herci předvedli, že jsou i univerzální muzikanti. V porovnání s knihou mě tato inscenace zasáhla právě tak asi na 60%.
(zadáno: 19.5.2017)
Mělo to příběh se zajímavým rozuzlením, velmi dobré herecké výkony, ale...nic navíc, co by mě chytlo. Určitě doporučuji pro milovníky (nejen) rockové hudby 70. let.
(zadáno: 20.4.2017)
(zadáno: 20.4.2017)
Znal jsem rozhlasovou hru, která mi připadala sevřenější. Na jevišti se David Drábek rozjede až moc a je z toho estráda. V každém případě výborné herecké výkony, hodně skvělých nápadů a vtipů.
(zadáno: 17.3.2017)
Během představení jsem se neubránil srovnávání s Landovským - a dopadlo to dobře.
(zadáno: 17.3.2017)
Nesedla mi K. Krejčí v mužské roli jako Pozzo, jinak absurdně povedené.
(zadáno: 2.3.2017)
Smích i mrazení.
(zadáno: 2.3.2017)
Vlastně citace z dopisů doplněná o jevištní akci. Říkal jsem si o přestávce, jestli mě to v této formě dokáže zaujmout až do konce.A dokázalo, víc než jsem čekal. Silný zážitek.
(zadáno: 28.2.2017)
Po skončení představení jsem zůstal jako zmrazený. Některé výjevy se mi ještě dlouho vracely.
(zadáno: 28.2.2017)
Byl jsem velice mile překvapen. Hodně divoké, hlučné a přitom k zamyšlení. V novobarokní budově Divadla Antonína Dvořáka "Hovnajs!" zvláště vyniklo. Šedé hlavy hleděly nevěřícně.
(zadáno: 24.2.2017)
Ještě dlouho se mi z tohoto představení vybavovaly dvě věci. Brutální scény vztahu matky a syna Červových a pak: "Čič, čič, Kovačič!"
(zadáno: 24.2.2017)
Shakespeare stále aktuální, alespoň v tomto výborném provedení.
(zadáno: 21.2.2017)
Vnímal jsem to spíš jako příjemnou konverzační komedii s vynikajícím Langmajerem. Taky Zdeněk Kupka výborný. Tragický konec mi k tomu nešel, temné okamžiky v průběhu hry nějak vyšuměly.
(zadáno: 21.2.2017)
Je pravda, že jsem si předem musel přečíst životopisy protagonistů, pak jsem si však představení užil. Výborné herecké výkony, spousta inscenačních nápadů. Nebylo to nějak výrazně hluboké, ale sedlo mi to.
(zadáno: 20.2.2017)
Norbert Lichý výborný, ale celková atmosféra na mne nezapůsobila takovým dojmem jako např. u filmu. Nápad s kontrabasy nebyl špatný, ale zdál se mi nadužívaný.
(zadáno: 19.12.2016)
Výborná Markéta Haroková, velmi dobrý Stanislav Šárský, Jan Vlas mi věkem i projevem do role vrchního padoucha nesedl. Ostatní výkony solidní, až na Ondřeje Bretta - z nějakého důvodu z něj režisér udělal pitvořící se figurku. Nápad s fotbalovým hledištěm mě taky moc nechytl - dobrá, šlechta ve Skyboxu popíjí značkový alkohol a plebs dole chlemtá pivo z kelímku, prostředí zápasu, ale dál...? Celkově to však mělo spád, vývoj postav, myšlenku, takže spokojenost.
<<  <  1 2 3