Profil uživatele

Divačka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (6)
Jan Pařízek: 15 % (28)
Anežka Hrebiková: 17 % (6)
Helena Grégrová: 18 % (30)
Lukáš Dubský: 19 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 7.4.2013)
Bála jsem se, že Čechov v délce přes 3 hodiny bude dost únavný. Díky výkonům I. Chmely, T. Medvecké a M. Sidonové mne Platonov hodně baví. Zvlášť druhá půlka plyne tak příjemně, že je mi až líto, že je konec.
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 7.4.2013)
Silně emotivní příběh, který mne úplně pohltil. Výkon Ivana Luptáka je vynikající.
(zadáno: 11.1.2015)
Nejsem kritik, ale hodnotím pocitově. Kabaret o životě Simone Weilové mne bavil. Lucie Trmíková i Saša Rašilov proplouvají jednotlivými kapitolami ze života Simone lehce a poutavě.
(zadáno: 7.4.2013)
Nečekala jsem žádné veledílo přirovnatelné ke světovým autorům. Šla jsem na oddychovou komedii a to bylo splněno. Viděla jsem Večírek již několikrát a pořád mne baví.
(zadáno: 20.11.2017)
S hodnocením ostatním nesouhlasím a dávám 95%. Přijde mi, že k představení přistupují moc intelektuálně a neberou jej jako vizualizovanou výpověď Hany u psychologa. Možná u mne pomáhá to, že dokážu dívku a její duševní pochody pochopit a děj je pro mne dosti přehledný.
Spojení Jenovéfy Bokové a Anny Schmidtmajerové do role Honey byl skvělý krok. Jenovéfa mne opravdu jako divadelní herečka, zpěvačka, houslistka i akrobatka uchvátila.Dále bych velice kladně hodnotila výkony Vladimíra Polívky a Václava Neužila.
(zadáno: 20.6.2015)
(zadáno: 19.3.2016)
Příjemné představení pro milovníky swingové hudby. Výborné herecké i taneční výkony. Jen by hra mohla být trošku kratší
(zadáno: 16.1.2015)
(zadáno: 7.4.2013)
Příjemně odpočinková komedie. Výkony hlavních představitelek mne uchvátily.
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 20.6.2015)
Výborné herecké výkony. Zajímavá scéna. Tato hra mne opravdu pobavila
(zadáno: 7.4.2013)
Šla jsem na hru, která se odehrává v hospodě po zavíračce a nečekala jsem žádné intelektuální hovory. Ambrózie je plná opileckých keců, ale o tom to má být. Toto představení mne velmi baví, líbí se mi i zpívané části. Zaujalo mne hlavně Joré, joré v podání Igora Chmely.
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 10.12.2016)
Herecký koncert všech tří představitelů. Ukázka suchého anglického humoru
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 24.1.2015)
Umístění hlediště mne zaujalo, blízkost herců mi umocňovala prožitek. Mám trochu problém s kostýmy, do Stavovského divadla by mi více sedělo dobovější oblečení.
Vyzdvihla bych výkon Jana Dolanského, který výborně ukazoval jednotlivé emoce. Naopak velice špatná mi přišla Magdaléna Borová, její výstupy mi přišly jako nějaká herecká cvičení ve škole.
(zadáno: 27.2.2015)
(zadáno: 19.3.2016)
Proti filmu je vyznění hry více komediální. S humorem o temných rodinných vztazích. Nejlepší výkon předvedla Anna Fialová, výborný byl i Ivan Lupták
(zadáno: 20.6.2015)
Očekávání bylo větší. Monika Absolonová byla výborná 85 %. Nejlepší mi přišel Peter Strenáčik 100 %. Líbila se mi scéna i choreografie. Karel Roden se na tuto roli nehodil
(zadáno: 19.3.2016)
Vynikající výkon Ivana Luptáka

Další stránky hodnocení: 1 2 >