Profil uživatele

Divačka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (6)
Jan Pařízek: 15 % (28)
Anežka Hrebiková: 17 % (6)
Helena Grégrová: 18 % (30)
Lukáš Dubský: 19 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 20.6.2015)
Výborné herecké výkony. Zajímavá scéna. Tato hra mne opravdu pobavila
(zadáno: 7.4.2013)
Šla jsem na hru, která se odehrává v hospodě po zavíračce a nečekala jsem žádné intelektuální hovory. Ambrózie je plná opileckých keců, ale o tom to má být. Toto představení mne velmi baví, líbí se mi i zpívané části. Zaujalo mne hlavně Joré, joré v podání Igora Chmely.
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 7.4.2013)
Příjemně odpočinková komedie. Výkony hlavních představitelek mne uchvátily.
(zadáno: 10.12.2016)
Oddechová hra. Vynikající výkony Diany Šoltýsové a Tomáše Kobra, kteří mají možnost ukazovat velký rozptyl emocí od ledového klidu ke vzteku a zase zpět.
(zadáno: 16.1.2015)
(zadáno: 11.1.2015)
(zadáno: 20.6.2015)
Očekávání bylo větší. Monika Absolonová byla výborná 85 %. Nejlepší mi přišel Peter Strenáčik 100 %. Líbila se mi scéna i choreografie. Karel Roden se na tuto roli nehodil
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 20.11.2017)
S hodnocením ostatním nesouhlasím a dávám 95%. Přijde mi, že k představení přistupují moc intelektuálně a neberou jej jako vizualizovanou výpověď Hany u psychologa. Možná u mne pomáhá to, že dokážu dívku a její duševní pochody pochopit a děj je pro mne dosti přehledný.
Spojení Jenovéfy Bokové a Anny Schmidtmajerové do role Honey byl skvělý krok. Jenovéfa mne opravdu jako divadelní herečka, zpěvačka, houslistka i akrobatka uchvátila.Dále bych velice kladně hodnotila výkony Vladimíra Polívky a Václava Neužila.
(zadáno: 27.2.2015)
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 19.3.2016)
Můj nejhorší divadelní zážitek. Jestli jsem si měla poskládat děj sama, tak se mi to nepovedlo. A nedokázalo to víc diváků, někteří během hry snahu vzdali a odešli.
(zadáno: 10.12.2016)
Herecký koncert všech tří představitelů. Ukázka suchého anglického humoru
(zadáno: 9.7.2016)
(zadáno: 11.1.2015)
Oddechovka o nevěře, která pobaví, ale mne nenadchla ani dějem ani hereckými výkony
(zadáno: 19.3.2016)
(zadáno: 20.6.2015)
(zadáno: 11.1.2015)
Nejsem kritik, ale hodnotím pocitově. Kabaret o životě Simone Weilové mne bavil. Lucie Trmíková i Saša Rašilov proplouvají jednotlivými kapitolami ze života Simone lehce a poutavě.

Další stránky hodnocení: 1 2 >