Profil uživatele

Divačka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (6)
Iva Bryndová: 13 % (4)
Jan Pařízek: 15 % (28)
Anežka Kotoučová: 17 % (6)
Helena Grégrová: 18 % (30)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 20.6.2015)
(zadáno: 7.4.2013)
Bála jsem se, že Čechov v délce přes 3 hodiny bude dost únavný. Díky výkonům I. Chmely, T. Medvecké a M. Sidonové mne Platonov hodně baví. Zvlášť druhá půlka plyne tak příjemně, že je mi až líto, že je konec.
(zadáno: 7.4.2013)
Silně emotivní příběh, který mne úplně pohltil. Výkon Ivana Luptáka je vynikající.
(zadáno: 27.2.2015)
Nevím proč tato hra vznikla. Nuda, nuda a nuda
(zadáno: 24.1.2015)
Umístění hlediště mne zaujalo, blízkost herců mi umocňovala prožitek. Mám trochu problém s kostýmy, do Stavovského divadla by mi více sedělo dobovější oblečení.
Vyzdvihla bych výkon Jana Dolanského, který výborně ukazoval jednotlivé emoce. Naopak velice špatná mi přišla Magdaléna Borová, její výstupy mi přišly jako nějaká herecká cvičení ve škole.
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 27.2.2015)
(zadáno: 19.3.2016)
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 19.3.2016)
Příjemné představení pro milovníky swingové hudby. Výborné herecké i taneční výkony. Jen by hra mohla být trošku kratší
(zadáno: 9.7.2016)
Začátek dost rozpačitý, hlavně vše odehrávající se u Orsína mne dost nudilo. Orsíno (Tomáš Měcháček), Viola (Monika Timková) a částečně i Olivie (Marie Doležalová) mi přišli jako kdyby své texty jen odříkali, ale nevěděli o čem mluví. Naopak mne bavili svými kousky Tobiáš Říhal (Milan Šteindler) a komorná Marie (Nela Boudová), kterým zdatně přihrával Ondřej Třasořitka (Josef Carda). Pro mne je nejzajímavější postavou šašek Feste (Petr Stach), jeho postava byla opravdu živá.
(zadáno: 7.4.2013)
Nečekala jsem žádné veledílo přirovnatelné ke světovým autorům. Šla jsem na oddychovou komedii a to bylo splněno. Viděla jsem Večírek již několikrát a pořád mne baví.
(zadáno: 19.3.2016)
Proti filmu je vyznění hry více komediální. S humorem o temných rodinných vztazích. Nejlepší výkon předvedla Anna Fialová, výborný byl i Ivan Lupták
(zadáno: 19.3.2016)
Vynikající výkon Ivana Luptáka
 <  1 2