Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (37)
Jan Pařízek: 15 % (71)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (83)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>
(zadáno: 14.10.2021)
Po hudební stránce famózní, dívalo se na to také pěkně, výkony M. Tomešové, M. Lambory a D. Bambase excelentní, ale celému představení chyběla jakási jiskra a při činoherních částech energie. Každopádně se to může i tak řadit k tomu lepšímu, co je v Praze na poli muzikálu k vidění. Živá kapela dělá fakt hodně!
(zadáno: 12.10.2021)
Z inscenace je cítit poctivost! Všechny složky skvěle fungují a mě, jako diváka, baví. Překlad místy zvláštní, ale člověk si zvykne. Písek na jevišti je velmi efektivní a herci toho naplno využívají. A teď právě k hercům... Antalová a Vaňková - obě srší emocemi, každá roli Donny pojala trochu jinak, ale obě naprosto fantasticky! Ideální zamilovanou dvojicí je jednoznačně Křížová a Florián - tam je úplně všechno, navíc oba disponují nádhernými hlasy. Z dalších rolí musím vyzdvihnout určitě Musilovou, Bergerovou, Jíchu, Przebindu, Skálu i Ondříčka a Matouše. Tři večery za sebou stály za to!
(zadáno: 28.9.2021)
Lepší průměr. Příběh milý, má to prima energii, ale až dnes jsem si pořádně uvědomil, jak moc měl Matuška specifický hlas. Pěvecky se mu z mnou viděneho obsazení přiblížil pouze J. Machulda v menší roli. Ten, kdyby odzpíval celý muzikál, to by bylo! Ostatní (a mohou mít sebehezčí hlas) nemají moc šancí v těchto písních zaujmout. Skvělou chemii ale mezi sebou měli představitelé dvou hlavních rolí P. Pecha a M. Peroutka. Jako vždy zaujala D. Hořínková. Velmi dobří byli i B. Kotiš a v menší roli M. Hucl. Využití kýčovitých projekcí opět nechápu. Věřím, že všichni z bimbání pochopí, že bimbá zvon.
(zadáno: 23.9.2021)
Toto představení si divák opravdu užije, jelikož se stává nedílnou součástí děje. Herci skvěle reagují na divácké připomínky, vzniká zde prostor k improvizaci a prostředí Divadla Pluto je k tomu všemu zcela ideální. Scéna vymakaná, kostýmy pěkné, představení i přes svou délku velmi rychle uteče. P. Kikinčuk byl vynikající, stejně tak i J. Kikinčuková a policisté v podání J. Bláhy a M. Košana.
Díky za takové divadélko, které člověku rozzáří den.
(zadáno: 23.9.2021)
Příjemná inscenace, která divákům připomene oblíbený film. Scéna v divadle na můj vkus až moc barevná, kostýmy pěkné, choreografie velmi dobré. P. Štěpánek jako vždy výtečný, M. Sikorová zaujala od začátku svým hereckým projevem a pak vyvolala husí kůži při interpretaci písně "Lásko má, já stůňu". V dalších rolích zaujali i T. Lněnička, J. Láska a v neposlední řadě i pěvecký Bůh Martin Růža, který i v tom málu, co tam má, zaujme snad každého z přítomných diváků. Role Šaška pro mě byla místy rušivá, obešel bych se bez ní.
Na zadek si z toho člověk nesedne, ale užije si fajn večer.
(zadáno: 19.9.2021)
75%
Muzikál patří k tomu lepšímu, co se v Praze aktuálně hraje a to hlavně díky hudbě Z. Hrubého a choreografii T. Kuťáka (škoda jen velmi nápadného playbacku při sborových písních). Oceňuji maximální využití malého prostoru Divadla Na Maninách, neustále je co sledovat. D. Hůlka i R. Schwab byli výteční. To samé se dá říci o M. Polyákové a především Š. Vaňkové, jejíž návrat na muzikálová prkna opravdu stojí za to! M. Hucl zaujme v obou rolích - krásný hlas! Jako vždy je skvělá i E. Ochmanová (vedle ní je však velmi slabá I. Jirešová). Zaujali i M. Hrabě, J. Rusnák a M. Roden.
(zadáno: 16.9.2021)
95% (a mrzí mě, že kvůli slabšímu překladu nemohu dát 100%)

Opravdu představení na úrovni! Tleskal jsem ve stoje. 3 hodiny utečou jako voda, má to šmrnc, skvělé písně, choreografie, scénu... Poctivá práce! Výkony hlavních představitelů (S. Janotová a P. Gazdík) byly fantastické, ale ještě víc mě zaujaly výkony dvou interpretů ve vedlejších rolích - R. Jíchy a především D. Křížové. Mírně zastínili i hlavní představitele. Z dalších rolí potěšili i J. Florián a L. Bartolšicová. A jak jsem již zmínil, výhrady mám pouze k překladu, jinak to nemělo chybu!
(zadáno: 6.9.2021)
Mezi Hrzánovou a Peckovou je zajímavá chemie. Obě dámy se skvěle doplňují a baví diváky. Fajn odreagovačka, jen na můj vkus trochu krátká. Vydržel bych tento herecký (a vlastně i pěvecký) koncert sledovat o dost déle.
(zadáno: 28.8.2021)
Byla to velká divočina, ale já se bavil! Nápadité, vtipné, jen možná na můj vkus trochu dlouhé. Svým skvělým herectvím opět vynikal fantastický Daniel Krejčík.
(zadáno: 25.8.2021)
Po přečtení zdejších hodnocení jsem se toho trochu bál, ale nebylo čeho. Představení patřilo k tomu lepšímu, co jsem na LSS viděl. Fajn komedie plná skvělých výkonů - Horváthová, Jílek, Vaněk, Zahradnická, Vávra, Rous, Čtvrtníček, Götz. Na zadek jsem si z toho nesedl, ale večer jsem si i přes zimu, která byla, moc užil!
(zadáno: 16.8.2021)
V Osečanech jsem zažil opravdu příjemné dvě hodiny plné smíchu. Skvělé představení, kterému vévodí především úžasné výkony všech účinkujících. Zuzana Bydžovská byla kouzelná, Daniel Krejčík v úplně jiné herecké poloze, než jsem ho doposud viděl, taktéž. Velmi mě bavily jeho narážky na život na vesnici a říkám si, jak moc se s nimi ztotožňuje v reálném životě. Jo a Matěj Stropnický prostě patří na jeviště. Talent nezapře! Toto představení už zřejmě znovu neuvidím, ale vzpomínat budu ještě hodně dlouho!
(zadáno: 15.8.2021)
Tento muzikál patří mezí mé srdcovky, a tak jsem se moc těšil. Užil jsem si to, ale musím uznat, že je z toho (nevím, jestli od začátku nebo až teď po několika letech uvádění) trochu "šaškárna". Původní scénář má sám o sobě fajn humor, a tak si říkám, jestli je potřeba přidávat něco víc (a vesměs se jednalo spíše o nevkusné vtípky a zbytečné přehrávání). Poděkovat však musím alespoň Danielu Bambasovi a Marii Křížové. Patřili mezi hvězdy večera a své role zahráli se ctí a pokorou.
(zadáno: 30.7.2021)
85%
Představení bylo moc fajn! Naprosto ideální pro letní večery na Vyšehradě. Všichni tři pánové si hned od začátku získali vyprodané hlediště a ukázali, že patří mezi opravdu skvělé herce, kteří dokážou jak pobavit, tak dojmout. A pozor, pobavit bez zbytečného přehrávání, se kterým se při podobných komediích často setkávám a které mě osobně moc nebaví. Jen tak dál, pánové!
(zadáno: 28.7.2021)
Naprosto kouzelné představení v nádherném prostředí. Oceňuji nápaditou režii, choreografie i zajímavou scénu. Vynikající výkony předvedli pánové V. Kotek, D. Šváb a M. Ruml. Velký prostor dostala i company, kde svůj talent ukázali L. F. Stránská, N. Horáková, T. Smička a R. Madeja. Byl jsem opravdu nadšený z atmosféry celého představení. Smál jsem se, rozplýval jsem se, brečel jsem a odcházel jsem s příjemným pocitem a úsměvem na tváři. A to je hlavní, ne?
Takže velké DĚKUJI za tohle poctivé a kvalitní divadlo.
(zadáno: 8.7.2021)
75%
Představení je to milé, oddychové, písničky, které všichni známe a především mladí začínající umělci, kteří jsou velmi šikovní. Vyzdvihnout musím především P. Špinara a také S. Salloum. Za mě jsou tito dva největším objevem Rebelů. Jako vždy byli skvělý i R. Tomeš a R. Pekárek, pozadu nezůstali ani V. Tandlerová a J. Fečo a také vynikající orchestr! Oceňuji energické choreografie a atmosféru celého představení. Na zadek jsem si nesedl, ale užil jsem si to.
(zadáno: 4.7.2021)
Moc fajn představení na letní scénu. Atmosféru dokresluje nádherná scéna i oheň. Hudba líbivá, kostýmy pěkné, výprava skvělá, režie nápaditá. Co se týče výkonů, určitě vyniknou nádherné hlasy Aleše Slaniny a Jiřího Macha. Oba pánové vládli celému představení. Dále mě zaujali i Lucie Bergerová, Petr Halberstadt a Marek Hurák.
Vřele doporučuji všem a souboru MDB moc děkuji za krásný večer!
(zadáno: 27.6.2021)
75%
Velmi zdařilé představení, které diváka přenese do dob minulých! Inscenace je plná skvělých režijních nápadů a moc fajn výkonů. Líbili se mi především Martin Bohadlo a Jan Konečný. Byla mezi nimi ta správná chemie. A samozřejmě nesmím zapomenout na naprosto fantastickou Jaroslavu Kretschmerovou, která vždy, když vleze na jeviště, září! Ocenit musím i vtipné choreografie a kouzla!
Děkuji za příjemný večer na Jezerce. Mám to tam rád!
(zadáno: 23.6.2021)
95%
To bylo něco neskutečného! Skvělá show plná excelentních tanečních čísel, vtipných momentů, hravých písní a narážek na ostatní muzikálová díla.
Z obsazení určitě vyzdvihnu J. Hruškociho a M. Holce, kteří bojovali proti opravdu okouzlujícímu D. Krausovi (Shakespeare v jeho podání si získá snad každého diváka). Této trojici skvěle sekundovali především S. Hanzlíčková, dále K. Jägerová a L. Ondruš, v menších rolích i P. Klimenda a A. Rezner, v company Ch. Režná. Už teď se nemohu dočkat dalších repríz, které uvidím. Tohle lze totiž vidět opravdu jen v DJKT!
(zadáno: 12.6.2021)
85% - první uvedení před diváky
Muzikálová klasika, která je v Plzni skvěle zpracována (jako vždy v DJKT). Člověk si užije příjemný večer se známými melodiemi a ještě známějším příběhem. Představení ovládla fenomenální Charlotte Režná, která Lízu nehrála, ona totiž Lízou byla! Skvěle jí sekundují Lumír Olšovský a Roman Krebs. Oko diváků určitě zaujme krom skvostných výkonů také nádherná scéna a skvělé režijní nápady.
Děkuji plzeňskému muzikálu za moc příjemný večer.
(zadáno: 6.6.2021)
75%
Plzeňské zpracování je fenomenální, ovšem dílo jako takové si mě bohužel nezískalo. Věděl jsem, do čeho jdu, ale i přesto jsem tomu rád dal šanci. I když to ale nebude, jako v mém případě, pro někoho šálek kávy, ani chvíli se nudit nebude. Neustále je na co koukat. Vynikající režie, nádherná scéna, excelentní výkony (jak jinak v Plzni, že?). Zde září především J. Hruškoci, S. Topinková Fořtová, P. Klimenda, R. A. Shejbal a P. Režný s Ch. Režnou.
(zadáno: 3.6.2021)
Geniální hra, která byla v Chebu velmi dobře zpracovaná i zahraná, ale výkony některých herců bych si v těchto rolích představoval asi ještě o něco výraznější. Snažil jsem se nesrovnávat s filmovou adaptací, kterou mám moc rád, ale úplně to nešlo. Zaujali mě především Magdaléna Hniličková, Radmila Urbanová, Vladimíra Vítová a Daniel Mišák. Nesmím zapomenout ještě na "záskokového" Vuka Čelebiče, který zářil jako Pan Nitranský. Klobouk dolů!
Za příjemně strávený čas v Západočeském divadle dávám hezkých 80%.
(zadáno: 11.10.2020)
Tuto komedii mám rád a baví mě. Plzeňské provedení bylo úplně jiné, než to, které jsem viděl v jiném divadle, ale podobně skvělé. Mám radši přirozenější divadlo, ale k této hře mi to přehrávání sedí. Navíc se jednalo o mé poslední představení před znovu uzavřením divadel, takže jsem vypnul a užil si skvělý večer. Určitě musím vyzdvihnout Martina Stránského, to je prostě pan herec a Plzeň je právem na něj pyšná. Bavili mě Michal Štěrba a Marek Mikulášek a i přes přehrávání, které fakt nemám v lásce, jsem se bavil při scénách Kamily Šmejkalové a Kláry Krejsové. Standing ovation byl zasloužený!
(zadáno: 10.10.2020)
Divadlo V Celetné se opět vyšvihlo velmi kvalitní hrou a skvělými hereckými výkony, kterým vévodí Aleš Petráš, Lukáš Jůza, Matouš Ruml, Jitka Nerudová a Martina Malina Prášilová. Netradičně uzpůsobené sezení bylo příjemným zpestřením pro pravidelné diváky tohoto divadla. Kdo má rád trochu vážnější hry, ale zároveň se rád baví, si určitě přijde na své.
(zadáno: 1.10.2020)
Představení, které určitě stojí za vidění třeba po náročném dni v práci. Člověk se pobaví, při některých scénách více (ty převažují), při některých méně. Exceluje Anna Polívková, dvojice Maryško a Zavadil se pro tyto role snad narodili. Byli bezvadní! A Lukáš Burian je taktéž trefou do černého. Nedokážu si představit lepšího představitele takového šéfa :D. Samotné představení opravdu stojí na skvělých výkonech, které podalo právě toto obsazení.
(zadáno: 30.9.2020)
Asi si udělejte obrázek sami... Těch negativ je tam opravdu hodně. I když těžko říct, nadšený standing ovation mluví možná jinak. Mně se líbí samotný příběh, po hudební stránce je to také fajn. Co se týče výkonů vyzdvihnu L. Spilku, R. Fišarovou, A. Bartošovou a M. Zemánkovou. E. Trtíková je moc šikovná, naopak J. Kopečný moc nezaujal. M. Vojtko k mému udivení fakt hezky hrál, bylo vidět, že se snaží. Snad ho to bude takhle bavit co nejdéle. A něco si neodpustím... Vážně se divákům M. Pošta stále líbí?
Určitě tomu ještě šanci dám a třeba to dopadne o něco lépe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>