Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (39)
Jan Pařízek: 15 % (72)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (84)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>
(zadáno: 24.4.2014)
Myslím si, že nic lepšího v Praze neexistuje! Konečně muzikál plný profesionálních výkonů, energie, náboje všech účinkujících, živá kapela na jevišti. Myslím si, že vůbec nevadí, že zatím neexistuje česká verze, protože ta anglická má své kouzlo. Vyzdvihl bych výkon Lukáše Pečenky, jako Angela, kterého si vždy zamiluje celé divadlo po svém dokonalém výstupu Today 4 You v 1. půlce muzikálu. Ve druhé půlce rozbrečí v divadle snad všechny, vč. mužů. Dále bych vyzdvihl výkon Romana Tomeše, Jay DeYonkera a Markéty Procházkové.
Všem vřele doporučuji.
(zadáno: 2.5.2014)
Nádherný příběh se skvělými songy a ještě lepšími výkony.. to je Osmý světadíl. Byl jsem nadšen z choreografie a výkonu Kateřiny Steinerové v hl. roli, která předvedla, že zpívat opravdu umí (i hrát), Michaela Doubravová byla vynikající jako vždycky, jen mě nedojala tak, jako Katka. Na Katku se podívám a brečím. Roman Tomeš si vedl výborně jako vždy, ale víc se mi líbil Tomáš Savka... a Jan Kříž byl skvělý i tanečně. Z menších rolích exceluje Marie Štěchová. V company se mi nejvíc líbil asi Jan Tenkrát... všem doporučuji, dojalo mě to a rád bych to viděl znovu.
(zadáno: 25.9.2014)
Famózní muzikál. To je Sněhová královna! Mrzí mě malý prostor pro hlavní roli,ale to je vše. Vyzdvihnu bezchybnou herecky a pěvecky Míšu Zemánkovou, L. Olšovského-výborný!, A. J. Slováčkovou, Felix Slováček jr. pobaví svým úchvatným výkonem ve čtyřech odlišných rolích a dle mého je ze všech postav nejvýraznější a pro děti nejvtipnější. Velmi dobré královny (Kleinová,Hořínková,Žehrová) a skvělá pěvecko-taneční company Scéna užitečně a líbivě vymyšlena. Líbí se mi, že dost melodií je použito z dřívějšího CD D. Patrasové. Skvělý nápad udělat z toho muzikál. Hodně diváků se vrátí do dětských let.
(zadáno: 30.12.2014)
Dokonalost!!! Skvělé představení pro skvělou herečku!
(zadáno: 5.4.2015)
Luxusní! Nejlepší, co jsem v Praze viděl! A Lukáš Pečenka v roli Angela... výkon, který by si zasloužil Thalii! Vynikající muzikálový interpret!
(zadáno: 14.7.2015)
Dokonalost! Snad jen trochu krátké! Vydržel bych tam sedět déle. Skvělé efekty, scény, hlášky.. a Petr Vančura je prostě geniální! Kéž by se toto představení ještě vrátilo! Smajlík :-)
(zadáno: 14.8.2015)
Nemám slov. Jeden z nejlepších muzikálů u nás. Vynikající Markéta Procházková (výkon hodný Thalie), skvělý Trapl, perfektní Petr Vančura, Marian Vojtko. Radka Fišarová mě dokázala rozbrečet... kéž by se Quasimodo vrátil.
(zadáno: 24.9.2015)
Nádherné dílo! Velkolepá scéna, nádherné kostýmy a výborné výkony. Se zvukem jsem byl trochu nespokojen.Klouček, Drahokoupil a Skalová luxusní! Matky Jagerčíková, Machálková, Zenáhlíková i Hálová excelovaly, nezklamal ani Zbyněk Fric a Martin Bujárek, perfektní Peter Pecha/Aleš Slanina a Jan Tenkrát. A Jana Zenáhlíková je nejvíc! Její chůva je geniální! Největší překvapení. Byla opravdu úchvatná! Nasadila vysokou laťku, a proto je I. Marešová "jen" skvělou chůvou. Tomáš Beroun je skvělý Tybalt. A Martin Růža je největší talent a objev představení. Všem toho představení doporučuji.
(zadáno: 30.12.2016)
Nemám slov! Z tohoto představení si odnáším jen samé emoce. Bylo to neskutečné a nevídané. Naprosto věrohodný Mercury Michael Kluch, famózní Iva Marešová a skvělý Richard Ševčík. Víc nenapíšu, protože opravdu nenacházím slova, jak to bylo perfektní. BRAVO!
(zadáno: 21.7.2017)
Nemám slov. Krásné, efektivní, moderní, vtipné. Nechybí tomu absolutně nic. Excelentní Jan Cina! Skvělá Berenika Kohoutová, Klepl a Kraus mě velmi bavili. Šiškové slovenština byla zpestřením a její srdečnost a láska k princezně mi byla bližší, než v podání Daniely Kolářové. Skvělí králové Navrátil i Mejzlík a Frej. A moc se mi líbil i záskokový V. Jílek v roli Kokošky (ten den Štabrňák jako Rádce Kulatý) Opravdu vřele doporučuji! Stojí to za to!
(zadáno: 9.10.2017)
Nemám slov... Úžasné, dokonalé, božské!!! Překrásná hudba, texty, scéna, neuvěřitelná Michaela Horká. Z jejího zpěvu a herectví běhá mráz po zádech. Zasloužila by si Cenu Thalie za roli Mrs. Danversové! Skvělí byli také Martina Šnytová, Veronika Prášil Gidová, Lukáš Vlček, Juraj Čiernik a Lenka Bartolšicová. Tento muzikál bych mohl vidět pořád. Všem vřele doporučuji!
(zadáno: 27.4.2018)
Tohle opravdu nemá chybu! Výborně napsané představení, perfektně zrežírované a excelentně zahrané jedním z největších talentů českého divadla Janem Fantou! To, co tento mladý muž předvádí dvě hodiny na jevišti, je obdivuhodné! Za mě jednoznačně adept na Thálii. Jeho výkon pobaví,ale i rozbrečí. Ukáže se zde v několika polohách a všechny zvládá bravurně! Scéna i kostýmy líbivé a hezky využité. Hudba vynikající! Neváhejte a běžte se přesvědčit sami. Právem si tento Johan zaslouží dlouho trvající potlesk ve stoje a ovace přítomných diváků všech věkových kategorií na každé repríze (viděl jsem 6x).
(zadáno: 10.5.2019)
Česká republika má SKVOSTNÉHO Billyho Elliota! Inscenaci nechybí spád, vtip, dojetí, perfektní sborové scény, dokonalé výstupy obou alternací dětských rolí (Fikar vyniká dětskou křehkostí). Jako učitelka tance doslova září L. Zvoníková. K slzám mě dohnali otec a syn Tony v podání M. Stránského i M. Davídka a L. Ondruše a Bábi L. Molínová. Oceňuji opravdu vše - režii, choreografii, scénu, výborný překlad.
2021 - Noví představitelé dětských rolí jsou taktéž geniální! O. Kapusta herecky přirozený, O. Tolar tanečně úchvatný. Inscenace neztrácí na kvalitě. A ano, opět jsem bulel :D.
(zadáno: 24.4.2014)
Skvělá hudba, texty, profesionální pěvecké, taneční i herecké výkony, company, která zpívá živě na jevišti. To je pražský Casanova. Diváci z divadla odchází nadšeni, vysmátí. Je to taková odreagovačka na skvělé úrovni. V představení perlí Dita Hořínková, Eliška Ochmanová, nebo Jan Urban v hl. roli Casanovy. Viděl jsem toto představení 4x, mohu porovnávat a nikdy jsem nebyl zklamaný. Všem vřele doporučuji!
(zadáno: 2.5.2014)
Nádherné árie, skvělé výkony, projekce, které zapadají do příběhu (konečně!), vynikající choreografie. to jsem si z Antoinetty odnesl. Vyzvihl bych výkon Ivy Marešové, která nese nádherný hlas a její Antoinetta je velmi dobrá. M. Absolonová je ovšem excelentní. Trochu zklamal Roman Vojtek, nepřišel mi nějaký skvělý, ba i nudný. Michal Novotný je vynikající jako král, ovšem Lukáš Pečenka zazářil nejvíce! Nejvíc mě ale asi dostal David Uličník, jehož árie byly nejkrásnější z celého muzikálu. Toto dílo momentálně na českých jevištích opravdu chybí!
(zadáno: 29.10.2014)
Velmi dobré a kvalitní představení plné humoru a profesionálních výkonů. Marie Doležalová byla správně "trhlá", Denny Ratajský vynikající, jako vždy. Svou roli si užívá a využívá mnoho prostředků k hraní. Lukáš Rous je také výborný. Martina Randová rozesměje publikum už svým příchodem. Ostatní herci mají dost prostoru, aby vynikli a vedou si velmi dobře!
2021 - excelentní Vendula Příhodová, která ukázala, že i činohru ovládá perfektně, Sandra Pogodová výtečná!
(zadáno: 1.12.2014)
Nádherné dílo a ČR se určitě nemá za co stydět. Skvělé výkony! Radim Schwab jako Fantom Opery excelentní, perfektně hraje a ještě lépe zpívá. Monika Sommerová jako Christine nadchne skvělým herectvím i zpěvem! A Tomáš Vaněk je skvostný Raoul! Urban i Štágr byli výborní, pobavili. Michaela Gemrotová velmi dobře zpívá, ale její alternace mě o trochu víc nadchla herecky. Tereza Mátlová a Jindřich Nováček mě velmi baví.
Uvedení 2018: Schwab, Vaněk, Sommerová jsou ještě lepší než dřív. Tolik emocí, nádhera! Zaujali nováčci - B. Kotiš, P. Vítek a D. Matoušek.
(zadáno: 30.12.2014)
Asi nejlepší divadelní hra v mosteckém divadle! Vynikající Jiří Kraus! Bravo. To se opravdu povedlo.
(zadáno: 30.12.2014)
Nádherný muzikál, velmi pěkná scéna a perfektní výkony Josefa Štágra, Mariana Vojtka, Vlaďky Skalové, nebo Josefa Vágnera. Škoda, že se už nehraje...
(zadáno: 11.3.2015)
Velmi vydařené představení, výborné obsazení, kde perlí Hořínková, Károlyi, Olšovský, Lukáš Adam, Bábor, Nosková, Uličník, Bajtková, Ochmanová. Gottová velmi mile překvapila. Nepříliš chytlavé písně, ale nádherné a silné. Role královny mi nevadila, byla vtipná a Csáková svou solovku podala velmi slušně. Pro mě ne moc dobrý výkon Jany Musilové v roli Matky. Toto představení má "něco" do sebe. Miluji to.
(zadáno: 11.3.2015)
Skvělý orchestr, vynikající Kříž (otec i syn), Aleš Kohout velmi pobavil. Hudba výborná, příběh mohl být trochu jiný, ale pobavil mě.
(zadáno: 2.6.2015)
Velmi povedené vtipné představení pro diváky, kteří se jdou do divadla odreagovat. Perfektní Peter Pecha a Martin Písařík v hlavní roli, oproti nim naprosto otřesný Sagvan Tofi. Tereza Kostková a Ivana Jirešová mě moc baví v roli Zuzany, Jitka Schneiderová je oproti nim chladnější. Jako Bob je vynikající Aleš Háma i Bronislav Kotiš, Václav Kopta je až příliš vulgární. V roli Skýpaly perlí Lukáš Pečenka i Jaromír Nosek. Dále mě baví Jana Synková, Denny Ratajský, Věra Vodičková, Veronika Stýblová nebo skvělá company (především Pečenka, Pecha, Schreiner a Korbel).
(zadáno: 27.9.2015)
Představení sice dlouhé, ale nádherné. Klobouk dolů před dvojicí Suchy-Molavcová. Milé výkony. Dále mě velmi zaujal Radim Schwab i Tomáš Novotný, Petr Macháček a Felix Slováček Jr. pobavil v roli Polednice. Dále mě překvapil Jiří Štědroň, Olina Patková, Barbora Smejkalová a Tereza Hálová (oproti ní je Jolana Smyčková slabší). Byli skvělí. Odcházel jsem pokaždé nadšený a s dobrou náladou.
(zadáno: 9.9.2018)
Po nějaké době zas kvalitně udělaný muzikál v Praze. Scéna formou sedmi panelů je skvěle udělaná, takže mi ani nevadilo, že je to, co se kulis týče, tak chudé. Výkony vesměs vynikající, jen mi přišlo, že výkony pánů (především R.Pekárek, R.Tomeš, J.Tenkrát/L.Adam, J. Fanta, V. Novák) jsou lepší, než průměrné výkony dam (s výjimkou skvělé S.Tlusté/M. Tomešové a K.Steinerové/M. Křížové/K. Bohatové ve víceroli). Snad se to časem vyrovná. P.Pálek se mi v jiných rolích líbil o hodně víc. Má to energii, která na vás dolehne i v poslední řadě.
(zadáno: 7.11.2015)
Plzeň opět nezklamala! Skvělé dílo a bravurní Aleš Kohout, Jan Fanta, Richard Pekárek, Lukáš Ondruš, Pavel Režný, Eva Staškovičová a v roli Wendly Karolina Gudasová. Úžasné pěvecké i herecké výkony.
1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>