Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (39)
Jan Pařízek: 15 % (72)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (84)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>
(zadáno: 21.10.2018)
75%
Příjemná komedie, bavil jsem se. Všechny čtyři dámy i R. Štabrňák předvedli skvělé výkony. A závěrečnou písničku nemohu dostat z hlavy :D "My jsme Maruška, Bibi, Karin a Gábina, supr bezva prima kamarádky a rodina!" :D
(zadáno: 21.11.2019)
Konzervativní diváci tohle asi těžko přijmou, ale pokud jste otevření opravdu všemu, 50 odstínů v DRBu vás nadchne. Skvělá hudba s odkazy na světová muzikálová díla v těch nejšílenějších chvílích, excelentní účinkující, kteří jedou snad na 200% (člověk nedokáže říci, kdo je lepší), vtipné scény, žhavé scény, romantické scény - to vše vás čeká. Režie a choreografie na jedničku. Divák se ani chvíli nenudí. Vše skvěle funguje. Celkový dojem snad jen trochu kazí horší ozvučení. Snad to časem vychytají.

Po dvou měsících - zvuk vychytali a herci jsou jistější :-). Opět bomba!
(zadáno: 2.4.2019)
Na toto představení často vzpomínám... nádherná hudba, krásný příběh a úžasné výkony všech umělců, kterým vévodí Dasha v hlavní roli. Zaujala mě také Lucie Bílá, Marian Vojtko, Lukáš Kumpricht nebo Peter Strenáčik. Kéž by se Aida někdy v budoucnu vrátila na prkna Hudebního divadla Karlín.
(zadáno: 1.10.2020)
Představení, které určitě stojí za vidění třeba po náročném dni v práci. Člověk se pobaví, při některých scénách více (ty převažují), při některých méně. Exceluje Anna Polívková, dvojice Maryško a Zavadil se pro tyto role snad narodili. Byli bezvadní! A Lukáš Burian je taktéž trefou do černého. Nedokážu si představit lepšího představitele takového šéfa :D. Samotné představení opravdu stojí na skvělých výkonech, které podalo právě toto obsazení.
(zadáno: 24.9.2016)
Nádherné kostýmy, skvělá choreografie, hezká scéna, líbivé písničky, perfektní výkony, vtipné situace, ale bohužel bez nějakého většího příběhu. Jsou to spíš výstupy pohádkových postav v kraji zázraků. Naprosto nejlepší z celého představení je Jana Zenáhlíková jako Černá královna.Dále podávají skvělé výkony M. Nosková (Srdcová královna),F. Hořejš, M. Lambora (Kloboučník), E. Ochmanová (Šklíba), A.Slováčková, F.Slováček. Ve srovnání s D. Patrasovou mi M. Kuklová přijde méně výrazná herecky i pěvecky. Všechny diváky pobaví R. Pekárek a J. Fanta,dále i J. Čiernik, J. Vlas, L. Adam a B. Rajnišová.
(zadáno: 6.7.2016)
Děs... tímto jedním slovem bych nazval muzikál Angelika v Divadle Broadway. 20% dávám jen za perfektní výkon Kamily Nývltové a Míši Gemrotové, Petera Pechy a Lucky Jagerčíkové. Pobavil Vilém Čok. Ostatní výkony spíše průměrné. Pro mě nepochopitelný standing ovation na konci představení a nadšení všech diváků. Nechápu. Jsem zvyklý v Praze na jiná díla.
(zadáno: 2.5.2014)
Nádherné árie, skvělé výkony, projekce, které zapadají do příběhu (konečně!), vynikající choreografie. to jsem si z Antoinetty odnesl. Vyzvihl bych výkon Ivy Marešové, která nese nádherný hlas a její Antoinetta je velmi dobrá. M. Absolonová je ovšem excelentní. Trochu zklamal Roman Vojtek, nepřišel mi nějaký skvělý, ba i nudný. Michal Novotný je vynikající jako král, ovšem Lukáš Pečenka zazářil nejvíce! Nejvíc mě ale asi dostal David Uličník, jehož árie byly nejkrásnější z celého muzikálu. Toto dílo momentálně na českých jevištích opravdu chybí!
(zadáno: 11.3.2015)
Pěkné zpracování, na konci dojetí. Bravo! Výborná Balzerová, Pečenka, Ratajský i D. Rous.
(zadáno: 30.9.2015)
Nenadchne, neurazí... chválím velmi pěknou scénu, efekty, světla, vynikající kapela, některé výkony jsou skvělé, některé horší (pěvecké). Herecky se mi moc líbil představitel hlavní role.
(zadáno: 14.10.2021)
Po hudební stránce famózní, dívalo se na to také pěkně, výkony M. Tomešové, M. Lambory a D. Bambase excelentní, ale celému představení chyběla jakási jiskra a při činoherních částech energie. Každopádně se to může i tak řadit k tomu lepšímu, co je v Praze na poli muzikálu k vidění. Živá kapela dělá fakt hodně!
(zadáno: 14.8.2015)
Překrásné kostýmy R. Šolce, zasloužená Thalie pro Mariana Vojtka, výborná Hanka Křížková, nelíbil se mi Vilém Čok, dvojka Háma a Wehrenberg byli vtipní, svým hlasem mi mírně neseděla Zuzana Benešová a zamilovaný Frank v podání Daniela Bartáka překvapil krásnou barvou hlasu. Jedna z prvních rolí Markéty Procházkové (Gita) = velmi slušný výkon. A nesmím zapomenout na nádhernou hudbu Mistra Bartáka!
(zadáno: 3.10.2015)
Bavil jsem se po celou dobu. skvělé herecké výkony! :) Chválím!
(zadáno: 5.12.2021)
95%
Tak tohle bylo boží! Neskutečně jsem se bavil. Spojit opravdu výtečnou muzikálovou hudbu s vánočním příběhem, kdy se to vzájemně nebije a naprosto skvěle to funguje, musel být oříšek. Klobouk dolů před tvůrčím týmem. Z obsazení vynikal především Martin Überall, který byl fakt miláčkem publika, přirozeným herectvím mě bavil Ondřej Novák a jako vždy i Ludmila Molínová. Toto představení je pro mě "Superstar letošních Vánoc"... Příští rok si dáme, doufám, opáčko!
(zadáno: 24.6.2019)
65% VG
Jsem rád, že jsem představení viděl, Hegerovou miluji, ale znovu asi nemusím. Samotný text mi přišel trochu nezáživný, zpracování však velmi dobré a nápadité. Živá kapela super, ale hercům bych dal porty. Mikrofony v ruce občas rušily. Výkony všech účinkujících byly skvělé. Nejvíce mě zaujaly Nina Horáková a Zuzana Mauréry. Celkově jsem čekal ale asi vic no...
(zadáno: 10.5.2019)
Česká republika má SKVOSTNÉHO Billyho Elliota! Inscenaci nechybí spád, vtip, dojetí, perfektní sborové scény, dokonalé výstupy obou alternací dětských rolí (Fikar vyniká dětskou křehkostí). Jako učitelka tance doslova září L. Zvoníková. K slzám mě dohnali otec a syn Tony v podání M. Stránského i M. Davídka a L. Ondruše a Bábi L. Molínová. Oceňuji opravdu vše - režii, choreografii, scénu, výborný překlad.
2021 - Noví představitelé dětských rolí jsou taktéž geniální! O. Kapusta herecky přirozený, O. Tolar tanečně úchvatný. Inscenace neztrácí na kvalitě. A ano, opět jsem bulel :D.
(zadáno: 17.3.2017)
Muzikál pro pobavení na velmi vysoké úrovni. Parádní humor, takový "mišmaš" všeho. Smál jsem se od začátku do konce. Perfektní Aleš Slanina, Viktor Skála, Alan Novotný a Kamil Mikulčík. Z mladých kluků zaujal nejvíce Jan Dvořák.
(zadáno: 30.12.2014)
Asi nejlepší divadelní hra v mosteckém divadle! Vynikající Jiří Kraus! Bravo. To se opravdu povedlo.
(zadáno: 10.10.2016)
Na zadek jsem se úplně neposadil, ale líbilo se mi to. Perfektní M. Procházková v roli Bonnie. Líbil se mi Clyde Noid, bezchybný Vaněk a Kumpricht. Skvělý Bohouš Josef. Líbily se mi písně i obsazení, ale jako celek nic extra. Dobrý průměr.
(zadáno: 11.10.2020)
Tuto komedii mám rád a baví mě. Plzeňské provedení bylo úplně jiné, než to, které jsem viděl v jiném divadle, ale podobně skvělé. Mám radši přirozenější divadlo, ale k této hře mi to přehrávání sedí. Navíc se jednalo o mé poslední představení před znovu uzavřením divadel, takže jsem vypnul a užil si skvělý večer. Určitě musím vyzdvihnout Martina Stránského, to je prostě pan herec a Plzeň je právem na něj pyšná. Bavili mě Michal Štěrba a Marek Mikulášek a i přes přehrávání, které fakt nemám v lásce, jsem se bavil při scénách Kamily Šmejkalové a Kláry Krejsové. Standing ovation byl zasloužený!
(zadáno: 30.4.2019)
Povedená komedie plná překvapivých situací, které člověka pobaví. Rozhodně patří k těm lepším, které jsem mohl vidět (na zájezdu mimo Studio Dva). Hezká zápletka, při které mi přehrávání Filipa Blažka a Jitky Schneiderové nijak nevadilo. Bezkonkurenční výkon ovšem podal Roman Štabrňák. V menších rolích mě pobavili Štěpán Benoni a Lucie Pernerová. Ač mě tato hra na první pohled ničím nelákala, nakonec jsem rád, že jsem tomu šanci dal a odešel příjemně překvapen.
(zadáno: 8.11.2016)
Svůj účel hra splnila. Pobavit diváky na zájezdovkách. Mnoho dvojsmyslů a x dveří. To jsou představení od Háty. Bavil jsem se, ale je to takový jednodušší humor. Velmi mě bavila Jana Zenáhlíková. Její brilantní přirozené herectví bez zbytečného pitvoření hlasu, ksichtů apod. Příjemný výkon předvedl i Filip Tomsa a Veronika Jeníková. Olze Želenské by prospělo méně již výše zmíněných ksichtíků, aby za každou cenu pobavila diváky.
(zadáno: 20.2.2016)
Čekal jsem míň, a proto jsem byl mile překvapen. Nebylo to vůbec špatné :) Úchvatná Lucia Jagerčíková, která perlí v hlavní roli, z chlapů jednoznačně herecky nejvýraznější William Valerián a Jakub Koudela a hezký hlas ukázala i Kateřina Sedláková. Jako Bobina baví diváky Michal Krupa a také Kit-Kat Boys v podání Jana Veselého a Pavla Čiripa. Celou inscenaci doplňuje skvělý orchestr.
(zadáno: 7.11.2021)
Představení je povedené, je z toho cítit poctivá práce, divák má možnost obdivovat nespočet nápadů, živý orchestr je parádní, ale jako celek se to malinko táhne. I tak se ale jedná o velmi zdařilé dílo v tom pražském muzikálovém rybníčku. R. Havelková má nádhernou barvu hlasu, ale Sally si představuji trochu dravější. Jako vždy byli výteční J. Fanta, F. Kaňkovský a D. Sitek. Objevem je pak kouzelný A. Pavlovčin. Kabaretiér je zde na můj vkus až moc klaun, ale za to skvělý K. Heřmánek nemůže.
Pokud chcete vidět poctivé divadlo, určitě neprohloupíte, když zajdete na Cabaret.
(zadáno: 14.8.2015)
Excelentní Lucie Bílá v hlavní roli a Dasha, José Peter Strenáčik - obrovský talent na naší muzikálové scéně, Lukáši Kumprichtovi záporák sedl dokonale, příšerný po všech stránkách Martin Pošta (zlatej Noid), pobavila Pavla Břínková, Jiří Korn i Josef Štágr byli velmi dobří. A Hanka Křížková svým hlasem rozezvučela všechny stěny HDK. Muzikál, za který se naše republika opravdu nemusí stydět.
(zadáno: 6.9.2021)
Mezi Hrzánovou a Peckovou je zajímavá chemie. Obě dámy se skvěle doplňují a baví diváky. Fajn odreagovačka, jen na můj vkus trochu krátká. Vydržel bych tento herecký (a vlastně i pěvecký) koncert sledovat o dost déle.
1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>